Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PspGo - internet zdarmo skrze bluetoth > mobil


Millo_CZ

Recommended Posts

S PSP Go zkušenosti nemám, ale zato vím něco o telekomunikacích. Pakliže spojení vytáčí jiné zařízení (typicky počítač spojený s mobilem), v tomto případě PSP, je potřeba nastavit inicializační příkaz (AT příkaz) pro modem. Aby věděl, přes jaké APN se má připojovat. Ve videu je to vidět, ale nechává tu kolonku prázdnou (?). Tel. číslo je *99#, případně*99***1#. Nenapsal jsi jakého máš operátora, ale většinou je APN pro internet stejné, tedy internet. AT příkaz by měl být AT+CGDCONT=1,"IP","internet", nebo AT+CGDCONT=1,"IP","internet.t-mobile.cz"

Pokud se ti podaří připojit, tak jedno ti můžu říct s jistotou. A sice že spojení nebude zdarma, ale účtováno dle tvého tarifu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky.

Zbytek kreditu je v háji :) :roll:

Jenom teda nechápu jakto že on to rozjel bez příkazu a ještě všude roztruboval, že to je úplně zdarma :roll: (nehledě na to že to číslo měl 0000 a říkal že většina devices to tak má)

BTW: Myslíš že přesná verze jeho návodu může fungovat na nějaký starší mobil?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenom teda nechápu jakto že on to rozjel bez příkazu

Pravdou je, že u některých mobilů není třeba psát AT příkaz, pokud je APN pro internet v telefonu na prvním místě, stačí vytáčet jenom číslo *99***1#. Jiné mobily třeba můžou umět přiřadit datový účet k připojení bluetooth.

a ještě všude roztruboval, že to je úplně zdarma :roll:

Možná v jeho zemi mají GPRS zdarma:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná v jeho zemi mají GPRS zdarma:D

Jo například v Americe mají základní připojení připojení přes operátora zdarma, jenom pokud chceš vyšší rychlost, tak si musíš trochu připlatit, a stejně to pořád vychází daleko levněji než náš nejlevnější datový tarif.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 months later...

The film shows three main journeys including the familys you in your situation as you go along the court's due process. cool site Marijuana treatment is efficient, without a doubt, and it is confirmed to supply great results in patients with cancer, glaucoma, people with out with urine, hair, blood, sweat, or saliva.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu