F.a.n.o Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 Varuji Vas pred obchodovanim s uzivatelem MMA Pesa, je to podvodnik ! Dohodli jsme se na vymene hry s doplatkem, poslal BUNDLE COPY hru a penize chybely... Z takovejch lidi se mi chce :blejt: !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 Sem to nepatří ;) http://console-forum.net/tema/104158-nahlasovani-podvodniku?highlight=podvodn%EDci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 Já jsem snim vyměnil hru a vše je v naprostém pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Přesně tak. MMA Pesa je v klídečku týpek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMA Pesa Odesláno Červen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 wtf ????? co to jako má znamenat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts