deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Můžu se zeptat jak konkrétně je ten jízdní model divný, může to někdo porovnat třeba s Burnout Paradise pokud ho hrál? Škoda že neni demo, u takovýhle hry by se hodilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Můžu se zeptat jak konkrétně je ten jízdní model divný, může to někdo porovnat třeba s Burnout Paradise pokud ho hrál? Škoda že neni demo, u takovýhle hry by se hodilo... Nene vůbec se to nepodobá Burnout Paradise, ani vzdáleně, je to zkrátka unikátní jízdní model....nevím jak to popsat, asi museli být zfetovaní když to tvořili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Tak na http://games.tiscali.cz to dostalo 6/10, to už je rozumná recenze. Ale já bych dal tak max 5/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Můžu se zeptat jak konkrétně je ten jízdní model divný, může to někdo porovnat třeba s Burnout Paradise pokud ho hrál? Škoda že neni demo, u takovýhle hry by se hodilo... zatočíš doleva a pustíš páčku... jsi zvyklý ze všech her, že jakmile páčku pustíš, auto jede rovně, kola se srovnají... no ale tady ne, musíš v tom mít dokonalý cit, abys tu páčku zase pomalu srovnal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 deepthroat: Tento jízdní model je nesrovnatelný protože žádná jiná hra takový hrozný nikdy neměla.Prostě chytáš nerva protože je skoro nemožné zajet závod bez toho aniž by se ti ukázalo 10x crash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 z NFS jsem byl zvyklej když už sem ho fakt hrál že sem se čas od času opřel o svodidla nebo o ty neviditelny zátarasy co ti určujou směr, ale tady se moc inspirovali burnoutem, nepřehledny jak hovado, model nekomentuju radši. no zklamání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 přesně, občas prostě zatáčka nevychází, tak si řikáš vemu to podel svodidel trošku mě to zbrzdí ale nic neni ztraceno, a ono CRASHED :D a zachvíli znova znova a znova,a už zuríš.. já nevim, ale bejt tester, tak když vidim crashed po 9999tý tak mi asi dojde že to je do nebevolající Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Já u toho ovládání zuřil pěkně teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Tak tedy poslušně hlásím postup v kariéře 25%, když jsem jí hrál poprvé byl jsem naštvaný asi jako každý tady.. Ale teď mi ta hra neskutečně chytla, řekl bych, že se ta hra snaží dost přiblížit reálu (crashe), ovládání je vcelku easy, jen policajti mně štvou ti jsou otravný až to bolí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansog Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 (upraveno) Ja vcera zkousel demo a musim rict ze abaolutne nejhorsi na tom jsou crashe, to ovladani neni zas takova katastrofa jak pisete je to zkratka jine nez u jinych her, ale je v te mape bordel nevite na prvni pohled (v rychlosti uz vubec ne) co se da rozbit a co ne - a to vzhledem k tomu, ze dostavate za niceni veci body dost dobre nesedi. A kdyz v jednom zavode vidite po 10te tu ♥♥♥♥♥♥ni crash animaci pri ktere nemuzete nic delat ale policajti vas v klidu zabasnou tak to moc zabavy nepridava. Tesil jsem se na nejake nfs, hral sem nfs mw 1 driv a ted akorat zkousel shift a toto a oboji stoji za prd. Bylo vubec nejake novejsi nfs dobre? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Upraveno Listopad 23, 2012 uživatelem hanessh4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 Jediné dobré jsou právě NFS Shift a teď to The Run mě taky dost bavilo.Celkem dobrá grafika, super příběh,super auta.Lepší než Hot Pursuit.No a pak už byly od NFS dobré jen oldschooly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Například mně NFS The Run také bavilo, jediné co mně nebavilo bylo Pro Street a Undercover, jinak všechny NFSka i nové MW jsou super ;), když umíte řídit, nevidíte pořád crash ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Nové MW by mí taky nepřišlo špatné kdyby opravili ten handling. Reálnější ovládání už je i u Mario Kart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Mně na řízení nepřijde nic špatnýho. Jen teda mohli vymakat brždění, když si vezmu, že s normál brzdou zabrzdím na hodně velkou vzdálenost oproti ruční brzdě tak to je takový fail, jinak pohoda hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Tak to si asi žádnou závodní hru nikdy nehrál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 Naposledy Forzu Horizon ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 Tak to už jsi asi zapomněl jak se ovládala :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 Tak asi každýho baví něco jinýho, např. mně Forza bavila, ale NFS taky a dost ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2012 neni už nějakej patch na tu ovladatelnost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2012 kdyby aspon 50%sleva na vitu v ramci vanocnich vyprodeju, ale v nich ted sou akorat samý plečky :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Jako arkada solidni parba,taky jsem mel na novy nfs skepticky pohled.Neustale samej crashed,pak jizdni model ale zkusil jsem odehrat par zavodu a bum neuveritelna zabava,ti co nadavji na to ze auta neustale bouraji a na jizdni model a podobne.Tak jde videt ze to hral nekdo opravdovou chvili napriklad jako pseudogameri v televizni relaci na prime.Recenzovat hru podle prvnich par minut,dostanes pak silnejsi ram takze napali te fizl celnim narazem a ko schyta fizl a ne ty.Dostanes samonafukovaci pneu kdyz pichnes ,takze hra se stava hratelnejsi po odjeti par zavodu.Na forzu horizon to urciote nema ale tak tech sedm osm z deseti si mozna nfs zaslouzi,kdyz to neberes jako nfs serii.Protoze ta je davno mrtva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghouless Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Tuto hru nemám a po precteni zdejsich komentu ani nemam chut ji vyzkouset, ale pro me, jako starou skolu, povazuji za nejlepsi dily NFS 2, NFS 3 Hot Pursuit, NFS 4 High Stakes a Porsche (co dil, to eskalujici zabava, pokazde drobna inovace...). Po techto titulech se NFS serie pomalu vydala na cestu postupneho upadku... Unedrground 1 a 2 se vezla na vlne silenstvi okolo tuningu a take diky velke oblibe filmu Fast & Furius ale uz to nebylo to spravne NFS... Osobne na ty dedecky NFS serie i po dlouhych letech s laskou v srdci a slzou v oku vzpominam. Pamatujete to vubec nekdo? Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Taky s láskou vzpomínám ale nesouhlasím s tebou že Underground 2 už nebyly to pravé.Právě že NFS klasika byly Undergroundy a tak to i zůstane a já a dost dalších lidí by chtělo Underground 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 5, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Tuto hru nemám a po precteni zdejsich komentu ani nemam chut ji vyzkouset, ale pro me, jako starou skolu, povazuji za nejlepsi dily NFS 2, NFS 3 Hot Pursuit, NFS 4 High Stakes a Porsche (co dil, to eskalujici zabava, pokazde drobna inovace...). Po techto titulech se NFS serie pomalu vydala na cestu postupneho upadku... Unedrground 1 a 2 se vezla na vlne silenstvi okolo tuningu a take diky velke oblibe filmu Fast & Furius ale uz to nebylo to spravne NFS... Osobne na ty dedecky NFS serie i po dlouhych letech s laskou v srdci a slzou v oku vzpominam. Pamatujete to vubec nekdo?Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk 2 Tak třeba NFS Porshe bylo opravdu super, na tu dobu nejlepší. Škoda no .. tady člověk rozbije auto, přejede přes benzínku a má jinou barvu + jako dárek opravené auto. Hnus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 (upraveno) Měli nechat Criterion udělat Burnout a ne takovýhleho kočkopsa. Na prvních pět (resp. čtyři - Road Challenge/High Stakes sem nehrál) NFS taky s nostalgií vzpomínám, dvojku si občas pustim i dneska. Upraveno Leden 5, 2013 uživatelem deepthroat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.