Shifter960 Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2008 my jich máme ve třídě 5 první sem mněl já skoro všem sem jim ho downdgrandnul a ted všeci paříme ad_hoc flat out v 5 dobrý moh taky neni špatnej to pak učitelky chytaj amok (co maj asi taky chtěj hrát) Citovat
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2008 Mi mame ve tride 7 PSP-cek - 2x slim ( simpson edice , black - obe ori. fmw) 2x Black s m33 a 1x silver s m33 a 1x japan zlaty s orig. fmw a 1x cerny s origo fmw a na skole jich mame nejakejch 49 ..myslim ze ale jen 12 - 15 je s m33 - moje je simpson edice a 1x black s m33 - jeste sem se nedostal ke kreknuti ty simpson edice , ale doufam ze to brzo zvladnu :) Citovat
schmeizie Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2008 zatim sem sam ve tride co ma psp , kazdy ho chce pucit proste des Citovat
conny Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2008 asi to bude OT ja sice nejsem ve skole ale v praci mam ho ja a sef casto parime killzone8) Citovat
bedak Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2008 boužel jenom jedno a to mám já :( Citovat
Senpu Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2008 asi to bude OT ja sice nejsem ve skole ale v praci mam ho ja a sef casto parime killzone8) bych bral dejte si zapas jestli vyhrajes tak ti zvysi plat:lol: Citovat
drstyx3 Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2008 máme ve třídě 4 psp, 2 orig. fw,2 cfw.. takže většinou když si chci zahrát s kámošema o hodinu tak si my dva stáhnem hru co oni mají na umd a paříme :D např. mgs:po .. hrajete chvíli a je po hodině :) Citovat
Shifter960 Odesláno Březen 17, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2008 hm tak dobrý tří z nás zetřídy vzala o hodině psp učitelka takže to je doela v pytli ale ještě že mně ho nevzala Citovat
NexusWright Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2008 Žádnej -.- Ale single mi stačí a když ne tak je školní wi-fina :D Citovat
Sony108 Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2008 máme 2 za chvíli si možná ještě jedno koupí kámoš Citovat
petrželka Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2008 Mame 2 (kamos a ja ) ale me se pos**lo Wifi takze je to k nicemu Citovat
krystof94 Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2008 Asi 6 a na skole tak 25. Jinak asi 7 lidi ma CFW jinak vsici origos. A myslim si ze jeste pribydou . U nas chtej bejt legal (orig.FW) skoro vsici . Nikdo nechce flashnout nechápu. Citovat
netix Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2008 2...1 Fat 1 Slim(My:P) A na škole jich je asi dalších 5... Citovat
lukyc Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2008 vě škole 9 a ve třídě 2 a každou pžestávku paříme call of duty Citovat
Sim3to Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2008 ve tride 2 jinak ve skole nevim :D Citovat
slim-x Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2008 4 psp 4 cfw mel jsem ho 1 prinesl jsem to do skoly a behem 9mesicu jsme 4 nejhranejsi hra moh 2 proste best jak vzdycky na vsema ve 35:-35 xD Citovat
siki Odesláno Srpen 21, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2008 to je parada ze muj topic jeste porad funguje uz je tu jak dlouho a uz tolik lidi napsalo tak ted jdu do nove tridy tak nvm kolik bude psp mam doma 2 faty a ani jeden jaksy nefunguje a budu mit slima takze psp porad minimalne jedno ve tride bude :D tak uvidime pak dam vedet kolik psp mame ve tride :D:) Citovat
manousp Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2008 vě škole 9 a ve třídě 2 a každou pžestávku paříme call of duty poradim ti ... prestavka je od toho, aby ste si dali prestavku :cheesygrin: ... a hodina je od toho, aby se hralo :psp: ... ver mi, fakt je to tak lepsi :D Citovat
manousp Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2008 to je parada ze muj topic jeste porad funguje uz je tu jak dlouho a uz tolik lidi napsalo tak ted jdu do nove tridy tak nvm kolik bude psp mam doma 2 faty a ani jeden jaksy nefunguje a budu mit slima takze psp porad minimalne jedno ve tride bude :D tak uvidime pak dam vedet kolik psp mame ve tride :D:) Ale, ale Siki, byvaly spoluzak :D ... taky sem ted zrovna hledel na to, kolik ti tu do topicu pise lidi :D ... asi uz ted budem mit ve tride jen jedno psp (ja nemam, ty tam nejsi :D ... a Oskin tak to proda>> mozna tobe :D ) ... takze zustava Hynek :psp: Citovat
siki Odesláno Srpen 21, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2008 poradim ti ... prestavka je od toho, aby ste si dali prestavku :cheesygrin: ... a hodina je od toho, aby se hralo :psp: ... ver mi, fakt je to tak lepsi :D v tomto ma pravdu takto sme to taky delaly :D:D to je nejlepsi rada ale at nedopadnes jak ja nepises zapisy nedavas pozor na stredni se to nehodi to radsi davej pozor ale v pohodovych hodinach kde si si jisty ze to das tak hrej :D to je nejlepsi Ale, ale Siki, byvaly spoluzak :D ... taky sem ted zrovna hledel na to, kolik ti tu do topicu pise lidi :D ... asi uz ted budem mit ve tride jen jedno psp (ja nemam, ty tam nejsi :D ... a Oskin tak to proda>> mozna tobe :D ) ... takze zustava Hynek :psp: joo od oskina budu mit psp tys ho prodal hynek ho porad ma ale uvazoval o prodeji no tak se ta nase trida PSPckaru rozpadla asi :D nebo se spis ty psp rozpadly :D ale tak uvidime a nebo uvidite treba budete mit ve tride xka nebo ps3 :D kdo vi a nebo v moji tride to tak taky treba nejak dopadne :D uvidime Citovat
ZAPO Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2008 my mame 3 a to 2 s cfw a 1 s orig. fw takze hrajem jen ve dvou ale je to taky prdel... Citovat
Boroxman Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 22, 2008 My máme 4. Jedno je moje. Další 2 jsem flashnul já :D Citovat
Pwn3D! Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 22, 2008 unas v triede mame len 1 psp a to je to moje a to si ties vecsinou nezahrajem lebo kazdy to chce pozicat :D ale asi zato cacnem vybarat 50 Sk na jednu prestavku :D Citovat
Rhapsomanijak Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 22, 2008 Taky mame jen jedno a to to moje ale ted jdu na stredni do nove tridy tak uvidim kolik lidi bude mit psp ja doufam ze aspon 3 :D Citovat
liveoliverr Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 22, 2008 To my taky 2, jedno já, a druhej borec na tom už asi půl roku hraje Tomb Raidera a nejde mu to ... Takže pohoda Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.