Twinky1605 Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Ahoj potreboval bych radu.existuje neco jako virtualni RAMka? nebo aspon neco co by mi zvysilo hodnotu ramky? diky vsem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 No tak jasne. Virtual RAM = swapovaci soubor na disku, ktery se pouziva jakmile dojde RAM... Samozrejme ale rychlost RAM a disku se neda srovnavat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Květen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 tomu moc nerozumim:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 http://cs.wikipedia.org/wiki/Virtu%C3%A1ln%C3%AD_pam%C4%9B%C5%A5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Květen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 a jak to mam swapnout nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 :lol: ty si radši připlať a kup si větší ramku :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Květen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 uz sem si ji koupil 512mb takze ted mam¨dohromady 1024Mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 to je fajn, ale pro plynulou práci na windows 7 je optimální průměr 4 giga kvalitních ram mě běží prohlížeč, minimum služeb windows, skype, CCC, utorrent a vytížení ram je 1,69 gb swapovacim prostorem si vážně nepomůžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 4giga optimální průměr?...kravinaaa...přečtěte si jak windows 7 oproti třeba xp využívá ramky,lecos se dozvíte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 to je fajn, ale pro plynulou práci na windows 7 je optimální průměr 4 giga kvalitních rammě běží prohlížeč, minimum služeb windows, skype, CCC, utorrent a vytížení ram je 1,69 gb swapovacim prostorem si vážně nepomůžeš Souhlasím se Smakym, 4Gb je kravina. Stačí krásně 2Gb a systém běží stabilně a to dost slušně, osobní zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 Osobně jsem zkoušel na staroučkym notebooku w7 s 512mb ram (a ještě 32mb jsem měl sdílený na grafice,tudíž jsem měl jen 480mb ram :D) a stejně to jelo,měl jsem to jen a pouze na internet,bez antivirů a podobných krávovin,fachalo svižně.Samozřejmě že toto je absolutní minimum,když se spustí 2 aplikace,tak už to swapuje a je to v kelu :) ...pak jsem měl na desktopu w7,2gb ram...GTA 4,utorrent,internet. prohlížeč,icq a při alt+tab krásně problikával mezi hrou a desktopem,žádný delší načítání ;) ...teď na notebooku mám opět 2gb ram,f3,icq,steam,media player,internetovej prohlížeč se třema záložkama a prostě absolutně bez problémů.Takže pro běžnou práci stačí i giga ramky ;) ...pochybuju že na tom bude extra něco hrát,když měl původně jen 512mb ram a dokoupil opět jednou tolik,takže s gigem pamětí buď v klidu,ještě když jsou v DCH.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 GTA IV + utorrent + prohlížeč + icq a při přechodu do 2D no stress s 2 GB ram (a to by mě ještě zajímalo co tam bylo za CPU) ? vtipálku ano čistá instalace woken ti bude fungovat svižně snad asi i na kalkulačce, zadělej si disk tak 5ti hrama a spoustou programů který ti třeba ani nepoběžej na pozadí nebo spuštění se "startup" a seš na něčem uplně jinym Pokud jede na 11 let starym systemu tak se ho tedy zvětšující se nároky na RAMky netýkaj, ale těžko funguje na programech co jsou tak starý. Prostě mu to nebude stačit a nebudou mu stačit ani ramky ani zbytek kompu, nebude mu to stačit ani na práci s kancelářskym balíkem, protože bude muset přejít na novější systém a to mu tu jeho vykopávku potrápí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 Pentium dual core 2180,původní takt 2ghz,taktlej na 2,6 ...nemám důvod vtípkovat,píšu osobní zkušesnot ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 :Dloco ty jsi nehoráznej chytrák tak chytrej že by jsi se hodil mezi politiky mě bere win 1.24gb + spuštěné wmp,torrent, origin, steam, img , antivirák atd po samostatné instalaci to bylo kolem 550mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 W7 64bit Ultimate - zatíženo 2,06 GB, z toho 520 mb jsou procesy - 1,5 gb si berou samotný wokna, nikdo neřiká že to nefunguje na míň, ale tolik si vezme systém když máš dostatek ramky nikde neuvádíš sestavu, ani systém (win je opravdu exaktní pojem) nahoře mam dokonce ještě jeden údaj " mě běží prohlížeč, minimum služeb windows, skype, CCC, utorrent a vytížení ram je 1,69 gb " a při cenách ramek je nesmysl řešit 1 nebo 2 gb, 4 bude vždycky lepší, a pokud sis nevšiml tak se za celou dobu nárok na ramky akorát zvyšuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Červenec 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 mam ted win 7 64bit ultimate 2GB RAM ale hry se mi dost sekaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 mam ted win 7 64bit ultimate 2GB RAM ale hry se mi dost sekaj A logika proč máš 64bit když ho nevyužiješ? Do 3Gb ram jedině 32bit, nad 3Gb 64bit, se nediv že se ti sekaj když na 2Gb chceš mít hry a ještě náročnější verzi systému. :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Červenec 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 ale me to tak delal jeden kluk a rikal ze se to ma ridit podle procaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 ale me to tak delal jeden kluk a rikal ze se to ma ridit podle procaku Aha, dobrá, tak se tedy orientuj podle procaku. :dozey: :P Mě to výkon nežere ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Červenec 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 ha ha ha ha fakt vtipny:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 "jeden kluk" je ♥♥♥♥♥ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Červenec 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 ha ha ha mam zase XP tak nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.