Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Flash PSP


Smart1468627613

Otázka

Ahoj,chtěl bych se vás zeptat na něco ohledně PSP,uvažoval jsem o PSvita jenže nejdou na ní stáhnout hry... Proto jsem začal uvažovat o starý klasice což je Psp... chtěl jsem se zeptat jestly pujde todle psphttp://www.alza.cz/sony-playstation-...69361.htm#foto normálně flashnout aby ne něm šli hrát hry stažený z netu... Dík moc :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

20 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Takže flashnout jdou dnes kompletně všechna PSP a všechny firmwary. Každopádně tohle E1004 ti rozhodně nedoporučuji, to je takový paskvil, že... Je to těžší a větší jak předchozí model 3004, má to jen monofonní reproduktor a nemá to wi-fi, tím pádem na tom nejde internet nebo multiplayer. Spíše ti doporučuji podívat se po bazarech nebo třeba na aukru a pořídit si nějaké zachovalé PSP 3004 nebo PSP Go.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No to záleží na tobě co preferuješ. Rozdíl mezi 2004 a 3004 je, že 3004 je lehčí, menší a má lepší displej. Rozdíl mezi 3004 a GO je, že Go je o hodně menší a lehčí jak 3004 (z čehož plyne, že je přenosnější a lépe se vejde do kapsy), ale zase na druhou stranu má o něco menší displej, což je ale z části výhoda, protože je obraz díky tomu ostřejší (obě dvě PSP mají stejná rozlišení). Go má nejjasnější, nejbarevnější a jak už jsem zmínil nejostřejší displej. Go je vysunovací a má v sobě už integrovanou 16GB paměť na hry a filmy. Pro někoho je nevýhodou, že nemá UMD mechaniku (ale já říkám k čemu, když si ho stejně flashnu). Nevýhodou Go je tak tedy jedině to že nemá výměnnou baterii, ale jak už jsem psal předtím, tak ho mám už přes dva roky a baterka je zatím v klidu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No jak říkám, je to o tom, co preferuješ (cenově to dle mě vyjde nastejno) jestli preferuješ menší a skladnější přístroj s integrovanou pamětí a ostrým, ale menším displejem (GO) nebo větší a těžší konzoli s větším, ale horším displejem a s UMD Mechanikou, s tím, že si ještě budeš muset dokoupit paměťovou kartu(200x, 300x).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Kdyz budes kupovat od nekoho, co uz ma nekolik uspesnych prodeju, je na foru nejakou dobu a ma nejake ty prispevky, tak bych se nebal.

Pokud jde o novacka, tak bych byl obezretny - precijen podvodniku tu uz bylo dost a jeste dost bude...

Pokud si clovekem nejsi jisty, tak jistota je osobka :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu