CZErt47 Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Zdar, nevíte, kde by se daly koupit orig. obaly na hry? Pár her jsem půjčil kamarádům a víte jak to dopadá, ne? Kazí mi to sbírku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Origo, se skoro nedají sehnat jedině občas ebay nebo v některých shopech s hrama občas daj ale určitě neprodávaj, mě jednu dali když jsem řekl že potřebuju, možná jenom luck :D Další možnost je koupit si krabičky na blu-ray filmy třeba v alze/datartu apod. jako jsem to udělal já.. Jinak nevim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dopitapetr Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Já těch obalů mám plno a úplně k ničemu.Dělám to tak,že když si koupím PSN Live Cards a pak nějakou bazarovou hru,tak si to předělám do toho novyho obalu z té karty.Starej obal vždycky hodím do poličky.Jsou úplně v pořádku,jen to mám rád pěkně v novym:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miz012 Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Koukni se na aukro, sem tam borec prodava obaly od her po 50 kc (mozna i s bookletem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CZErt47 Odesláno Květen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Díky za rady. Nejhorší je, že na alze prodávají obaly na xko pouze. :-( Nakonec jsem našel řešení maj je na amazon.co.uk, nemohl jsem to dlouho najít, jelikož jsem zadával cover, booklet. Najde to game cases za 3 libry 5 obalů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CZErt47
Zdar, nevíte, kde by se daly koupit orig. obaly na hry? Pár her jsem půjčil kamarádům a víte jak to dopadá, ne? Kazí mi to sbírku.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.