Gerril Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Takže jsem vzpomínal a vzpomínal, projížděl v kalendáři a po dlouhém zamyšlení mi vyšlo, že PSP jsem dostal ve čtvrtek 26. února kolem 20:30 večer :-).. A první hru jsem dostal v úterý 24. února na dobírku. Jedná se o GTA: VCS :).. P.S.: Je to moje první a jediné PSP 3004 z JRC v Globusu na Zličíně :D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 1. PSP Fat 1 rok 2. Slim mel jsem ho asi 2 mesice 3. GO! mel jsem ho asi mesic 4. Slim GoW edition mam ted a budu asi mit :D takze jsem mel celkem 4 tlustoch mi vydrzel nejdyl :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerril Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 1. PSP Fat 1 rok2. Slim mel jsem ho asi 2 mesice 3. GO! mel jsem ho asi mesic 4. Slim GoW edition mam ted a budu asi mit :D takze jsem mel celkem 4 tlustoch mi vydrzel nejdyl :love: Jak můžeš svoje PSP nazvat "Tlusťoch"? :D:D.. To je taková nemorální nadávka :D.. Mu rovnou můžeš říkat "Špeku" :D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 tak to ja mel asi 3 roky PSP 1004 pak jsem si koupil druhe psp 1004 s flashem abych se naucil flashovat:D obe jsem prodal a koupil PSP SLIM 2004 GOD OF WAR limitovana edice:) a ted mam PSP GO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorVitek Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 PSP mám od 22.12.2009. Mám PSP 3004 piano black s fw 5.03 GEN-C rozjetý na chikHENu. Vzhledem k tomu jak je nové je v parádním stavu (nosím ho v trapném gumovém obalu xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppst Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 ja mam jedno (PSP Slim & Lite Piano Black 2003) od 6.7.2009 (dostal sem ho na meniny) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santiknov Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 ja mel prvni Fatko cca pred dvuma rokama hned po moji prvni brigade za moje tvrde vydelane prachy :D nejlepsi vec kteru sem si mohl kupit :) ale pak tak za mesic sem mel moznost vyhodne prodat Fatko a kupit Slimaka takze ted ho mam a CFW idu s dobu nahoru! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteroidplZ Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 pred rokem jsem koupil sve druhe psp a jsem spokojen .. predtim jsem mel jeste jedno asi jen 2-3 mesice nez jsem ho prodal a po mensi pauze jsem si koupil toto nové a jsem spokojen a to si uz necham :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chemo1468624617 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Ja mam PSP FAT od prosince 2006 kupoval sem ho v Electroworldu, Gigapack s pribalenou 1Gb pametovou kartou a mam ho doted, takze zatim jedno :) a jestli se podari nejak flashnout PSP Go! tak mozna budu uvazovat o tom, ze si ho poridim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamgruf Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 24.12.2008 slim 2004 cfw3.50 (prislo od chlapika ktery to tak prodal) a to drzi az do dnes (az na trochu osopany lak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michelito1996 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Uz mam PSP 4 roky a sem s nim nadmíru spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michelito1996 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Uz mam PSP 4 roky a sem s nim nadmíru spokojen...a zatim je to moje 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.