Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

dragons dogma

chipomil

Recommended Posts

• Odpovědi 227
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...

lidi, potřebuju poradit. Jsem v Gran Soren stále, plním nějaké úkoly, ale nějak se v tom ztrácím a už nevím, který je ten hlavní.. je to to odhalení spiknutí? pomůže mi někdo s tím, protože se mi nějak nedaří to vyřešit, byl jsem už i na noční stopovačce někoho, ale i to jsem zjistil po nějaký době... potřebuju se nějak hnout dál a nevím jak...

a další věc, víte někdo o nějakých stránkách, kde by byl nějaký návod na questy, abych se nemusel furt takhle ptát?? díky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co myslíte že je nejlepší povolání? Já hraju Rangera a nemůžu si ho vynachválit ale možná to volá po změně :-))

jo, to by mě taky zajímalo :) hraju za assasaina a nějak je takový nevim... nic moc.. asi se mi s ním nehraje dobře, tak nevím koho jiného... ???

Odkaz ke komentáři

jo, to by mě taky zajímalo :) hraju za assasaina a nějak je takový nevim... nic moc.. asi se mi s ním nehraje dobře, tak nevím koho jiného... ???

Jestli ti vyhovuje lukostřelba, rangera můžu opravdu doporučit.(přesně jak psal Pejtrix ta schopnost vystřelení x šípů najdenou je prostě pecka, tref se kyklopovi do oka a je snad na dvakrát :-))) Hraje se mi za něj opravdu dobře ale znáš to u sousedů se mi zdá tráva zelenější :-D takže jsem uvažoval jestli třeba nevyzkoušet fightera nebo mystic knighta.

Odkaz ke komentáři

Jsou tam jen ty 3 základní povely, a potom jestli chceš měnit nějak jeho chování, třeba aby se vždycky zaměřil na nejsilnější bestii nebo třeba útočil přednostně na lučištníky a mágy tak to jde opět v encampmentu kde si od toho Jonathana koupíš lahvičky. Pro příklad chceš aby byl právě scather primárně a sekundárně chalenger, tak u sebe v inventáři po koupi použiješ dvakrát po sobě lahvičku scather (to změní primární vlastnost) a jednou lahvičku chalenger (to změní sekundární vlastnost)

Pro ty kdo dd dohráli. Když jsem zabil draka tak se propadne kus gran sorenu zesílí a změní se nepřátelé, tím tedy začíná post game? Ta obloha bude pořád takhle hnusná?:-D

A další dotaz. Do inventáře jsem dostal dýku, kterou podle videa na netu se můžu probodnout a začne celá hra i s příběhem znovu jen už mám výbavu?

Může mi to trošku někdo osvětlit? Díky moc :-)

Upraveno uživatelem Marty5
Odkaz ke komentáři

hraju tuto super hru ale narazil sem na dost velky problem,nemuzu odevzdat nektere ukoli, ty ve meste,vsechny ukoli mam udelane v popisu je napsano odevzdej ukol tomu a tomu cloveku,na mape ho mam zakrouskovaneho,ale dojdu k nemu promluvim s nim a jako bych to nemel splnene,ma nekdo nejakou radu? mam takhle nesplnitelne uz 4 ukoli.

Odkaz ke komentáři

hraju tuto super hru ale narazil sem na dost velky problem,nemuzu odevzdat nektere ukoli, ty ve meste,vsechny ukoli mam udelane v popisu je napsano odevzdej ukol tomu a tomu cloveku,na mape ho mam zakrouskovaneho,ale dojdu k nemu promluvim s nim a jako bych to nemel splnene,ma nekdo nejakou radu? mam takhle nesplnitelne uz 4 ukoli.

A o které úkoly jde?

Odkaz ke komentáři

Dobrý den,

mám 4GB verzi Xbox360 s úpravou RGH a nemůžu zprovoznit DLC ke hře Dark Arisen.

Zkoušel jsem nakopírovat složku content/0000000000000000/43430814/00000002 do 4GB vnitřní paměti (kvůli velikosti pouze soubor obsahující HD textury), ale v menu, kde hledám update ke hře, se mi toto DLC vůbec nezobrazí.

Nevíte v čem by mohl být problém?

Děkuji za případnou radu.

Gigi44

HD textury a japonský dabing pro Dark Arisen sa musí na RGH nakopírovat sem:

hdd1/content/0000000000000000/43430814/00000002

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

zeptam se na pomoc pri vyreseni jednoho, resp. dvou ukolu. Ve Witchwoodu mam carodejnici donest 1ks King Bay Leaf a do mesta donyst 5ks tohoto neceho... tak nejak by to melo byt k nalezeni prave ve Witchwoodu, nicmene to tam nemohu nikde najit... U obydli carodejnice jsou nejaky stone golemove, kteri tam slouzej spis jak kvetinace :D a zaroven jeden brani do pruchodu k nejakym dverim... neni to tam to co potrebuju? Jak ale ty golemy "odsunout" ? Kdyz nijak nereagujou na utok... proste jak kus kameni tam lezej. Jinak sem level 44 a mam prakticky dohrano (mam nyni jit na draka v horach).

Odkaz ke komentáři

zeptam se na pomoc pri vyreseni jednoho, resp. dvou ukolu. Ve Witchwoodu mam carodejnici donest 1ks King Bay Leaf a do mesta donyst 5ks tohoto neceho... tak nejak by to melo byt k nalezeni prave ve Witchwoodu, nicmene to tam nemohu nikde najit... U obydli carodejnice jsou nejaky stone golemove, kteri tam slouzej spis jak kvetinace :D a zaroven jeden brani do pruchodu k nejakym dverim... neni to tam to co potrebuju? Jak ale ty golemy "odsunout" ? Kdyz nijak nereagujou na utok... proste jak kus kameni tam lezej. Jinak sem level 44 a mam prakticky dohrano (mam nyni jit na draka v horach).

Není to jak máš donést do witchwoodu tu kytku a ona ti z ní udělá bylinkové víno a to musíš donést zpět do gran sorenu do hospody?(tu bylinku musíš někde najít jestli ji nemáš, ve witchwoodu jsem jí nenašel, ale třeba jsem blbě koukal) Jinak ten golem pod tou chatrčí se mi zvednul po jednom píběhovém úkolu kdy mi někdo v gran sorenu řekl, že chtějí lidi tu čarodejnici upálit tak jsem tam šel, vesničani se jí dobývali do chatrče a když jsem tam přišel tak se všichni ty lidi dali na útěk protože se zvednul golem. Dole projdeš stromem a je tam další kus witchwoodu plný golemů, je tam i metal golem což je opravdová lahůdka. Jinak já jsem mystic knight level něco přes 70, už mám jednou dohráno a rozjeto znovu. Teď hraju dark Arisena

Upraveno uživatelem Marty5
Odkaz ke komentáři

Ne ne to byl prvni ukol. Donyst ji green neco... ale ted co sem psal je druhej a zaroven jedte treti... ja nevim ja tu hru mam nejakou poelanou. Ted sem se vratil treba do bluemoon tower. Meli by tam byt k zabiti 3 gargoyly a zaboha zas se tam.nemuzu dostat kdyz prejdu celou vez, tam co byl tencarodej, pak se jde dolu a je tam takova brana. Nejse mi otevrit... to sami na zacatku toho lvl jsou zelezny dvere opet mi nejdou otevrit. Pise mi to TIS SHUS TIGHT u nich... asi sem se nejak flakal s ukolama a ted nefungujou...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu