skolni.flakac Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Zdravím. Dnes se mi poprvé asi za 3 roky vypnula konzole nejspíše následkem teploty. Testoval jsem novej RGH. Ani jsem tolik nehrál, jako přesouval na HDD a "instaloval" A teď k jádru pudla. Je možné, že by FSD a celkově RGH zvyšoval teploty celé konzole? Úpravu mi dělal Xmod, takže předpokládám, že tam chyba nebude. :thx: Díky za reakce :thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Jakou teplotu ti ukazuje FSD a jak mas nastaveny ventilator v fsd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Červen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 ventilátor na auto, a teploty doplním až příjdu z práce, ale myslím že tam bylo už v červeném i jen během toho kopírování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Zkus to manuálně nastavit na cca 70-80 procent a pak sleduj teploty. Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 V tomhle nejsem odborník, ale četl jsem, že pokud nemá slim, tak by se ventilátor neměl manuálně nastavovat ale nechat na auto. Zkusil bych vyčistit xbox a nebo udělat reflow. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Červen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 já myslím, že když xmod ten rgh dělal o víkendu, tak že to i vyčistil nebo aspoň to nenechal špinavý :) (PS: Dík za bonbony :D bodly :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZeDDman Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Proc by se nemel ventilator nastavovat? Muzes prosim poslat link na ten clanek? Nemuzu to nikde najit a myslim ze by nemel byt problem ho nastavovat. Mozna teda bych se bal ho mit nastavenej na 100% nonstop. Ale 60% by nemel byt problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Ventilátor se nemá nastavovat z toho důvodu , že když ho nastavíš na 60 % jak píšeš a teplota by stoupla natolik že to nebude stačit , tak se xbox poškodí přehřátím . Od toho tam to nastavení na auto je . Nevím proč se nad tím pozastavujete ( ty dost vysoké teploty jsou normální ) - už na to bylo několikrát odpovězeno a vysvětleno . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.