Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Rada by bodla .) + koupím


Bad.Mr.Frosty

Otázka

Zdravim sice jedu originálky ale kdysi dávno před lety jsem samozřejmě měl také flash. Už je to ale dýl a dávno se kopie nezajímám. Nyní sypu do her cca 5tis měsíčně protože kupuju synovi každou pytlárnu a už mě to přestává bavit. Chci se zeptat na následující. Syn rád sbírá ajchy jenže kdybych mu koupil flashovanej xbox tak nebude chodit na live (raději) jen jednou za čas jako silver aby gamertagem natahal ajchy do databáze. Když si pak gamertag zase udělám recovery na můj NEflashovaný xbox tak se nic nestane ne? nehrozí ban? protože hlavní xko bude neflashnutý. Ale ajchy nahraný na flashovaným se započítají? je to tak?

Dále krátký dotaz jelikož jsem z toho vypadl tak jak se to dneska dělá? sosnu hry s firmwarem 3 co jsem četl a jen vysmahnu nebo se nějak ještě patchují jako to bylo dřív? jsem naposledy hrál kopie je to 3roky a vim že tam pak bylo nějaký sraní s tim.

A dále rovnou poptávka koupím za rozumnou cenu xbox bez flagu banu a připravený na hraní nejnovějším firmwarem. Žádnou šunku protože poběží asi denně .) díky všem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

1) To by mělo být v pořádku, ale připojení flashnutého Xboxu je vždy uřčitý risk. Jde to i rovnou přes výměnu pamětového média, ale může být problém u slimu a neslimu, dost se stroje liší, tak pozor, raději so to ověř. Pokud budeš mít dva neslim stroje, bude to bez problémů.

2) http://console-forum.net/tema/131171-navod-jak-vypalit-xgd3-hry/page20?p=1247508&viewfull=1#post1247508

Nebo se na to vykašlat a pořídit si RGH.

3) Bazar.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu