pavel7234 Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Zdravím,můžete mi poradit?měl jsem xbox v opravně. když zap.xbox najede mi to do dash .ale pro mě jeto zbytečnost když mám RGH.jak mám nastavit aby mi to šlo už přímo do FSD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 29, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Stáhni si a nainstaluj Dashlaunch. Info s popisem najdeš u instalačního balíčku, jinak zde na fóru se o tom taky dočteš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel7234 Odesláno Květen 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 tak nato prd...nejde mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel7234 Odesláno Květen 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 Tak nakonec se mi to povedlo.udělal sem novej FSD a stáhnul sem Dashlaunch 3 betu.a funguje jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.