skolni.flakac Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2012 Zdravím. Dnes se mi poprvé asi za 3 roky vypnula konzole nejspíše následkem teploty. Testoval jsem novej RGH. Ani jsem tolik nehrál, jako přesouval na HDD a "instaloval" A teď k jádru pudla. Je možné, že by FSD a celkově RGH zvyšoval teploty celé konzole? Úpravu mi dělal Xmod, takže předpokládám, že tam chyba nebude. :thx: Díky za reakce :thx: Citovat
=Trolik= Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2012 Jakou teplotu ti ukazuje FSD a jak mas nastaveny ventilator v fsd? Citovat
skolni.flakac Odesláno Červen 5, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červen 5, 2012 ventilátor na auto, a teploty doplním až příjdu z práce, ale myslím že tam bylo už v červeném i jen během toho kopírování. Citovat
xmod Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2012 Zkus to manuálně nastavit na cca 70-80 procent a pak sleduj teploty. Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2 Citovat
Dupenka Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2012 V tomhle nejsem odborník, ale četl jsem, že pokud nemá slim, tak by se ventilátor neměl manuálně nastavovat ale nechat na auto. Zkusil bych vyčistit xbox a nebo udělat reflow. Citovat
skolni.flakac Odesláno Červen 5, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červen 5, 2012 já myslím, že když xmod ten rgh dělal o víkendu, tak že to i vyčistil nebo aspoň to nenechal špinavý :) (PS: Dík za bonbony :D bodly :) ) Citovat
ZeDDman Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2012 Proc by se nemel ventilator nastavovat? Muzes prosim poslat link na ten clanek? Nemuzu to nikde najit a myslim ze by nemel byt problem ho nastavovat. Mozna teda bych se bal ho mit nastavenej na 100% nonstop. Ale 60% by nemel byt problem. Citovat
toro Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2012 Ventilátor se nemá nastavovat z toho důvodu , že když ho nastavíš na 60 % jak píšeš a teplota by stoupla natolik že to nebude stačit , tak se xbox poškodí přehřátím . Od toho tam to nastavení na auto je . Nevím proč se nad tím pozastavujete ( ty dost vysoké teploty jsou normální ) - už na to bylo několikrát odpovězeno a vysvětleno . Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.