Jameson Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Zdravím, plánuji zakoupení Xboxu 360 a chtěl bych ho rovnou i flashnout. Dočetl sem se však, že ne všechny typy se flashnout dají. Může mi někdo poradit jak je to s tímhle? http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-250gb-call-of-duty-modern-warfare-3-d281045.htm Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Všechny nyní nově prodávané xboxy nejdou flashnout ani na nich instalovat RGH . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Podle me by mely jit vsechny nyni prodavane xboxy flashnout. Teda kdyz jde rgh i na corony tak by mel jit na corony i flash ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 podle tebe mozna ale ve skutecnosti je tomu jak pise toro a z ceho dedukujes ze by mel mit flash a rgh neco spolecnyho mozna to ze jsou to obe upravy xboxu jedna sw druha sw+hw na corony rgh nejde novej coolrunner v2 jeste neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Tak sorry ale vzhledem k tomu ze se psalo ze na coronu nejde flash ani rgh a pak se corona prolomila,tak jsem myslel ze se to tyka flashe i rgh. Jak je potom mozne,ze mi typek cca 10 dnu zpatky (typek co mi delal xkrat flash i kamaradum,delal mi rgh + dalsim 6 kamaradum) psal, ze uz ma objednane veci na coronu ohledne rgh a ze v patek uz by to nemel byt proble.Psal jsem mu,protoze se me na rgh ptal kamos s coronou. Tak jestli mate pravdu, tak nevim proc mi ten typek psal NESMYSL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 RGH pro revizi Corona momentálně není možné. Stačí sledovat následující téma: http://console-forum.net/tema/141865 Konzole s revizí Corona obsahují mechaniky Lite-On DG-16D5S, které momentálně není možné flashnout. Dotyčný "týpek" zřejmě moc aktuální dění nesleduje a neorientuje se, následně pak sděluje nesmysly. Celkem by mě zajímalo, jaké věci má objednané, když sděluje takové informace (-: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phx117 Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Zdravím,plánuji zakoupení Xboxu 360 a chtěl bych ho rovnou i flashnout. Dočetl sem se však, že ne všechny typy se flashnout dají. Může mi někdo poradit jak je to s tímhle? http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-250gb-call-of-duty-modern-warfare-3-d281045.htm Díky Tam je prý něco s datumem, že to jde jen do srpna nebo října 2011.Já nevím jak v Alze, ale já koupil z ElectroWorldu měsíc zpátky a nešel flash ani rgh, tak jsem ho vrátil a týden zpátky jsem koupil z Playduo.cz už rovnou s flashem. A ještě furt mají i s flashem i s rgh. Bral jsem 4Gb s Kinectem a k tomu jsem si vzal ještě 320Gb a udělali mi super cenu. Takže jestli chceš koupit už rovnou s flashem tak se k nim podívej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jameson Odesláno Červen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Díky všem za odpovědi. Moc mi to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jameson Odesláno Červen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Tam je prý něco s datumem, že to jde jen do srpna nebo října 2011.Já nevím jak v Alze, ale já koupil z ElectroWorldu měsíc zpátky a nešel flash ani rgh, tak jsem ho vrátil a týden zpátky jsem koupil z Playduo.cz už rovnou s flashem. A ještě furt mají i s flashem i s rgh. Bral jsem 4Gb s Kinectem a k tomu jsem si vzal ještě 320Gb a udělali mi super cenu. Takže jestli chceš koupit už rovnou s flashem tak se k nim podívej. Mohl by jsi mi prosím poslat přímo link? Nemůžu to tam najít. Tohle by bylo pro mě asi ideální řešení. Jinak vše jede v pořádku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phx117 Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 http://www.playduo.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phx117 Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Všechno je v poho, mám tam to 3.0.lt, hraju i na livku. Všechno mi fičí.....jakože fakt spokojenost. Kdyžtak tu je aj telefon 603253555, ja se s nima domlouval po telefonu bo na tom shopu mají ceny bez flashe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.