Junior Moderators spenat Odesláno Květen 19, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 Zdarec. Pokud si někdo nevšiml, Xbox Live Gold je od 17. do 21. května pro všechny silver účty zdarma. Není to nijak omezené, funguje i Multiplayer. Pro uživatele se silverem určitě pěkná věc :) Více info zde Seznam budu, pokud bude zájem, pravidelně aktualizovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 13, 2012 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Tak tu máme další zlatý víkend, tentokrát je to následující čas: od 15. června (13:00) - 18. června (00:59) Tentokrát by měl být pro všechny regiony (US/UK/CZ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanek Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Plati to pro CZ ucty? Me ten minuly "free" vikend nesel. Zkusim to tento a uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 14, 2012 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 Je fakt, že já používám US účet, každopádně ten příští free víkend by měl být přístupný i pro CZ účty. EDIT: Teďka jsem si to zjistil, ten první free víkend byl přístupný pouze pro US/UK účty, omlouvám se za neupřesnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanek Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 Tento vikend uz jede, jak ma :-) Jen me zarazi, jakto, ze neni nikde zadna reklama v dashboardu na to? Nebyt tohoto fora, tak o tom nevim. Protoze diky tomuto "free" vikendu jsem se uz rozhodl zakoupit gold. A myslim, ze vice lidi, kdyby to okusilo, by melo zajem prejit ze silver na gold. Spenat: Jak jsi se o tom dozvedel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 16, 2012 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 Bylo to napsaný na hlavní stránce xbox.com. Zajímavý je, že už se mi to tam teďka ani nezobrazuje :D Jinak co se DB týče, je fakt, že tam to nebylo napsaný vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.