Cloudy Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 Mam PSP FAT od 17.6.2007 (Neděle) = den po mych narozeninach. Koupeno v DAtartu v Mlade boleslavi....sem tam naky odderek, nekdy i vetsi :D....nefuguje vystup na ovladani => pujde na reklamaci =.vraceni penez => PSP SLIM WHITE :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 já patřím do oldschool................1.9.2005.....v den vydání pro EUR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 já patřím do oldschool................1.9.2005.....v den vydání pro EUR Takze ty ho mas jako ja ... v kolik hodin si ho dostal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dirtyskunk Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 no já ho mám od září 2007 Slimka sem snim vylezl ven hden sem běžel koupit hru GuN no a neměl sem ani kartu takže sem tu hru hrá asi 5x od začátku :D pak mi to flashnul Annonymous_ kopuil sem si kartu 2gb a už to jede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 Takze ty ho mas jako ja ... v kolik hodin si ho dostal?? v půl devátý:) už bylo na skladě.....oni ho měli asi 3 dny na skladě, ale nesměli ho prodat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMaty Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 Tak to jsme na tom podobně,já ho kupoval 3.9.2005,kolem léta jsem ho reklamoval a zpět dostal z fw. který nepodporoval ISA,takže mi ležel doma a nepoužíval jsem ho,po roce jsem ho našel při úklidu a opět rozběhl,ale bohužel v té době jsem byl bez netu,takže mě hraní 5ti ISO her omrzelo a prodal jsem ho,teď jsem měl zbytečný peníze,tak jsem si koupil opět psp s 4GB a prostě paráda,chytlo mě to,jak už dlouho nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrewkay Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 Moje první PSP (fat - white) mám cca od 11.11.05 (už nevím přesně). Mělo fw.2.00. Tohle PSPčko mám do dnes. (jo a první origo hra: Everybody's golf) Druhý PSP (slim - FF7edice) mám od 27.září 2007. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sw!tch Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 Prvni psp sem si koupil cca pred 3/4+ rokem v Datartu.. tenkrat mel fw 2.80 tusim. Nemel sem GTA ani Lumines tak sem chtel hrat aspon dema..tak sem stahl a spustil update. Update se hezky dodelal,ale psp se seklo pri zapnuti. Tak neprijemnej pocit sem snad jeste nemel..ten strach jestli mi vrati prachy byl dost hroznej :-).Nastesti v pohode a tak sem mel misto psp novou elektrickou kytaru :-D. No nejak sem na nej pak zanevrel.Az nedavno.. 28.12 sem se nahodou sel podivat do bazaru ke znamymu.. Mel sem presne 3100Kc. Mel tam PSP Fat +pouzdro (oboje jako nove) za 3400Kc. Aniz by vedel kolik mam nabidl mi ho za 3100...no tak mam ted PSP Fat fw3.03 ktere zitra ceka DG :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 ja sem svoje první PSP dostal 24.12 2007 (tydle vánoce)ale jelikož jsem pár týdnů předtím narazil na todle fórum, tak jsem mámu ukecal, udělal si SÁM (jen podle návodů na netu a zodpovězených otázek od jednoho aktivního člena fóra) Flash z 3.71 na 3.71 M33-2 (pozdšji na3.71 m33 -4 a na vánoce jsem si na kartu nakopíroval hafo her, a ještě před půlnocí sem je všechny pařil:-) (jako první GTA LS kterou mám origoš - tu jsem pařil když mi to máma pučila na flash :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 14.12.2006 psp fat black 22.12.2007 psp slim simpsons pack :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 Ja mel svoje prvni PSP FAT black zacatkem roku 2007, asi po trech mesicich prodano... 12.12.2007 jsem si udelal radost k vanocum a koupil jsem PSP Slim Piano Black. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 Ja ho mam od 10.10.07 z elektrowordu puvodne sem chtel cernyho ale toho nemeli tak sem vzal ice silver a tedka sem za nej rad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 v půl devátý:)už bylo na skladě.....oni ho měli asi 3 dny na skladě, ale nesměli ho prodat :) Ja taky tak ale myslim ze to bylo kolem 8:00 + - ...tak asi mame nejstarsi psp v republice .. je to nadherny pocit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukysvetna1468621248 Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 psp mam od 31. ledna 2006 (value pack) zacinal sem na 1.5 ted mam 3.71 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 Me prvni PSP fat black - 14.5.2006 prodano Druhe PSP slime white - 28.11.2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 24.12.2006 - fat black-reklamace-vraceni penez 7.12.2007 - slim black :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
temnota Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 Já mám první psp od 24.12.2007 s verzí 3.71 m33 a moje první hra na něm je Freakout a iso FF7 a jsem hodně spokojený a doufám že dlouho budu :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fullmer Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Já mám první psp od 3. 1. 2008:) A je to fakt dobrá hračka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Já mám svoje PSP od 24.12.07 :-). 26.12 mi da8ball udelal Flash na 3.71 M33 a 28.12 mi prisla do shopu karta :-) ======== Jinak moje první :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qip Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Muj prvni (a jediny) dog (pes{PSP}) je slimak...s fw 3,60....chtel sem si koupit fata , ale na netu sem zjistil ze vyjde novy. Tak sem chtel nasrat Certa (pekelnika{kamose/fatare}) ze mam lepsi nez von a pockal sem si na zari 2007. koupil sem si s nim UMD MotoGP a 4GB SanDisk kartu.:psp: K vanocum jsem si s Certem objednal napul pandoru. Jemu sem flashnul (dle mootooho navodu na MMS bez CFW na 3,71m33) a sobe sem to posral pac se pandora's menu ve slimovi nezobrazi (hrozne se mi smal). pak sem ale flashnul taky a je to cajk ....akorat me stve ze mam psa zamatlanyho jak prase. Tak to bylo me vypraveni o PéEsPé. Tekken ve dvou pres gamesharing forever :D:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 ja mam prvni PSP slim koupene v srpn 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 2x PSP fat, obě slouží :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 PSP Slim Ice Silver koupený v srpnu 2007. Původně jsem chtěl FAT (white), ale když jsem se dozvěděl, že má být Slim, tak jsem si na něj počkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 PSP Slim asi mesic po vydani na CZ trh... predtim sem PSP nedrzel ani v ruce takze diky moc Anonymousovy za new firmware.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 psp mam koupeny se vsim vsudy , vydelaval sem na nej mesic na brigade a pak sem si ho pozdeji koupil i s kartou s prislusenstvim a s dvouma hrama ssx a gta lcs . psp bylo koupeno neco v pulce rijna 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.