popec Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 Zdravím potřeboval bych pomoc jedu na výlet a nebudu moc nabíjet ze sítě nešlo by netbook nabíjet např. pomocí tužkových baterek nebo tak něco baterie v netbooku má 10.5V předem děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smaky Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 :lol: nešlo....užívej si výletu,fb nech doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 doporucim si vzit cestovni nabijecku na nabijeni mobilu a aktivovat nejaky balicek inter netu v mobilu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 Šlo by to pomocí autobaterie, ale veř mi, že s sebou nechceš tahat 10Kg baterku. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 Šlo by to pomocí autobaterie, ale veř mi, že s sebou nechceš tahat 10Kg baterku. :lol: Dětičky udělají pro fíbíčko všechno ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 solokaprik Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 Jsem rád že z*urveny Facebook nemám ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 popec Odesláno Květen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 nechci to na Facebook potřebuji to do autobusu na filmy a baterka mi vydrží jenom 2Hodiny a autobusem pojedu minimálně 8hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 Tak si skoč do elektra pro http://www.edigital.cz/Ostatni/Ednet_80W_nabijecka_do_auta_na_notebook-p53170.html?bid=&partner=30001 a domluv se s řidičem na nabíjení jinak máš smůlu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
popec
Zdravím potřeboval bych pomoc jedu na výlet a nebudu moc nabíjet ze sítě nešlo by netbook nabíjet např. pomocí tužkových baterek nebo tak něco baterie v netbooku má 10.5V předem děkuji za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.