Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Max Payne 3

Pietro Fofista

Recommended Posts

• Odpovědi 147
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jo jde předělat na LT-2. Pomocí -Xbox Backup Creator-, Po stažení neprojížděj v abgx. Pokud si chceš po úpravě v creatoru ověřit , zda byla oprava ISO úspěšně provedena, spusť abgx360 , ale zruš -zaškrtnutí políčka - "VERIFY IF STEALTH PASSES".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsem skoro u konce hry a tahle hra je fakt SKVĚLÁ!! Ikdyž mi chybí ještě nějaká jedna kapitola, tak je to pro mě 3. nejlepší hra co jsem kdy hrál!

Jak tady někdo psal, když se to začně měnit ve stereotyp tak se stane něco skvělého. Příběh jsem začal trochu ztrácet, ale podstatu chápu :). Jsem zvědavý na multiplayer, ale pro mě hry jako GTA, Mafia, Max Payne prostě nejsou hry na multiplayer, takže si myslim že u toho budu jen nadávat :D

Odkaz ke komentáři

Co myslis tim skvelym?:) Ja to dojel a prislo mi to porad stejny teda:). No a příběh je podle mě tragédie největšího kalibru. Úplně mě dojímá, když se hodinu prostřeluju favelavama, abych pak jako i.diot vlezl přímo před hlaveň nepřátel a vzdal se. Úplná scénáristická orgie... :-)

Odkaz ke komentáři

Pribeh nejvetsi tragedie?:-D asi si neposlouchal tu anglictinu ze, jinak bys takovej blabol nerekl.. ;-) prosimte bez zachranovat princezny v mariu ;-)

Odesláno z mého SK17i pomocí Tapatalk 2

Od člověka, kterej očividně (viz podpis) hry krade na internetu mám tyhle rady moc rád. :)

Možná bys mohl pochopit, že na ten příběh můžu mít svůj názor. Já chápu, že pro jednoduššího člověka může ta zápletka na úrovni Cčkového akčního filmu být super, ale čekal jsem víc.

Odkaz ke komentáři

Od člověka, kterej očividně (viz podpis) hry krade na internetu mám tyhle rady moc rád. :)

Možná bys mohl pochopit, že na ten příběh můžu mít svůj názor. Já chápu, že pro jednoduššího člověka může ta zápletka na úrovni Cčkového akčního filmu být super, ale čekal jsem víc.

a co tady pleteš to že hry stahuju mezi maxe payna? jakej je smysl tvyho prispevku to fakt nechapu, ale placas z cesty ;) proc to srovnavas s filmama? jako hra bych si troufl rict ze od prvniho dilu to ma docela dobrej pribeh ;) ale pokud si hral jen trojku tak pak tvoje hodnoceni chapu protoze si to bral jako pouhou strilecku.

Odkaz ke komentáři

a co tady pleteš to že hry stahuju mezi maxe payna? jakej je smysl tvyho prispevku to fakt nechapu, ale placas z cesty ;) proc to srovnavas s filmama? jako hra bych si troufl rict ze od prvniho dilu to ma docela dobrej pribeh ;) ale pokud si hral jen trojku tak pak tvoje hodnoceni chapu protoze si to bral jako pouhou strilecku.

Pletu to sem proto, aby bylo zrejme me maximalni pohrdani zlodejema:)))! Z cesty neplacam, pisu, ze mam pravo na svuj nazor. Naopak ses jaksi z cesty vzdalil ty, protoze do toho michas dalsi dily :). Imho jsem hral 1 i 2 v dobe vydani.

Abys to pochopil, ja neprirovnavam HRU Max Payne 3 k filmu, ale PRIBEH te hry, coz mozne je. Nikde jsem nanapsal, ze ta hra je spatna, pouze ten pribeh neni nic extra a mohl byt lepsi. Max se bohuzel velice casto chova jako i.d.iot (v cut scenach), a to mi na tom silne vadi. Nebo ti prijde normalni zlikvidovat X desitek lidi, aby si pak prisel do favely a tam te odzbrojili 2 Jardove jen tak v podstate bez boje??? A tehle kiksu je tam daleko vice, nehlede na to, ze je snad po hodine jasne, kdo za tim stoji. Proste Cckovej scenar jak vysitej...

Odkaz ke komentáři

Tak jsem zatím u chapter 7 a nemůžu si hru vynachválit..absolutní pecka to je! :)..jinak kdo by chtěl zahrát multiplayer tak si mě přidejte GT:radim8

já tě mám ve friendech asi z Fify a myslel jsem že už si to prošel :). Už jsem to u tebe viděl dávno a zrovna dneska jak jsem tě viděl to hrát tak jsem si říkal, že to jdeš znova :D

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu