vPatros Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 zdravim chtěl bych se zeptat jestli někdo nevite čim by to mohlo byt to zmrženi....při hrani jakekoliv hry se mi cca po 5 min sekne (zmrazi) xbox a nejde s tim nic udělat než znova ručně vypnout a znovu zapnout ..diky moc :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Květen 29, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 zdravim chtěl bych se zeptat jestli někdo nevite čim by to mohlo byt to zmrženi....při hrani jakekoliv hry se mi cca po 5 min sekne (zmrazi) xbox a nejde s tim nic udělat než znova ručně vypnout a znovu zapnout ..diky moc :roll: Pokud není modifikovaný úpravou Jtag/RGH, tak je to s největší pravděpodobností signalizace blížícího se RRoD (pokud ti to dělá každá hra a lze vyloučit chybu jedné konkrétní hry). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 Vzhledem k tomu, že píšeš "při hraní jakékoliv hry" je to s největší pravděpodobností blížící se RROD jak píše drak3go. Chtělo by to xbox rozdělat, vyčistit od prachu a dát novou teplovodivou pastu, to by mohlo na čas pomoct, ale zřejmě se RRODu už nevyhneš. Jakou máš revizi konzole ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vPatros
zdravim chtěl bych se zeptat jestli někdo nevite čim by to mohlo byt to zmrženi....při hrani jakekoliv hry se mi cca po 5 min sekne (zmrazi) xbox a nejde s tim nic udělat než znova ručně vypnout a znovu zapnout ..diky moc :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.