Stumpah Odesláno Květen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2012 Zdar borci, potřebuju poradit. měl sem 5.03 gen c a šli na to všechny pecky a pařil sem v pohodě, pak sem tam dal 6.31 a nic nejde najednou a potřeboval bych to hodit zase na tu 5.03 GEN-C, nevěděl by někdo jak na to? já už fakt nevim. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Květen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2012 No prostě jsi si aktualizoval a tím se ti smazal CFW, ale když už tam chceš dá CFW znovu, tak už si tam necpi 5.03 takovou zastaralou srajdu, na který už dnes pomalu nikdo nehraje. Radši si downgraduj na 6.20 a dej si tam nesrovnatelně lepší 6.20 PRO B10 Permanent. (návody najdeš v sekci tutoriály) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stumpah Odesláno Květen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 hele tak už mám 6.20 a mám mrdku net a nemuzu najit ten tutorial na 6.20 PRO B10 permamanet, vyšleš mi to sem prosimtě? :) :D diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stumpah Odesláno Květen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 hele už na to kašli mám to a dík moc, a ještě nějaký tipy na nějaká dobry gamesky? :D jo a nejde na to fifa street 2 nevis proc? to bdue asi tim CFW co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BALOJ Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 Nebude, bude to hrou či nastavením. Jinak na: http://vsrecommendedgames.wikia.com/wiki/PSP Ale jestli jsi typický Čech, co na PSP hraje jen sporty a dva díly God of War, tak tam možná moc zajímavého nenajdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stumpah Odesláno Květen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 hele to to asi fakt nebudu :D jinak nevis jak to nastavit abych to fachalo? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Stumpah
Zdar borci, potřebuju poradit. měl sem 5.03 gen c a šli na to všechny pecky a pařil sem v pohodě, pak sem tam dal 6.31 a nic nejde najednou a potřeboval bych to hodit zase na tu 5.03 GEN-C, nevěděl by někdo jak na to? já už fakt nevim. díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.