linky Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Zdravim všechny, po dlouhým pátrání bez výsledku mně už nenapadlo nic jinýho, než se zeptat tady: Mám PSP-3004 s TN-HENEM 6.20 E hroznou dobu už hledám MP3 player plugin, abych mohl poslouchat hudbu i ve hrách a aplikacích. Ale ať hledám, jak hledám, stále nemůžu najít verzi, která by mi fungovala. Už jí hledám nechutně dlouho a pořád nic. Ve světě PSP se taky už nějakej ten pátek pohybuju, nejsem žádná lama. Ale doufám, že tu najdu třeba někoho ještě zkušenějšího, kdo by poskytl pomoc. Instalace pluginu klasika - hodit prx a ini do seplugins a zapsat do VSH a GAME - složku pro přehrávání mám normálně v MS0:/MUSIC takže netřeba v ini měnit. ale když se pak pohybuju v menu a zkouším kombinaci L+R+[] která by měla spustit přehrávání, tak se nic nestane. Je tu někdo kdo by věděl co s tím? Díky za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011040013 tady to máš přiteli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linky Odesláno Květen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 dík viď ale ani tenhle nefunguje :D tenhle jsem zkoušel hned jako prvni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Aha a proč mě vždycky fungoval? :D máš ten plugin zaplej v recovery menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linky Odesláno Květen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 V tom TN-E henu je přímo zaintegrovanej plugin manager a přes něj se všecky aktivujou a vypínaj.všechny ostatní pluginy na tom jdou.ale ještě mě napadá - nemůže se to hádat s jinejma pluginama?mám tam SMB, cXMB a boost. CXMB a boost je spuštěnej. ještě jsem rovnou zkusil vypnout boost a i tak to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 vypni cxmb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linky Odesláno Květen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 tak vypnutí cxmb nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 zkus vypnout vsechny;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linky Odesláno Květen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 to už jsem zkoušel taky.furt nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Zkus si tam místo TN HENU (kterej je mimochodem na pikačku, je zastaralej jak něco, nejde na něm plno her - má špatnou kompatibilitu, nefunguje na něm dost pluginů, atd.) dát 6.20 PRO B10 Permanent, pak by to mohlo fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linky Odesláno Květen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 no jako nevim viď ale na tom henu mi valí všecko-nezažil jsem moc her nebo aplikací co by tam nešly.sice musim isa valit pře prometheus ale nevadí mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 A proč to dělat složitě, když to jde jednoduše, viď. Na co máš zbytečně HEN a k tomu ještě ISO Loader (na kterém je načítání/spouštění her o mnoho pomalejší), když můžeš mít rovnou kompletní CFW, navíc permanentní. Jinak to, že ti nefunguje ten MP3 plugin je dle mě na 99% tím HENem, na PRO B jsem nikdy nezaznamenal, že by mi nešla byť jediná hra, nebo jediný plugin (samozřejmě určený pro nové fw). Je to na tobě, jestli chceš být konzervativní a nechávat si tam starou sra*ku nebo si tam dáš o 100% lepší CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linky Odesláno Květen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 nepřišel jsem se dohadovat, chtěl jsem řešení, který by na tom chodilo.zvážim to a podle potřeby buď pořešim permanent nebo najdu jiný řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.