Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

dragons dogma

chipomil

Recommended Posts

tak mám za sebou 2 dny hraní a musím říct že hra to je výborná akorát bych vytkl pár věcí ta tma je příšerná, někdy vůbec nevim kam mám jít a provedení(graficky) hrůza, vydělávání peněz je jedno velké utrpení na některé mise potřebujete 30 000 a než seberu pár rostlin, zabiju skřety abych mohl prodávat a vydělat si peníze tak je odpoledne pryč. Dále se mi vůbec nelíbí některé příšery ubírám jim minimum a jim stačí 2x rozmáchnout aby mě zabili, takhle jsem zabíjel jednoho trola 20min než se mi ho na po desáté podařilo zabít(jednoho ze tří) nebo mise kde je na pěšině horský trol(nebo obr?) a když ho chci obejít tak na mě nahoře čeká lev s hadem na zadku a kozlem na zádech. //Mám hrdinu na 20lv a stěží sám zabije skřeta//

P.S pokud máte nějakou radu ohledně vydělávání peněz prosím napište, protože hodinu sbírat rostliny není moc bezva :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 227
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Rostliny sbirej jen pro svoji potrebu...pokud ti vyleci slepotu a podobne ptakoviny, tak je to dobre, ale kdyz uz mas moc zivotu a sotva ti neco dopni, tak takove ani neber. Hledej lepsi kovane bedny, v tech jsou dobre poklady a hlavne prodavej zbroj a vsechny veci, co pro svoji postavu nevyuzijes, nebo si myslis, ze nekdy v budoucnu jo...v Gran sorenu je obchodnik, co ma dost dobrych veci a porad pridava nove. Hlavne vylepsovat co se da, ale az rovnou na 3 hvezdicky, pac jinak zbytecne utratis penize a vyplacas suroviny...

Prosekat se tak, abys byl trochu schopny zabit skupinku zlodeju s trolem je makacka, ale o to je to zabavnejsi, nez vsechno mrskat na 2 rany. Je treba zabijet Chimery a Obry a veskere tezsi potvory, pac za ne jsou neskutecne zkusenosti a pak ti to leveluje samo :D

tak mám za sebou 2 dny hraní a musím říct že hra to je výborná akorát bych vytkl pár věcí ta tma je příšerná, někdy vůbec nevim kam mám jít a provedení(graficky) hrůza, vydělávání peněz je jedno velké utrpení na některé mise potřebujete 30 000 a než seberu pár rostlin, zabiju skřety abych mohl prodávat a vydělat si peníze tak je odpoledne pryč. Dále se mi vůbec nelíbí některé příšery ubírám jim minimum a jim stačí 2x rozmáchnout aby mě zabili, takhle jsem zabíjel jednoho trola 20min než se mi ho na po desáté podařilo zabít(jednoho ze tří) nebo mise kde je na pěšině horský trol(nebo obr?) a když ho chci obejít tak na mě nahoře čeká lev s hadem na zadku a kozlem na zádech. //Mám hrdinu na 20lv a stěží sám zabije skřeta//

P.S pokud máte nějakou radu ohledně vydělávání peněz prosím napište, protože hodinu sbírat rostliny není moc bezva :D

Odkaz ke komentáři

Jj už tomu začínám přicházet na kloub peníze už není takovej problém a příšery už taky slušně zabíjím, teda kromě draka, který je neskutečně silnej a griffina ten zas uletí. Jen to vylepšování jde pomalu protože některé zbroje na 3* požadují látky které nemou najít. Jsem docela překvapen jak je hra rozmanitá až doraju DD tak se pustím do Skyrimu doufám že t bude podobné.

Odkaz ke komentáři

• 4 months later...

Zdravim, mam dotaz, obsahuje to SPOILER, ale hra uz je venku hodne dlouho, tak snad maji vsichni dohrano :)

Po zabiti draka, kdy se cast mesta propadne, vzroste obtiznost hry tak o 1000%...zda se to jenom me nebo i vam? bezim z rybarsky vesnice do gran sorenu, vsude jsou pekelni psy, nemrtvi, dokonce i goblini jsou obtizny...pritom sem po celou dobu hry nemel vazny problemy se zabijenim kohokoliv...ted na me nabehne 8 pekelnejch psu a mam co delat :) po prichodu do Gran Sorenu a padu do diry bojuju proti oku s chapadlama a at delam co delam, nejde ho zabit...nejaka rada?

Diky

Odkaz ke komentáři

Ta obtiznost je uplne uzasna, pac kdyz to hrajes po 2., tak to zacne byt konecne trochu vyrovnane :) Jinak doporucuju projit cely svet znovu, jsou ruzne rozmisteni draci a ostatni silene potvory...napr. ve Frontier Caverns se objevi hydra, ale vede k ni quest, normalne se tam nedostanes. Oko je celkem silne, ale chce to vyckat, az na tebe nachysta past, ze je unavene a vyplivne se na zem (do te doby sekej chapadla, at te neotravujou), pak mu das par tezsich ran a omracis ho...jinak s lukem to bylo asi nejlehci.

Zdravim, mam dotaz, obsahuje to SPOILER, ale hra uz je venku hodne dlouho, tak snad maji vsichni dohrano :)

Po zabiti draka, kdy se cast mesta propadne, vzroste obtiznost hry tak o 1000%...zda se to jenom me nebo i vam? bezim z rybarsky vesnice do gran sorenu, vsude jsou pekelni psy, nemrtvi, dokonce i goblini jsou obtizny...pritom sem po celou dobu hry nemel vazny problemy se zabijenim kohokoliv...ted na me nabehne 8 pekelnejch psu a mam co delat :) po prichodu do Gran Sorenu a padu do diry bojuju proti oku s chapadlama a at delam co delam, nejde ho zabit...nejaka rada?

Diky

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Ahoj, chlapi, trošku se stydim ale hra se ke mě dostala (přitom skyrim a dark souls doma mám) až cca před 14 dny. Od té doby jsem z toho nespustil oči, přijdu z práce a hupem do Gransysu.:-) Jak jsem obhajoval Skyrim, tak kam se na tohle hrabe. Jinak jsem Ranger (nevim proč ale vždycky jsem všude lučištník) Obtížnost jedu normal a občas dává zabrat, je to výborná hra u které bych to tady akorát popsal superlativy. Tímhle směrem by se měl capcom ubírat.

Každopádně moje otázka, lze hra dohrát třeba 2x za stejnou postavu např na vyšší obtížnost ale už ze stejnou výbavou? Nebo člověk dojede jednu hru a musí začít novou?

Upraveno uživatelem Marty5
Odkaz ke komentáři

Nevim, jak se to dava do code, takze pozor spoiler!! :)

Jak dohrajes, tak muzes pokracovat od znovu se stejnou postavou, krom toho ti to otevre nove moznosti jakö napr. lokace s Ur-Dragon, nebo Hydra. Ja jsem to treba poprve dohral za fightera a podruhe jsem z nej udelal lucisnika (ktery je mimochodem mnohem zabavnejsi)... je to pak jednodussi az do post game, kde zase dostanes pekne zabrat, ale za to si to vic uzijes nez na poprve... ja jsem poprve akorat v post game probehl k Everfall, pac jsem dostaval vsude poradne kapky.

Ahoj, chlapi, trošku se stydim ale hra se ke mě dostala (přitom skyrim a dark souls doma mám) až cca před 14 dny. Od té doby jsem z toho nespustil oči, přijdu z práce a hupem do Gransysu.:-) Jak jsem obhajoval Skyrim, tak kam se na tohle hrabe. Jinak jsem Ranger (nevim proč ale vždycky jsem všude lučištník) Obtížnost jedu normal a občas dává zabrat, je to výborná hra u které bych to tady akorát popsal superlativy. Tímhle směrem by se měl capcom ubírat.

Každopádně moje otázka, lze hra dohrát třeba 2x za stejnou postavu např na vyšší obtížnost ale už ze stejnou výbavou? Nebo člověk dojede jednu hru a musí začít novou?

Odkaz ke komentáři

je díky moc, ani jsem nečekal tak rychlou odpověď :-) , takže asi bys i všem doporučil dohrát minimálně dvakrát aby si člověk hru užil se vším všudy naplno? (což je samozřejmě u mě jisté :-)) Každopádně, teda něco jako dark souls vše ti zůstává a jedeš s čistým štítem znovu, to je super,hru si fakt vychutnávám. Jen jednu vadu na kráse má a to že to začala hrát i přítelkyně takže jsem včera do 12 čuměl jak neumí porazit gryfa :-D (naštěstí ja jsem ho ještě nepotkal) ale bylo dost epic jaksi kráčela slunečným odpolednema najednou nad ní stín jak kráva a už to jelo, nakonec ho začala tak nudit že odletěl. Jinak hrajete někdo na ps3?Kdyžtak můj nick: tommarton

Odkaz ke komentáři

je díky moc, ani jsem nečekal tak rychlou odpověď :-) , takže asi bys i všem doporučil dohrát minimálně dvakrát aby si člověk hru užil se vším všudy naplno? (což je samozřejmě u mě jisté :-)) Každopádně, teda něco jako dark souls vše ti zůstává a jedeš s čistým štítem znovu, to je super,hru si fakt vychutnávám. Jen jednu vadu na kráse má a to že to začala hrát i přítelkyně takže jsem včera do 12 čuměl jak neumí porazit gryfa :-D (naštěstí ja jsem ho ještě nepotkal) ale bylo dost epic jaksi kráčela slunečným odpolednema najednou nad ní stín jak kráva a už to jelo, nakonec ho začala tak nudit že odletěl. Jinak hrajete někdo na ps3?Kdyžtak můj nick: tommarton

STOJI TO ZA ZAHRANI ? Ja dodnes ještě ani nedohrál Zaklínače :-)

Odkaz ke komentáři

Už i z ostatních komentů lze vyčíst že určitě! Jestli jsi příznivec rpg tak tohle tě nesmí minout. Já vše hraju na ps3 takže Zaklínače jsem viděl jen walktrought na netu, je to určitě skvělá hra kterou si bohužel nezahraju, jediné co, tak by mi trošku vadilo, že si samozřejmě nelze vytvořit svou postavua nevím jak moc velká je tam volnost. Tahle hra má atmosféru, pro mě výborné online prvky, velkou mapu zábavné souboje prostě všechno jak má být :-) Proto mě připoutala ke křeslu :-))) Jak jsem psal bohužel mě hra kvůli velké reklamní masáži od jiných titulů minula ale teď si to vynahrazuju a hltám hru plnými doušky. Výhodou koupě je že za chvíli vyjde datadisk který hru určitě ještě osvěží, opravdu klobouk dolů před capcomem a tímhle povedeným a a zábavným mixem

Odkaz ke komentáři

Tak právě hraju Dragons dogma a všechna čest.Ta hra je opravdu vyborna... Mam jednu otázku,hraju za Lučištníka,ale moc mě to nebaví.Je možný se někde přepnout na rytíře,nebo musim hrát od znovu?... Dejte prosím info,díky

Jak dojdes dojdes do Gran Sorenu, tak je tam hospodsky Asalam, u nej muzes zmenit na nejake zakladni, nebo kombinovane povolani. Super je, ze pokud se rozhodnes vratit zmenu zpet, tak vsechny skilly ti zustanou a nic te to nestoji. Taky se nektere povolani prolinaji, takze muzes pouzivat nektere skilly, ktere sis odemknul driv.

Odkaz ke komentáři

No tak to je super,díky za radu.Ta hra mě strašně příjemně překvapila.Já nemám rád takovy ty tradiční rpg kde se kazdych 10 minut hrabeš dlouho v tabulkách,furt něco mícháš,nastavuješ,převlíkáš atd... ale tohle je fakt parada,clovek se u toho nenudí a překvapili mě krásný animace vytvořený postavy i práce s kamerou ve filmečcích.... super :-)

Ještě k tomu povolani,je možný mít třeba meč + brnění+luk?

Odkaz ke komentáři

Uz jsem to chvilku nehral, ale takova kombinace tam tusim neni...assassin ma hodne kombinaci a muze kombinovat napr. mec a luk, strider dyky a luk, fighter brneni, stit a mec a s tim stitem ma dost dobre komba, to me kolikrat zachranilo, kdyz stitem vykryjes skoro vsechno a zaroven muzes pouzivat komba na jednorucni mec. Hodne zajimavy je urcite i mystic knight.

No tak to je super,díky za radu.Ta hra mě strašně příjemně překvapila.Já nemám rád takovy ty tradiční rpg kde se kazdych 10 minut hrabeš dlouho v tabulkách,furt něco mícháš,nastavuješ,převlíkáš atd... ale tohle je fakt parada,clovek se u toho nenudí a překvapili mě krásný animace vytvořený postavy i práce s kamerou ve filmečcích.... super :-)

Odkaz ke komentáři

DG je fakt super :) jenom jsem asi nezjistil jak to je s level upem... ony se bodíky rozdělují samy?zlepšuje se mi sám nebo já si je můžu nějak přidělit? Díky za info..

jinak, kdo by se mi chtěl přidat a pomoc se zlepšováním, tak jsem Deutschik, bojovník se jmenuje Deutsch:)

Odkaz ke komentáři

DG je fakt super :) jenom jsem asi nezjistil jak to je s level upem... ony se bodíky rozdělují samy?zlepšuje se mi sám nebo já si je můžu nějak přidělit? Díky za info..

jinak, kdo by se mi chtěl přidat a pomoc se zlepšováním, tak jsem Deutschik, bojovník se jmenuje Deutsch:)

A na čem hraješ? Jinak zkušenostní bodíky ve hře zvané discipline investuješ do skillů v encampmentu, gran sorenu občas i v nějakém táboře stačí najít člověka u kterého můžeš přespat nebo si uložit věci, u něj vybereš z možností learn or set skills a už vylepšuješ :-))

Kdyby nepomohlo popíšu podrobněji, sám na to za chvíli vlítnu :-D jen dojít do krámu a něco málo tady udělat aby mě přítelkyně nezabila až přijde z práce :-D

Jak psal Mobaii je fighter (meč štít - základní povolání) strider (dýky luk - základní povolání) mage (hůl - základní povolání) warrior (obouruční zbraň - pokročilé povolání z fightera) ranger ( dýky dlouhý luk - pokročilé povolání ze stridera) sorcerrer (hůl arcimága - pokročilé povolání z mage) mystic knight (palcát štít hůl - hybridní povolání mix mage a fighter) assassin (dýky meč štít luk - hybridní povolání mix fighter a strider) magic archer (mystický luk hůl - hybridní povolání mix mage a strider)

Abych moje spamování zakončil tak jsem chtěl jenom poznamenat, že včera jsem zdárně přišel na to jak změnit chování v boji svého pawna, pokud to někomu nevyhovuje nebo podobně jako já si na začátku udělala mága s vlastnostmi ochránce a medik a potom ho změnil na sorcerrera který schopnost léčení ztrácí :-D mohl jsem sice povolání přehodit zpět ale ta moje kočka má už výborné devastující kouzla a je víc než nápomocná (zkušeným borcům bude tahle informace asi k ničemu ale přesto :-)))

Jakou jedete vy sestavu svojí družiny? Já jsem Ranger mám vypujčeného warriora, mage na léčení a můj pawn jak jsem zmiňoval výše je sorcerer.

Upraveno uživatelem Nanaki
Odkaz ke komentáři

JJ souhlasim,fakt nevim jak mě to minulo ale teď si to vynahrazuju. Škoda já hraju na ps, to ti asi pawna nepůjčim takhle mezi platformami :-D ... Ještě kdybyste byl někdo nespokojen se vzhledem pawna nebo Vašeho hrdiny, tak jsem včera z nějakého anglického fóra přelouskal jak to provést :-D

Odkaz ke komentáři

a jak tedy?? :)

Tobě to asi ještě nepůjde pokud jsi nějak na začátku,každopádně přijdeš do encampmentu, půjdeš do toho stanu jak je rift stone a u něj stojí postava, (ze začátku jsem jí tam neměl) jmenuje se Jonathan a prodává lektvary na změnu boje pawnů a změnu vzhledu, nestojí to peníze ale rc (rift crystal) v sekci others prodává věc která se jmenuje art of metamorphosis (stojí 5000 rc) nějak jsem přelouskal že je to na změnu vzhledu Arisena a pawna, jenže když to koupíš tak se ti neobjeví v inventáři :-D musíš vypnout hru (možná stačí i skočit do menu) a tam se vedle klasické nabídky new game load game options apod. objeví nová s názvem change character nebo něco v tom smyslu, teď se mi to nevybavuje. Pak už na to jen klikneš a budeš v té nabídce na vytvoření postavy jako na začátku.

Když by ses na to chtěl jen podívat (jako já) a nic neměnil tak ti to art of metamorphosis zůstane dokud to prostě nepoužiješ ale třeba kosmetické změny jako vlasy make-up apod. lze předělat v hlavním městě Gran Soren, je tam kadeřník :-))

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Lidi,je nejaka moznost jak se darychleji cestovat nebavim mne zrovna neustale chodit z mesta pes celoy mapu,abych pak sel zase do mesta vyzvednout si odmenua pak zase tam...vim,ze je mozny pouzit kamen,ale to je jen na to,abych se dostal do mesta ne?je teda nejaka moznost??diky...

Odkaz ke komentáři

jo, musíš si koupit takové krystaly(portcrystal), pokud mě paměť neklame tak stojejí něco přes 50 000 a jednu "dostaneš", když splníš misi ve griffinově věži

ale tak to je jen na jedno použití, ne?? z bodu A do bodu B, ne? nebo to můžu používat pravidelně a koupit se to dá kdekkoliv??

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu