mesyas Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 Všechny série GoW mám origo a vždy si rád připlatím za extra verzi(figurky, vlajky, přívěšky). S radostí platím za origo hry co stojejí za to, ale už mi není 15 aby mi rodiče platili za hry nebo si řekl o peníze....Jelikož jsem pařmen a zrovna trpělivost není moje nejsilnější stránka tak se ptám: Co je na tom špatného, že si to chci zahrát dříve, když je to možné? Co je špatného na tom , že mi to nefunguje tak se chci zeptat/znát názory těch kterým to funguje? Nic. Pokud víš a chceš pomoct budu velmi rád pokud ne a máš v plánu "moralizovat" tak se prosím zdrž přispívání na to nejsem zvědavej. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Únor 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 Přesně tak,je mi líto že se tu najdou i tací,kteří jen neustále brečí...já to také nejdříve vyzkouším a pak jdu do origo,a pokud né,tak to jde z HDD.... ty si to samý v bledě modrym tak tady nedějej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 jasny sotva zletilej kindrsak tu moralizuje sory ale jestli kupujes vse aniz bys odskousel tak to je spis na zamyslenou zda mas vsech 5 pohromade hra je zbozi jako kazdy jiny a kvalita si kupce vzdy najde takovy kydy si nech na koledu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 už je venku CZ verze hry takže můžeme sosat. Gears.of.War.Judgment.XBOX360-iMARS Region: Language: SS Version: 2 (trusted) Source: DVD9 / Dashoboard: v2.0.15574.0 Flash: LT+ 3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2013 Scháním někoho na Co-op , když tak si mě přidejte: Umberto CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel IV Odesláno Duben 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 Tak už jsem dohrál na vysokou a teď to hraju na šílenou nejlepší na tom jsou ty vzhledy zbrani obleku a ty urovně a zabávné je docela Versus a přežití Localní když to hraju s bráchou. :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.