Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak na Zaklínač 2


roman II

Otázka

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators
asi jsem blbej ale nejde a nejde: dle návodu na XGD3, média Verbatin, mechanika LG, všechno dělám jako u jiných her a ty jdou, může to být tím že nemám ještě iHas mechaniku? či poradíte jiný postup, děkuji moc

Kde jsi byl posledního půl roku? Sekce X360 je prosetá problematikou vypalování a nutností mít vypalovačku iHAS pro korektní vytváření XGD3 záloh. Přesto se denně stále najdou lidé, co se podivují nad tím, že jim něco nefunguje, když si to vypálili na své staré zaprášené mechanice. Jaktože mi to nejde, vždyť dodnes mi všechno šlo a fungovalo a nemusel jsem vyhazovat peníze za tak drahou mechaniku, která je úplně zbytečná?

No tak se zkus obrátit na tvůrce hry, co že si to tam dovolil do té hry integrovat, že to najednou nejde hrát, i když jsi to vypálil na své mechanice, která ti až dodnes dělala funkční zálohy.

Omlouvám se za sarkasmus, neber to osobně, ale žasnu s podivem, že denně tu stejně jako ty zakládají lidi témata o tom, že jim ta a ta XGD3 hra nejde spustit a nakonec z nich vypadne, že to pálí na všem možném jen ne na iHAS mechanice. Lidi vymýšlejí kraviny, někteří mají pocit že v problematice AP2.5 a kontrolních mechanismů vědí víc než sám c4eva který FW pro mechaniky píše a tak tu po různu hlásají, že XGD3 hry fungují bez problémů snad na jakékoliv vypalovačce a ještě k tomu pomale vypálené na médiích Tesco. Kravina, je potřeba se s tím smířit jednou pro vždy.

P.S. IMO když už mluvíme o téhle hře, tak si rozhodně zaslouží ji mít koupenou a podpořit jejich vývojáře, kteří na ní odvedli kus kvalitní práce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu