Dudu27 Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Ahoj borci. Může mi někdo poradit, jak spustím hru s více DVD v XeXmenu. Už jsem toho přečetl dost a nejsem z toho chytrej:), zatím jsem našel jak se to dělá s FRD. Já mám XeXmenu a eter.HDD500GB. Vkládání updatu TU mi jde. Jen si nevím rady s puštěním BF3, po spuštění hry chce xko 2disk. Složku 00000000/0000002 z druhého disku jsem nakopíroval na int HDD a dokonce ji tam i vidim, ale pořád to chce druhé DVD. Díky moc za pomoc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Ahoj borci.Může mi někdo poradit, jak spustím hru s více DVD v XeXmenu. Už jsem toho přečetl dost a nejsem z toho chytrej:), zatím jsem našel jak se to dělá s FRD. Já mám XeXmenu a eter.HDD500GB. Vkládání updatu TU mi jde. Jen si nevím rady s puštěním BF3, po spuštění hry chce xko 2disk. Složku 00000000/0000002 z druhého disku jsem nakopíroval na int HDD a dokonce ji tam i vidim, ale pořád to chce druhé DVD. Díky moc za pomoc:) Z xexmenu multidisc neuděláš, nainstaluj si FSD jako každý a hned ti to udělat půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.