Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Need for Speed: Most Wanted

DeSmond

Recommended Posts

• Odpovědi 124
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Můžu se zeptat jak konkrétně je ten jízdní model divný, může to někdo porovnat třeba s Burnout Paradise pokud ho hrál? Škoda že neni demo, u takovýhle hry by se hodilo...

Nene vůbec se to nepodobá Burnout Paradise, ani vzdáleně, je to zkrátka unikátní jízdní model....nevím jak to popsat, asi museli být zfetovaní když to tvořili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můžu se zeptat jak konkrétně je ten jízdní model divný, může to někdo porovnat třeba s Burnout Paradise pokud ho hrál? Škoda že neni demo, u takovýhle hry by se hodilo...

zatočíš doleva a pustíš páčku... jsi zvyklý ze všech her, že jakmile páčku pustíš, auto jede rovně, kola se srovnají... no ale tady ne, musíš v tom mít dokonalý cit, abys tu páčku zase pomalu srovnal...

Odkaz ke komentáři

přesně, občas prostě zatáčka nevychází, tak si řikáš vemu to podel svodidel trošku mě to zbrzdí ale nic neni ztraceno, a ono CRASHED :D a zachvíli znova znova a znova,a už zuríš.. já nevim, ale bejt tester, tak když vidim crashed po 9999tý tak mi asi dojde že to je do nebevolající

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Tak tedy poslušně hlásím postup v kariéře 25%, když jsem jí hrál poprvé byl jsem naštvaný asi jako každý tady.. Ale teď mi ta hra neskutečně chytla, řekl bych, že se ta hra snaží dost přiblížit reálu (crashe), ovládání je vcelku easy, jen policajti mně štvou ti jsou otravný až to bolí :D

Odkaz ke komentáři

Ja vcera zkousel demo a musim rict ze abaolutne nejhorsi na tom jsou crashe, to ovladani neni zas takova katastrofa jak pisete je to zkratka jine nez u jinych her, ale je v te mape bordel nevite na prvni pohled (v rychlosti uz vubec ne) co se da rozbit a co ne - a to vzhledem k tomu, ze dostavate za niceni veci body dost dobre nesedi. A kdyz v jednom zavode vidite po 10te tu ♥♥♥♥♥♥ni crash animaci pri ktere nemuzete nic delat ale policajti vas v klidu zabasnou tak to moc zabavy nepridava.

Tesil jsem se na nejake nfs, hral sem nfs mw 1 driv a ted akorat zkousel shift a toto a oboji stoji za prd.

Bylo vubec nejake novejsi nfs dobre?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Upraveno uživatelem hanessh4
Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Jako arkada solidni parba,taky jsem mel na novy nfs skepticky pohled.Neustale samej crashed,pak jizdni model ale zkusil jsem odehrat par zavodu a bum neuveritelna zabava,ti co nadavji na to ze auta neustale bouraji a na jizdni model a podobne.Tak jde videt ze to hral nekdo opravdovou chvili napriklad jako pseudogameri v televizni relaci na prime.Recenzovat hru podle prvnich par minut,dostanes pak silnejsi ram takze napali te fizl celnim narazem a ko schyta fizl a ne ty.Dostanes samonafukovaci pneu kdyz pichnes ,takze hra se stava hratelnejsi po odjeti par zavodu.Na forzu horizon to urciote nema ale tak tech sedm osm z deseti si mozna nfs zaslouzi,kdyz to neberes jako nfs serii.Protoze ta je davno mrtva.

Odkaz ke komentáři

Tuto hru nemám a po precteni zdejsich komentu ani nemam chut ji vyzkouset, ale pro me, jako starou skolu, povazuji za nejlepsi dily NFS 2, NFS 3 Hot Pursuit, NFS 4 High Stakes a Porsche (co dil, to eskalujici zabava, pokazde drobna inovace...). Po techto titulech se NFS serie pomalu vydala na cestu postupneho upadku... Unedrground 1 a 2 se vezla na vlne silenstvi okolo tuningu a take diky velke oblibe filmu Fast & Furius ale uz to nebylo to spravne NFS... Osobne na ty dedecky NFS serie i po dlouhych letech s laskou v srdci a slzou v oku vzpominam. Pamatujete to vubec nekdo?

Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk 2

Odkaz ke komentáři

• Moderators
Tuto hru nemám a po precteni zdejsich komentu ani nemam chut ji vyzkouset, ale pro me, jako starou skolu, povazuji za nejlepsi dily NFS 2, NFS 3 Hot Pursuit, NFS 4 High Stakes a Porsche (co dil, to eskalujici zabava, pokazde drobna inovace...). Po techto titulech se NFS serie pomalu vydala na cestu postupneho upadku... Unedrground 1 a 2 se vezla na vlne silenstvi okolo tuningu a take diky velke oblibe filmu Fast & Furius ale uz to nebylo to spravne NFS... Osobne na ty dedecky NFS serie i po dlouhych letech s laskou v srdci a slzou v oku vzpominam. Pamatujete to vubec nekdo?

Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk 2

Tak třeba NFS Porshe bylo opravdu super, na tu dobu nejlepší. Škoda no .. tady člověk rozbije auto, přejede přes benzínku a má jinou barvu + jako dárek opravené auto. Hnus.

Odkaz ke komentáři

Měli nechat Criterion udělat Burnout a ne takovýhleho kočkopsa.

Na prvních pět (resp. čtyři - Road Challenge/High Stakes sem nehrál) NFS taky s nostalgií vzpomínám, dvojku si občas pustim i dneska.

Upraveno uživatelem deepthroat
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu