Cratos1 Odesláno Červenec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 Zdravim. Jde tahle hra předělat na LT+2.0. Mam to po stažení projet abgx nebo jen opatchovat a vypálit? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANGEL1468624370 Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 Jo jde předělat na LT-2. Pomocí -Xbox Backup Creator-, Po stažení neprojížděj v abgx. Pokud si chceš po úpravě v creatoru ověřit , zda byla oprava ISO úspěšně provedena, spusť abgx360 , ale zruš -zaškrtnutí políčka - "VERIFY IF STEALTH PASSES". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KLadivko1468626520 Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 Už jsem skoro u konce hry a tahle hra je fakt SKVĚLÁ!! Ikdyž mi chybí ještě nějaká jedna kapitola, tak je to pro mě 3. nejlepší hra co jsem kdy hrál! Jak tady někdo psal, když se to začně měnit ve stereotyp tak se stane něco skvělého. Příběh jsem začal trochu ztrácet, ale podstatu chápu :). Jsem zvědavý na multiplayer, ale pro mě hry jako GTA, Mafia, Max Payne prostě nejsou hry na multiplayer, takže si myslim že u toho budu jen nadávat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 Co myslis tim skvelym?:) Ja to dojel a prislo mi to porad stejny teda:). No a příběh je podle mě tragédie největšího kalibru. Úplně mě dojímá, když se hodinu prostřeluju favelavama, abych pak jako i.diot vlezl přímo před hlaveň nepřátel a vzdal se. Úplná scénáristická orgie... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Pribeh nejvetsi tragedie?:-D asi si neposlouchal tu anglictinu ze, jinak bys takovej blabol nerekl.. ;-) prosimte bez zachranovat princezny v mariu ;-) Odesláno z mého SK17i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Příběh je náhodou dost solidní a má slušný tempo, řekl bych že je to spíš takovej temější thriler.. Už jsem Maxe dojel 2x a je to vážně famozní hra :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Pribeh nejvetsi tragedie?:-D asi si neposlouchal tu anglictinu ze, jinak bys takovej blabol nerekl.. ;-) prosimte bez zachranovat princezny v mariu ;-)Odesláno z mého SK17i pomocí Tapatalk 2 Od člověka, kterej očividně (viz podpis) hry krade na internetu mám tyhle rady moc rád. :) Možná bys mohl pochopit, že na ten příběh můžu mít svůj názor. Já chápu, že pro jednoduššího člověka může ta zápletka na úrovni Cčkového akčního filmu být super, ale čekal jsem víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KLadivko1468626520 Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Zajímala by mě jedna věc, proč jsem nedostal ajch: Story complete Medium. Hral jsem to na medium, ale to je jedno. Multiplayer mě asi bavit nebude. Jestliže máte doma BF3 tak se vám nebude chtít hrát mulťák Maxe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Od člověka, kterej očividně (viz podpis) hry krade na internetu mám tyhle rady moc rád. :)Možná bys mohl pochopit, že na ten příběh můžu mít svůj názor. Já chápu, že pro jednoduššího člověka může ta zápletka na úrovni Cčkového akčního filmu být super, ale čekal jsem víc. a co tady pleteš to že hry stahuju mezi maxe payna? jakej je smysl tvyho prispevku to fakt nechapu, ale placas z cesty ;) proc to srovnavas s filmama? jako hra bych si troufl rict ze od prvniho dilu to ma docela dobrej pribeh ;) ale pokud si hral jen trojku tak pak tvoje hodnoceni chapu protoze si to bral jako pouhou strilecku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 a co tady pleteš to že hry stahuju mezi maxe payna? jakej je smysl tvyho prispevku to fakt nechapu, ale placas z cesty ;) proc to srovnavas s filmama? jako hra bych si troufl rict ze od prvniho dilu to ma docela dobrej pribeh ;) ale pokud si hral jen trojku tak pak tvoje hodnoceni chapu protoze si to bral jako pouhou strilecku. Pletu to sem proto, aby bylo zrejme me maximalni pohrdani zlodejema:)))! Z cesty neplacam, pisu, ze mam pravo na svuj nazor. Naopak ses jaksi z cesty vzdalil ty, protoze do toho michas dalsi dily :). Imho jsem hral 1 i 2 v dobe vydani. Abys to pochopil, ja neprirovnavam HRU Max Payne 3 k filmu, ale PRIBEH te hry, coz mozne je. Nikde jsem nanapsal, ze ta hra je spatna, pouze ten pribeh neni nic extra a mohl byt lepsi. Max se bohuzel velice casto chova jako i.d.iot (v cut scenach), a to mi na tom silne vadi. Nebo ti prijde normalni zlikvidovat X desitek lidi, aby si pak prisel do favely a tam te odzbrojili 2 Jardove jen tak v podstate bez boje??? A tehle kiksu je tam daleko vice, nehlede na to, ze je snad po hodine jasne, kdo za tim stoji. Proste Cckovej scenar jak vysitej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Wydere, HATERS GONNA HATE vid? Vypadni odtud ty smažko z chánova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 Tak jsem zatím u chapter 7 a nemůžu si hru vynachválit..absolutní pecka to je! :)..jinak kdo by chtěl zahrát multiplayer tak si mě přidejte GT:radim8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KLadivko1468626520 Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 Tak jsem zatím u chapter 7 a nemůžu si hru vynachválit..absolutní pecka to je! :)..jinak kdo by chtěl zahrát multiplayer tak si mě přidejte GT:radim8 já tě mám ve friendech asi z Fify a myslel jsem že už si to prošel :). Už jsem to u tebe viděl dávno a zrovna dneska jak jsem tě viděl to hrát tak jsem si říkal, že to jdeš znova :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Červenec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 Já to mám od včerejška ale to jen tak mimo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KLadivko1468626520 Odesláno Červenec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 Tak to byl asi někdo jiný :D :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Udyr Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2012 Tak já sem u chapter 5 a zatim fakt mazec... zkusil sem i deathmatch a taky masakr :D druhej se skore 14:10 na prvni pokus :D Btw mohl by mi nekdo osvetlit 4. kapitolu? Asi sem nedaval moc pozor... to vzpominal jak se dostal k ty praci ,,bodyguarda´´ u tý rodiny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 Taky jsem si ho před dvouma dnama pořídil a je to super ,ale mulťák jsem eště nehrál nechávám si ho až dojedu singl a kolik to ma chapteru?? ja jsem zatím v 9 tak kolik mi eště zbívá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 Čus, hraje to ještě nekdo? Dneska sem to pořídíl a jak dohraju SP tak bych dal s někým MP. Už se na to těším, ještě sem to nevybalil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmaki Odesláno Leden 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2013 ahoj hraju to z externího hd a nějak mi nejde ten přechod na druhej disk, máte někdo radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janko580 Odesláno Leden 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2013 nainstaluj si oba disky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2013 Tak jsem si hru koupil a naplnilo se mé očekávání, že mě hra nechytla :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 5, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2013 Kdyby měl někdo zájem, tak dneska je na XBL Max Payne 3 v akci za 199Kč/640MSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2013 Kdyby měl někdo zájem, tak dneska je na XBL Max Payne 3 v akci za 199Kč/640MSP jj a pokud mate uk ucet tak jen 540 MSP ja to koupil pokud chcete nekdo dat nevahejte si me pridat muj gt: LAS7 MachetE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.