Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Need for Speed: Most Wanted

DeSmond

Recommended Posts

• Odpovědi 124
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Dobře si udělal, někdo tu vytýkal soundtrack, ten mi spolu s grafikou přijdou jako jediné plus... Todle nemůžou myslet vážně

100x převařený hot pursuit, 100x převařený most wanted .. ale undergroundy proste nepovaří, fakt by mě zajímalo jakou části těla to tam ti vývojáři vymýšlí ... nechápu jak si můžou myslet že todle je zábava

to jako burnouty paradise od criterionu sou odost chytlavější než tenhle paskvil

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak muzou rikat ze to ma byt podle originalich most wantedu? Hru sem zacal a hned sem dostal 3 nadupany auta a kopec tuningu zdarma. Model rizeni absolutne neovladatelnej, furt samy bourani az se mi z toho chce brecet. Radim nekupovat a raci si poridit Forzu, ta me bavi hodne.

Odkaz ke komentáři

Je to strašný... hrál jsem všechny Need For Speedy, které kdy vyšli... Sosnul jsem i tuhle hru a grafika a obraz super, zpracování aut taky, dokonce když couváte, tak se ten panáček co řídí otočí dozadu, aby lépe viděl. ALE TA OVLADATELNOST ! Hrůza ! kola se automaticky nevracejí zpět do původní polohy, když pustíte páčku... takže musíte mít v řízení cit jako nevím snad ani v čem... možná volant by pomohl, ale Criterion nenechal v nastavení žádnou možnost nastavit citlivost os a tak... no prostě děs... i když hra vám dává auta zadarmo podle toho, kde si je najdete, tak tuning probíhá přímo na silnici, stačí zmáčknout šipku a už tam mastíte spoilery a tak... nepochopil jsem tu hru vůbec a proto jen lítám po městě a provokuju benga, který stejně během chvilky ztratíte... tahle hra by měla na to vytáhnout needy nahoru, tam kde byly, ale tímhle to totálně posrali... nedoporučuji koupi, doporučuji maximálně stažení, abyste viděli, že to stojí za prd...

Odkaz ke komentáři

Je zvláštní, že nevim o nikom komu by se nové NFS líbilo, ale v recenzích si prý daří skvěle. Pustil jsem to teda znovu a snažil pochopit, po celém městě jsou rozmístěná hromada aut do kterého můžu kdykoliv sednout a je tam Most Wanted car list -10 aut které jsou zamčené a jsou stejně rychlé jako ty odemčené, co to má za smysl ??? Hot Pursuit od Criterion funguje skvěle - ovládání je přesné, nádherné policejní káry všechno je OK, ale tohle je přesně opak. Chtěl jsem to hrát, protože je tam prý Hummer,ale stejně bych s ním nemohl projet zátaras protože by to skončilo ukázkou CRASH. Policii se dá ujet jen rychlou jízdou, ale je to těžký protože ovládání je špatný provoz velký a ani nemůžu na ně shodit nějakou koblihu nebo bilboard.

Upraveno uživatelem Tomas007
Odkaz ke komentáři

Tak včera jsem se rozhodl, že tomu dám druhou šanci....No a výsledek? Už na to ani nesáhnu, auta jsou naprosto neovladatelné. Tohle je ten nejhorší model řízení který byl kdy stvořen, je to hnus! Hot Pursuit jsem měl rád, ale tohle se pánům od Criterion težce nepovedlo, je to paskvil/kříženec několika her dohromady, jakoby tvůrcům došli nápady a tak musejí vykrádat sami sebe. Ta hra má tolik mínusů, že vůbec nemám náladu je tady vypisovat. Děs!

Odkaz ke komentáři

Soundtrack a vzhled aut i celkově grafika se mi líbí...spusta efektů atd., mohla by to pro mě být super hra, ale ten jízdní model je doslova tragédie...to aby člověk měl 100m širokou silnici a nebyl by tam provoz, pak by se to ještě dalo uřídit :)...v každé hře se jízdnímu modelu nějak přizpůsobím a zvyknu si na něj, ale tady to prostě nejde. A to hraju na Xboxu, nedokážu si představit řídit ty auta na klávenici.:)

Odkaz ke komentáři

Jízdní model je super, já teda zatáčky prosvištim driftem a ještě s boostem bez problému.. potom co jsem to dostal do ruky je to bomba :thumbup: o tom vypovídají i recenze kde drtivá většina recenzentů dala 8/10 http://www.eurogamer.cz/articles/2012-10-30-souhrn-svtovych-znamek-need-for-speed-most-wanted

Odkaz ke komentáři

Need For Speed Most Wantend 2012 je pi**** roku to ovladani to snad nemyslí vážně to je jak na namydlené draze prostě hnus

a to jsem to jel na volantu sekalo se to děsně ani patch nepomohl sekalo se to ještě vic tak že po cca 10 min deleting

ani zadarmo bych to nechtěl diamantový ten starší

nej NSF je u mně NSF underground a carbon

zbytek hnus kromně NSF hot pursuit 2010 ten je dobrý

Odkaz ke komentáři

Tak jsem to celé dohrál, byl to děs a Hummer Alpha H1 stále nikde !

+auta

+grafika

+zvuky

+město

-opakující se tratě

-tuning

-nepřehlednost tratě během závodu

-soundtrack

-soupeři jezdí po pásech s hřeby jako by nic a to samé policie

-policie vám hodí ve 180 km/h před auto pás s hřeby a vy s tím nic nenaděláte (žádné zpomalení času)

-většina aut ve vysoké rychlosti neovladatelná

-kariéra

-divné filmečky před závodem

Celkový dojem 5/10 !

Odkaz ke komentáři

Jízdní model je super, já teda zatáčky prosvištim driftem a ještě s boostem bez problému.. potom co jsem to dostal do ruky je to bomba :thumbup: o tom vypovídají i recenze kde drtivá většina recenzentů dala 8/10 http://www.eurogamer.cz/articles/2012-10-30-souhrn-svtovych-znamek-need-for-speed-most-wanted

už jen ta první věta vypovídá o hře.. tohle snad může bavit jen amíky. :D hej prostě nechápu to, kde jsou ty časy kde sem na začátku kariéry dostal hondu civic a postupně dělal závody a těšil se až dostanu skyline nebo supru. teď? začínát s porsche a vracet se k A1 quattro.. no :D

Odkaz ke komentáři

tak po dnešnim zahrání musim říct, že zatáčky většinou od zdi ke zdi, na rovnice často podobně, ovládní je dost jak na gumě, ze strany na stranu, grafika pěkná, přechody mezi menu hudbou, in game a tak , kde se gra prostě usekne, žádný ztišení a zas zvýšení hlasitosti.. nevim těžký zklamání... nepoužitelnost, ty první závody sem rád když dojedu jako 4tej.. zlatý původní nfs.. též zlatý soundtracky starších verzí.. propadák.. nekupujte..

po tom co se mi za zavod nekolikrat ukazalo "videjko" crashed.. tak sem mel chut to hodit z okna :D fakt to je asi poslední hřebíček do rakve týhel hry :(

Upraveno uživatelem aaischa
Odkaz ke komentáři

KUUUUUUUUUUUUU******WAAAAAA!! Proč prostě neudělají HD remake Undergroundu 2? Stále by to bylo lepší než tato hra! Ať už jdou kur*a s lidem do pí*e! Už mě to se*e.Já na to jak ♥♥♥♥♥ čekám že to bude pořádný MW a ono to je hovadný MW! Vždyť stačí udělat to samé, klidně i stejný příběh jako uNderground 2, akorát novější auta(Jen novější modely.) Propracovaný tuning tak jako kdysi akorát udělaný k dnešní době a je to, ne? Nebaví mě začínat s rychlými a neovladatelnými auty! Já už se pak vždy těším když si zajezdím s pomalým obyčejným autem protože tyto rychlé auta, které nabouráte do zdi ve 200 km/h a nic se jim nestane, jsou velmi nereálné.Když vezmu stranou grafiku, tak je Carbon i U2 i MW lepší než všechny ostatní NFS.Co by jim to dalo za práci ? Dát nějaké nové auta, zlepšit grafiku a mapu, pozměnit příběh(Nechat ale na stejném principu- Začínáte od nuly jako pouliční jezdec) a prostě to by bylo vše.Možná ještě pořádná onlinka bez bugů, jinak by nic nemuseli dělat omg! Kde jsou ty časy kdy jsem jel závod s Civicem a těšil jsem se vždy na nově objevenou či otevřenou garáž nebo věc a tunil podle svého.Vážně zklamání.Doufám že aspoň to GTA V bude dobré když už dojebali i MW i MOH:Warfighter.

Odkaz ke komentáři

Právě no, taky si říkám jestli to nepodplatili.

Na druhou stranu pokud by vydali patch s přepsaným handling souborem tak by to nebyla až tak špatná hra(Když pominu to že tam měl být tuning atd... ale na druhou stranu toto chtěli lidi a EA to nikdy neřeklo.)

Sice tam není příběh, tuning a takové ale pokud by přece jen opravili ten handling tak už je to hratelnější

Odkaz ke komentáři

Já s nima nesouhlasím a už to nikdy nezapnu, protože jediný co mě lákalo byl Hummer Alpha H1. Hrál jsem to i když to bylo hrozný a dohrál a stále se neobjevil. Tak jsem ještě podle tohoto videa odemkl všechny auta a Hummer nikde.

http://www.youtube.com/watch?v=gqtYtUkRqZM&feature=g-like

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu