javak810i Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Tak to je bomba přátelé. Na PSV přichází hra Frobisher Says! Jedná se o hru různých miniher (jako třeba Warioware Touched na NDS) využívající tlačítka, dotykový display, gyroskop, či kamery. Hra je zdarma a za 55Kč si můžete přikoupit balík dalších 15 miniher. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Hrál sem betu a připadlo mi to jako pořádná (party) blbost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Mě to příjde super. Podpora více hráčů je fajn. Každopádně to chce víc miniher. Víc! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 Zdravíčko. Pánové může mi to někdo vysvětlit? O co vlastně jde? Spustil jsem to a hrál jsem minihry. Ale třeba jsem nepochopil hru s tím bazénem. Tam jde o to, abych je všechny naházel do toho bazénu a nebo jen někoho a koho? Potom ten krokodýl. Došel jsem na konec a nic? Jaký je tady cíl? Pak jsem se vrátil a spadnul do nějakého pudingu. No a pak nevím jak se hraje dohromady s přáteli. Já jsem si všiml, že akorát u toho bazénu byli lidi co mám v přátelích. Ale mě zajímá jak funguje ten multiplayer, nebo co to je. A když mě někdo pozve jak to můžu přijmout...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 TeĎ sem to stáhnul a za tu cenu je to vynikající kravinka. Klidně může zabavit třeba na 5 minut ale tak je to zadarmo, ne? EDIT: S tim krokodýlem musíš skočit do díry v zemi, tam je ten puding nebo co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myth Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 Je to parádní hra, mám jí už od launche díky pre-order a užil jsem si s ní hodně legrace. Pokud umíte dobře anglicky, nebudete mít žádný problém s plněním úkolů. Myslím že je i dlc, za pár korun (50,- pokud se nepletu :D), který přidává další mini-hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Kolik je v tom DLC mini her? Protože mě přijde, že v tom původním jich je tam tak 10... Škoda jen, že jich je tak málo, jinak super ale nekoupil bych si to, už toho tu bylo hodně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.