Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Max Payne a aktualizace?

Recommended Posts

mas starej dashboard musis aktualizovat na posledni verzi u rgh se to provadi trochu jinak nez normalne stahnes si oficialni update treba na flesku ale jen na pouziti po updatu pro avatary a kinect nejdriv musis vygenerovat novej freeboot imige pomoci treba jrunneru a ten zapises misto stavajiciho treba nand flasher for xbox 360 navod do podrobna mas v navodech sekce rgh potrebujes mit svuj origo cpu key nebo si ho vycist pro update

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha tak to abych taky se naučil konečně aktualizovat DB. Mám 14699 a myslel jsem že to pojede normálně, když Sniper mi jde a u něj bylo psané DB 14719. Podle tohoto návodu bych to měl zvládnout?? http://console-forum.net/tema/139531-navod-na-aktualizaci-db-14719-programem-xebuild-gui-v-2-02

Nedávno jsem to podle tohoto návodu zkoušel a zasekl jsem se v některém bodě a vůbec jsem nevěděl jak dál. Přitom cpukey.txt i nanddump.bin mám od flashera. Dík

Odkaz ke komentáři

jo to jsem jeste zapomel zalohu originalni nand takze nanddump.bin, cpu key a s temahle dvouma vecma to musis zvladnout neni to tak hrozny prvni jrunner pouzijes jak zalohu nand i cpu key,nastavis, vygenerujes novou nand das na flesku v xbohu aktualizujes nad flasherem vypne se 2 minuty vypnuti ze site a je to pak uz se pouzije ofiko update kvuli kinectu a avatarum

Odkaz ke komentáři

Ted nevim co ma kolega v prvnim prispevku za DB ale me ten may payne 3 jde normalne s Db 14699. Lidi co mam prosim spatne... Mam fsd 2.2 ale cd se mi nechcou prepinat. Mam normalne mezi hrama: Max Disc 1 a Max Disc 2 ... Kdyz zapnu disk 2 s multakem a dam pokracovat ve story mode tak mi to napise at vlozim disk 1 a nic se nedeje... Nemuzu mit spatne neco v launch.ini ??

Odkaz ke komentáři

Jak sem to zkoustel tak jsem si myslel že mi to nepůjde když si psal že to chce aktualizaci a já neměl poslední DB. Cd1 se mi rozjelo ale v polovině intra se to seklo..aha říkám si to je tím DB, cd 2 mi napsalo při spuštěním úplně nějakou chybu error tak řikám aha.... Pak vypnu a zapnu xko a od té doby mi cd 1 i cd 2 jede úplně v klidu :-)

Odkaz ke komentáři

Každopádně můžeš zkusit tohle - pokud je to stejná verze, instalaci to nemůže poškodit

1) Stáhnout Dashboard 14699 třeba tady http://www.flashxbox.sk/app/_dashboard/systemupdate_2.0.14699.0.zip

2) Rozbalit

3) přejmenovat složku $systemupdate na $$ystemUpdate

4) Tuto složku nahrát do rootu flashky naformátované na FAT32 (ideálně jinak zcela čisté jen tato složka)

5) Až se zeptá na update,vložit takto připravenou flashku do USB portu konzole

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu