solokaprik Odesláno Květen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2012 Tak jsem úspěšně dnes provedl jailbreak na svém novém iPadu 16GB wifi a musim říct že jsem zatím spokojený, klasicky provedený přes nástroj Absinthe 2.0.1, ani jsem neprováděl restore. Vše jede jako po másle, následně jsem hledal aplikace a měl jsem problémy s instalací obzvlast aplikace Winterboard, která mi ukazovala nekompatibilitu s novým iPadem. Projížděl jsem internet téměř celý odpoledne abych našel nějaké řešení a nakonec jsem skončil na jedné webové stránce, kde mi bylo poraděno ať přidám do "Sources" stránku "http://sinfuliphonerepo.com" Po přidání této stránky jsem mohl instalovat téměř jakékoliv aplikace včetně Winterboardu který se nainstaloval během okamžiku. Poté jsem přidal do "Sources" ještě stránku "http://cydia.hackulo.us" kde je také dost užitečných aplikací. Seznam užitečných aplikací které mám již odzkoušené na novém iPadu s FW 5.1.1 bude uveden níže v tomto topicu. Návod na provedení jailbreaku naleznete zde. Seznam užitečných aplikací ze Cydie: (aplikace jsou z většiny mnou odzkoušené na novém iPadu s FW 5.1.1) Infinifolders Androidlock XT Barrel Cydelete Infinidock MultiiconMover Springtomize 2 Winterboard Lockinfo Aplikace budou samozřejmě postupně přibývat, jakmile je odzkouším. Snad jsem někomu aspoň trochu pomohl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Tak jsem úspěšně dnes provedl jailbreak na svém novém iPadu 16GB wifi a musim říct že jsem zatím spokojený, klasicky provedený přes nástroj Absinthe 2.0.1, ani jsem neprováděl restore. Vše jede jako po másle, následně jsem hledal aplikace a měl jsem problémy s instalací obzvlast aplikace Winterboard, která mi ukazovala nekompatibilitu s novým iPadem. Projížděl jsem internet téměř celý odpoledne abych našel nějaké řešení a nakonec jsem skončil na jedné webové stránce, kde mi bylo poraděno ať přidám do "Sources" stránku "http://sinfuliphonerepo.com" Po přidání této stránky jsem mohl instalovat téměř jakékoliv aplikace včetně Winterboardu který se nainstaloval během okamžiku. Poté jsem přidal do "Sources" ještě stránku "http://cydia.hackulo.us" kde je také dost užitečných aplikací. Seznam užitečných aplikací které mám již odzkoušené na novém iPadu s FW 5.1.1 bude uveden níže v tomto topicu. Návod na provedení jailbreaku naleznete zde. Seznam užitečných aplikací ze Cydie: (aplikace jsou z většiny mnou odzkoušené na novém iPadu s FW 5.1.1) Infinifolders Androidlock XT Barrel Cydelete Infinidock MultiiconMover Springtomize 2 Winterboard Lockinfo Aplikace budou samozřejmě postupně přibývat, jakmile je odzkouším. Snad jsem někomu aspoň trochu pomohl :-) Clovece ty sem davas same placene app... Mi to prijde jako reklama jak ty zlodeje krmit nasema prachama...... Aspon kdyby si je popsal aby se v tom ostatni trosku vyznali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Hele ale ty appky nejsou placený stačí si jen přidat toto repo cydia.xsellize.com a máš většinou app placených z czdie zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Hele ale ty appky nejsou placený stačí si jen přidat toto repo cydia.xsellize.com a máš většinou app placených z czdie zdarma. Tak to promin ze sem te narkl,poterebuji radu. Mam problem s ipad 64gb 3g fw 5.0.1 pada mi safari. Padalo mi i pred jailbreakem nevys co stim? Je to neprijemne vadi to a zdrazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Jo a jeste nemuzu na iphone nahravat hovor pri telefonovani coz mi drive s fw 4.1 slo..... Jak to zprovoznit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Skusím to zjistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 To bys byl milionovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Tak stačilo přes WinSpc najet do privat/var/mobile/library/ a vymaž složku safari mělo by to jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Jo našel jsem aplikaci ktera dokáže nahrávat hovor je v cydii a jmenuje se iSpoof ale platíse 10 doláčů za hodinu.Zvaš sán jestli se ti to vyplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 To se ae dela pres pc ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Eště jsem našel todel v cydii ale nevím jestli to funguje IDialUDrive nebo Ivoice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Jo dělá se to přes PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 To je drahe....ale kazdopadne palec nahoru, nenasel sem nic funkcniho ani po 2 hodinach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Njn už ti to safari jde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Kdz jsi jsem si eště s Ihračkama hrával tak si něco pamatuju.Když budeš eště nšco chtít poradit tak se ozvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.