Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Need for Speed: Most Wanted

DeSmond

Recommended Posts

• Odpovědi 124
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Podobné info zakázáno není. Co je zakázáno, je postování linků na stažení (to maximálně v download sekci, když ji najdete :cheesygrin:) a samozřejmě obchodování s warezem.

Tím pádem se DANYmu omlouvám.

Toro: Je každého věc jestli má rád tuning nebo pouze ježdění, staré auta, nové auta.Každý má jiný vkus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no takže už to není jako u starýho most wanted.podle mě je NFS čím dál horší pro mě jeto kravina

A co jsi čekal? :D..Criterion a Black Box jsou dvě odlišná studia, každé má svoje nápady (Criterion v poslední době mnohem lepší), každé tu hru vezme a udělá trochu jinak, těžko to jenom od sebe okopírujou a udělaj lepší grafiku. :) Z toho důvodu si myslím, že je to trochu nefér od EA vůči Criterion games, tenhle NFS bych určitě pojmenoval jinak, už to udělali s Hot Pursuit...na druhou stranu Criterioni určitě dostanou dobře zaplaceno, takže jsou obě strany v klidu. :)

Takže odsuzovat to jenom kvůli tomu, že to není starý most wanted, si myslim, že není na místě.

Upraveno uživatelem DARK SPIRIT
Odkaz ke komentáři

Komu se to nelíbí může si zahrát NFS Most Wanted z roku 2005, na xboxu je v HD verzi. Já jsem ji zrovna dohrál před 3 dny a bylo to super, hodně dlouhá kariéra a zavzpomínal jsem na starý dobrý časy :)

stary most wanted je pro mě společně s underground 2 nejlepší díl.. zkoušel sem tohle, odjel sem pár závodů.. no a zlatá forza horizon ;)

Odkaz ke komentáři

Oproti starému N.F.S.MW je to o hodně obtížnější hra . Některé úkoly - například hlavně ujetí policajtům za nejkratší čas ani nedokáži udělat . Většinu závodů musím jet několikrát abych zvítězil na 1 místě . Přestože jsem se na ni těšil , tak mne zklamala . FORZA HORIZON je o hodně lepší .

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu