Shifter960 Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 my jich máme ve třídě 5 první sem mněl já skoro všem sem jim ho downdgrandnul a ted všeci paříme ad_hoc flat out v 5 dobrý moh taky neni špatnej to pak učitelky chytaj amok (co maj asi taky chtěj hrát) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Mi mame ve tride 7 PSP-cek - 2x slim ( simpson edice , black - obe ori. fmw) 2x Black s m33 a 1x silver s m33 a 1x japan zlaty s orig. fmw a 1x cerny s origo fmw a na skole jich mame nejakejch 49 ..myslim ze ale jen 12 - 15 je s m33 - moje je simpson edice a 1x black s m33 - jeste sem se nedostal ke kreknuti ty simpson edice , ale doufam ze to brzo zvladnu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schmeizie Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 zatim sem sam ve tride co ma psp , kazdy ho chce pucit proste des Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 asi to bude OT ja sice nejsem ve skole ale v praci mam ho ja a sef casto parime killzone8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedak Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 boužel jenom jedno a to mám já :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 asi to bude OT ja sice nejsem ve skole ale v praci mam ho ja a sef casto parime killzone8) bych bral dejte si zapas jestli vyhrajes tak ti zvysi plat:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drstyx3 Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 máme ve třídě 4 psp, 2 orig. fw,2 cfw.. takže většinou když si chci zahrát s kámošema o hodinu tak si my dva stáhnem hru co oni mají na umd a paříme :D např. mgs:po .. hrajete chvíli a je po hodině :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2008 hm tak dobrý tří z nás zetřídy vzala o hodině psp učitelka takže to je doela v pytli ale ještě že mně ho nevzala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Žádnej -.- Ale single mi stačí a když ne tak je školní wi-fina :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 máme 2 za chvíli si možná ještě jedno koupí kámoš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrželka Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Mame 2 (kamos a ja ) ale me se pos**lo Wifi takze je to k nicemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Asi 6 a na skole tak 25. Jinak asi 7 lidi ma CFW jinak vsici origos. A myslim si ze jeste pribydou . U nas chtej bejt legal (orig.FW) skoro vsici . Nikdo nechce flashnout nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 2...1 Fat 1 Slim(My:P) A na škole jich je asi dalších 5... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyc Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 vě škole 9 a ve třídě 2 a každou pžestávku paříme call of duty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 ve tride 2 jinak ve skole nevim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slim-x Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 4 psp 4 cfw mel jsem ho 1 prinesl jsem to do skoly a behem 9mesicu jsme 4 nejhranejsi hra moh 2 proste best jak vzdycky na vsema ve 35:-35 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Srpen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 to je parada ze muj topic jeste porad funguje uz je tu jak dlouho a uz tolik lidi napsalo tak ted jdu do nove tridy tak nvm kolik bude psp mam doma 2 faty a ani jeden jaksy nefunguje a budu mit slima takze psp porad minimalne jedno ve tride bude :D tak uvidime pak dam vedet kolik psp mame ve tride :D:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 vě škole 9 a ve třídě 2 a každou pžestávku paříme call of duty poradim ti ... prestavka je od toho, aby ste si dali prestavku :cheesygrin: ... a hodina je od toho, aby se hralo :psp: ... ver mi, fakt je to tak lepsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 to je parada ze muj topic jeste porad funguje uz je tu jak dlouho a uz tolik lidi napsalo tak ted jdu do nove tridy tak nvm kolik bude psp mam doma 2 faty a ani jeden jaksy nefunguje a budu mit slima takze psp porad minimalne jedno ve tride bude :D tak uvidime pak dam vedet kolik psp mame ve tride :D:) Ale, ale Siki, byvaly spoluzak :D ... taky sem ted zrovna hledel na to, kolik ti tu do topicu pise lidi :D ... asi uz ted budem mit ve tride jen jedno psp (ja nemam, ty tam nejsi :D ... a Oskin tak to proda>> mozna tobe :D ) ... takze zustava Hynek :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Srpen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 poradim ti ... prestavka je od toho, aby ste si dali prestavku :cheesygrin: ... a hodina je od toho, aby se hralo :psp: ... ver mi, fakt je to tak lepsi :D v tomto ma pravdu takto sme to taky delaly :D:D to je nejlepsi rada ale at nedopadnes jak ja nepises zapisy nedavas pozor na stredni se to nehodi to radsi davej pozor ale v pohodovych hodinach kde si si jisty ze to das tak hrej :D to je nejlepsi Ale, ale Siki, byvaly spoluzak :D ... taky sem ted zrovna hledel na to, kolik ti tu do topicu pise lidi :D ... asi uz ted budem mit ve tride jen jedno psp (ja nemam, ty tam nejsi :D ... a Oskin tak to proda>> mozna tobe :D ) ... takze zustava Hynek :psp: joo od oskina budu mit psp tys ho prodal hynek ho porad ma ale uvazoval o prodeji no tak se ta nase trida PSPckaru rozpadla asi :D nebo se spis ty psp rozpadly :D ale tak uvidime a nebo uvidite treba budete mit ve tride xka nebo ps3 :D kdo vi a nebo v moji tride to tak taky treba nejak dopadne :D uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAPO Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 my mame 3 a to 2 s cfw a 1 s orig. fw takze hrajem jen ve dvou ale je to taky prdel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boroxman Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 My máme 4. Jedno je moje. Další 2 jsem flashnul já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pwn3D! Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 unas v triede mame len 1 psp a to je to moje a to si ties vecsinou nezahrajem lebo kazdy to chce pozicat :D ale asi zato cacnem vybarat 50 Sk na jednu prestavku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 Taky mame jen jedno a to to moje ale ted jdu na stredni do nove tridy tak uvidim kolik lidi bude mit psp ja doufam ze aspon 3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 To my taky 2, jedno já, a druhej borec na tom už asi půl roku hraje Tomb Raidera a nejde mu to ... Takže pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.