Nanaki Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Podobné info zakázáno není. Co je zakázáno, je postování linků na stažení (to maximálně v download sekci, když ji najdete :cheesygrin:) a samozřejmě obchodování s warezem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 čauky tak už někdo hrajete?Jestly ma vubec smysl to ztahovat když tam neni ten tuning? Nepochopím tebe a nebo i jiné , kteří dokáží odsoudit hru jen proto že v ní není tuning . Hra je o závodění a ne jen o hračičkování si s vylepšováním aut !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Podobné info zakázáno není. Co je zakázáno, je postování linků na stažení (to maximálně v download sekci, když ji najdete :cheesygrin:) a samozřejmě obchodování s warezem. Tím pádem se DANYmu omlouvám. Toro: Je každého věc jestli má rád tuning nebo pouze ježdění, staré auta, nové auta.Každý má jiný vkus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1982 Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 no takže už to není jako u starýho most wanted.podle mě je NFS čím dál horší pro mě jeto kravina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Tak co je tam ten tuning? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 (upraveno) no takže už to není jako u starýho most wanted.podle mě je NFS čím dál horší pro mě jeto kravina A co jsi čekal? :D..Criterion a Black Box jsou dvě odlišná studia, každé má svoje nápady (Criterion v poslední době mnohem lepší), každé tu hru vezme a udělá trochu jinak, těžko to jenom od sebe okopírujou a udělaj lepší grafiku. :) Z toho důvodu si myslím, že je to trochu nefér od EA vůči Criterion games, tenhle NFS bych určitě pojmenoval jinak, už to udělali s Hot Pursuit...na druhou stranu Criterioni určitě dostanou dobře zaplaceno, takže jsou obě strany v klidu. :) Takže odsuzovat to jenom kvůli tomu, že to není starý most wanted, si myslim, že není na místě. Upraveno Říjen 28, 2012 uživatelem DARK SPIRIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Komu se to nelíbí může si zahrát NFS Most Wanted z roku 2005, na xboxu je v HD verzi. Já jsem ji zrovna dohrál před 3 dny a bylo to super, hodně dlouhá kariéra a zavzpomínal jsem na starý dobrý časy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Tak první hra co na RGH nerozjedu...Jen černá obrazovka :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 No tak jsem to ted zkousel a moc me to nechytlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Komu se to nelíbí může si zahrát NFS Most Wanted z roku 2005, na xboxu je v HD verzi. Já jsem ji zrovna dohrál před 3 dny a bylo to super, hodně dlouhá kariéra a zavzpomínal jsem na starý dobrý časy :) stary most wanted je pro mě společně s underground 2 nejlepší díl.. zkoušel sem tohle, odjel sem pár závodů.. no a zlatá forza horizon ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOZALMAN Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 škoda že ještě neudělali na xko, nfs porsche v novém 3D kabátu. co dřiv bylo na pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 To se dalo čekat, no :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 (upraveno) Bože ta hra je tak špatná, že to ani nejde popsat ! Jsem zvědav na recenze a doufám, že je každý pošle někam protože ta hra není ani průměrná. Tohle si koupit tak to Criterion rozmlátim o hlavu. Upraveno Říjen 28, 2012 uživatelem Tomas007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 hej taky to nechápu.. wtf?! kde je jako treba garaz nejaka, a co ta uprava auta ze jen zmacknes sipecku doprava a uz upravujes a menis auta. to sem tomu daval takovy nadeje.. odted je pro me proste znacka NFS odpad dokud neudelaji remake undergroundu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 Až přijdu ze školy hned to stáhnu a zkusím ;) já tomu naděje dávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 tak co , někdo další dojmy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 ještě sem tomu dal dnes šanci, je fajn že to je trošku jak burnout ale abych 7x za závod vyletěl a rozsekal auto tak to né :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 No mě přijde že je to dost nepřehledný, stačí na setinku kouknout na mapku a rosekam se a je docela velkej provoz v ulicích. No zatim se to dá, uvidíme dál.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 Oproti starému N.F.S.MW je to o hodně obtížnější hra . Některé úkoly - například hlavně ujetí policajtům za nejkratší čas ani nedokáži udělat . Většinu závodů musím jet několikrát abych zvítězil na 1 místě . Přestože jsem se na ni těšil , tak mne zklamala . FORZA HORIZON je o hodně lepší . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 to jste mne moc nepotesili kluci, mam predobjednano :/ rozhodoval jsem se mezi NFS a ACIII, tak snad sem si nevybral spatne.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 tak to bych na plné čáře vzal assasína ;) mám radši závodní hry, ale po tomhle buď assasína nebo forzu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 na PS3 tezko Forzu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 soráč, soudil sem podle toho že píšeš do xbox sekce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 Dal jsem tomu ještě dneska šanci, ale prostě to nejde. Ani soundtrack se nedá poslouchat, nemá to děj a už vůbec ne nějakou pointu proč tu hru hrát. Ovládání aut je mnohem horší než v Hot Pursuit, prostě vše je špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 co se všichni divíte... NFS sou od klasickejch MW mrtvý... Carbony šly.. ale tohle nový nejsou need for speedy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.