Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Potřebuji pomoc


Pan

Recommended Posts

Ahoj,

předem bych se chtěl omluvit,pokud někoho svými dotazy budu obtěžovat. Zaprvé,když mám flash LT 2.0 a dash 2.0.14719 a omylem jsem na přelomu roku chytil asi flag,znamená to,že už nemusím nic řešit a můžu se v klidu připojit na xlive s pocitem,že BAN chytnu tak jako tak? Nechci tam hrát hry,jen stáhnout dlc a další blbosti. Další dotaz je ohledně spuštění AC:BH,protože předtím flagem mi šel bezpečně,ale potom jsem se rozhodl začít využívat xlive a zkusil zkušebku a v té chvíli jsem asi chytil flag a potom mi už BH ani AC:REVE nešel(ACR jsem nakonec rozjel díky stažení updatu z http://www.xbuc.net,ACB už bohužel ne). Takže mám si ACB znovu stáhnout,projet v nejnovější verzi abgx a vypálit s pocitem,že mi už to konečně půjde,abych zbytečně neodrovnal další DVD? A poslední dotaz je ohledně LT 3.0 a XGD3,všude čtu,že musím vypalovat hry na IHAS mechanice,jinak to nepůjde. Týká se to jen instalace her na HDD,že pak nepůjdou spustit nebo nepůjdou spustit ani přes mechaniku? Protože jsem na notebooku( DVD-RW Dual Layer/DVD-RAM) co mám vypaloval ACR a BF3 a ty už XGD3 jsou pokud se nepletu. Vím,že se určo ptám na naprosté pí...ny,ale radši se zeptám odborníku,než abych pak něco zmrvil :-)

Poslední 3dny jsem strávil hledáním odpovědí,ale buďto jsem blbec nebo jsem to vůbec nepochopil,tak se mnou buďte,prosím,trpěliví,ne každý má zkušenosti jako vy. Děkuji moc za pochopení a pokud by mi někdo pomohl vyřešit mé problémy,byl bych mu nesmírně vděčný. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nějak sem vlezu, protože na to se taky ptám a hledám to...

Teď mám LT + 3.0 a Dashboard 2.0.14699.0 a XGD3 hry hraju bez problému bez IHAS mechaniky.

Bude mi to procházet i když updatnu DB na 2.0.14719.0 ? Budu moct ty hry pořád hrát (vypálené nějakou starší vypalovačkou) alespoň z DVDčka? Někde jsem četl, že to nepůjde pouze z HDD, někde, že to nepůjde vůbec, tak by mě zajímalo, jak to je. Abych neupdatnul ten 2.0.14719.0 a zjistil, že tam nespustím žádné XGD3 hry.

Ale když už je hraju na 2.0.14699.0, tak by to mělo jet ne? Ty nové DB přinesly jenom podporu Kinectu a barev + něco proti RGH.

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No asi na tom něco bude protože jsem přešel asi před týdnem na LT 3,0 mam xbox FAT a ted jsem vypalil Ghost Recon Future Soldier a ten mi jde hrát jenom z mechaniky jinak mi háže chybu a FORZA 4 mi jde spustit ale tak po 2 minutách mi vždy spadne a cely xbox se vypne, nejde to ani z disku. Ta Forza mě štve nejvíc pre tu hraju nejvíc s bezdrátovým volantem. Ihas mechaniku taky nemam. Na Lt 2,0 a dasboardu 13599 mi šly hry v poho když jsem palil na verbatim. Tak že je to pěkně na houby ten nový flash a dasboard 14719 pre jsem dal za flash 800 a ted jsem zjistil že asi 20 DVD DL mužu vyhodit to maš dalších 500 a ještě si už tam nedám asi nikdy RGH. No kdybych to věděl tak si radši nechám udělat RGH za 1300 kč a měl bych klid.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Když máš LT+3.0 tak XGD3 hry musíš vypalovat jedině přes iHas mechaniku jinak ti budou blbnout, třeba půjde ale nepůjde uložit na HDD nebo se nespustí a nebo ti spadne po pár minutách hraní celej XBOX....Já měl NBA 2K12 z normální mechaniky a xbox se vždy restartnul, pomohl mi sice MP3 trik ale ted sem hru vypálil přes iHas mechaniku a krásně to běží ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu