Javor1991 Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 my mame ve tride ted 3 + 1(ja) takze 4 :-D 1 fat zbytek slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mArSmeLa Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 u nas v triede mame 5 psp:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Tak v nové třídě nemá nikdo :cry: ,ale jeden kluk říkal že si chce pořídit ...A na škole ?? Jak to mam kua vědět nikoho tam neznám:)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 2 - obě fatka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 měli jsme 3 , teď už jenom 2 a to oboje jsou moje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 My 3 stejně si ho nikdo nebere do školy.....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrykalina Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 No bohužel jen 1 a to moje ale kamose prekecavam at de do nej taky at mam s kym parit op hodinach xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Los Keshusos Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 My mame naprosto bombasticky pocet - 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mishule Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 u nas jen ja :( a asi nikdo neuvazuje ze by si ho koupil. samy otazky typu "a za tohle si dala 4 litry jo?" proste zaostala trida :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubusz Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 u nas jen ja :( a asi nikdo neuvazuje ze by si ho koupil. samy otazky typu "a za tohle si dala 4 litry jo?" proste zaostala trida :D taky tak, ale kazzdy by si ho chtel pujcit nejlepe na cely den :psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mishule Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 taky tak, ale kazzdy by si ho chtel pujcit nejlepe na cely den :psp::psp::psp: tak to u nas vubec (bohudik), asi se toho boji nebo nevim :D kazdopadne je to skoda, neni s kym hrat multiplayer :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iimmotep Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 No u nás ve třídě mám PSP jen já ale dva mí kámoši silně uvažují o koupi,na škole mají PSP 4 lidi včetně mně,3 isaři a jeden orig ale divim se že ho to ještě baví má jen 2 UMD na downgrejd se nechystá a nevý že nějaký dema vůbec existujou.Dřiv sme s kámošem pařili při hodinách Worms 2-úplně sme tomu propadli ale učitelé si skoro ničeho nikdy nevšimli-seděli sme v 1 lavici tak to šlo....:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 u nás jso urádi, ze vým co je psp:cheesygrin:.Tak jsem jediný.Na škole jsme myslím 4 .Takže celkem smůla:ziped:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mc7Matt Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 dříve jsme měli 3 , ale v nové třídě nemá nikdo :(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roku92 Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 U nás na škole jich je asi 10 a ve třídě byly 2 kámoš to svoje vyměnil za xbox360 takže už tam mam psp jen já......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gig56 Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 ve třídě 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 ve tride mame 2 PSP Slim a 1 PSP Fat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 U nas 8 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 jo ja sem v tride sam PSPčkař....je to smutny ale je to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 no na ZS sme byli najskur 4 potom spoluzak predal a iba 3 teraz na SS sme zasa 3 :D ale tam sa neda hrat po tych chodbach sa to neda maximalne to nosime na prax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 takze u nas na gymplu :D nic tim nenaznacuju 6 na 32 lidí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matsn Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 Myslím, že jsem u nás jediný s PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajakozinova Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 U nás ve třídě je 1 PSP a to moje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
needyejt Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 ve tride 2 a jinak na skole ?? nwm ale asi dost 3 lidi za sebou meli PSP p2x piano black a 1x value pack fat ja mam milovany value pack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellrider Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 nas je v triede 5 takze gta multiplayer rulezz! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.