Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 698
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Třeba se ten s tim fatem boji o záruku, jak ho má dlouho?? 25měsícu??:D jinak ta krabice PSP3000 jsou prej mensijak od slimu, prej nevim, tak se mu tam treba i vleze, pak posli foto:D

Myslim že o záruku mu nejde.... má nějakých pár UMD her :D a prej že když měl jiný PSP už s CF nebo co, tak mu nešly ty originaly :roll: Njn u nás ve třídě je prostě 75 % dementních lidí :D

Odesláno

Dámi a pánové.... psp je hold u kazdeho neco jiného. pro jednoho je to pritel na na veky, pro nekoho prahravac hudby, pro nekoho okrasa na skole, pro nekoho to je neco co pry nema cenu a hry si lepe zahraje na mobilu..... Ti co maji ve tride alespon 2psp jsou za vodou, kali nostop a kaslou na ostatni. ten kdo ho ma ve skole sam se hrani casem znechuti a to je skoda. a ten kdo ho na zakladce prodal a ted dosel na stredni a tam to ma cela trida tohourcite uprimne lituje.... 4lověk sice neví co by měl dělat proto aby přemluvil i někoho jiného ve třídě aby si je kupila hráli, někdo je dokonce schání ruzne po webu a sam je aspon ve skole pujcuje ve tride, tj ze on ma dve a aby si zahral nosy kazdy den dve... i to se mi stavalo. na moji byvale skole nemel nikdo psp jen ja, ale nezanevrel sem, radsi sem presel na jinu skolu, a ze nevite co sem jao prvni zjistoval, ne to jestli v te tride sou good lidi bo pekne baby, ne ale v ktere tride je nejvice psp a tam sem sel... k memu stesti sem u nas na skole rozpoutal psp revolucia ted verte bo ne s nami hraji i ucitele, ktere sem do toho natahl... Ted uz si u mne schani info o psp i tretaci a to se mi vazne nestalo nikdy.... ale nelituju toho. takovy burnaout v sesti s druhakem o patro vis je luksus. musite se hold panove vic snazit a vychvalovat a kfo tonechce flashnou, tak si zjistete ktera hra ho nejvic zajima, stahni si ji a zamachri ze ji mas bez jedineho centu, aj ked te nebavi:) to vetsinu pomaha.... Jejda... ja sem se nejak rozepsal... zatim lidia snazte se to psp vnutit taky ucitelovi.... takovy flat out s ucitelem mito pisemky taky neni k zahozeni....

Odesláno

S tím stáhnutím hry, co má kámoš je to docela dobrej nápad na 100% vyzkouším ! 8)

Dámi a pánové.... psp je hold u kazdeho neco jiného. pro jednoho je to pritel na na veky, pro nekoho prahravac hudby, pro nekoho okrasa na skole, pro nekoho to je neco co pry nema cenu a hry si lepe zahraje na mobilu..... Ti co maji ve tride alespon 2psp jsou za vodou, kali nostop a kaslou na ostatni. ten kdo ho ma ve skole sam se hrani casem znechuti a to je skoda. a ten kdo ho na zakladce prodal a ted dosel na stredni a tam to ma cela trida tohourcite uprimne lituje.... 4lověk sice neví co by měl dělat proto aby přemluvil i někoho jiného ve třídě aby si je kupila hráli, někdo je dokonce schání ruzne po webu a sam je aspon ve skole pujcuje ve tride, tj ze on ma dve a aby si zahral nosy kazdy den dve... i to se mi stavalo. na moji byvale skole nemel nikdo psp jen ja, ale nezanevrel sem, radsi sem presel na jinu skolu, a ze nevite co sem jao prvni zjistoval, ne to jestli v te tride sou good lidi bo pekne baby, ne ale v ktere tride je nejvice psp a tam sem sel... k memu stesti sem u nas na skole rozpoutal psp revolucia ted verte bo ne s nami hraji i ucitele, ktere sem do toho natahl... Ted uz si u mne schani info o psp i tretaci a to se mi vazne nestalo nikdy.... ale nelituju toho. takovy burnaout v sesti s druhakem o patro vis je luksus. musite se hold panove vic snazit a vychvalovat a kfo tonechce flashnou, tak si zjistete ktera hra ho nejvic zajima, stahni si ji a zamachri ze ji mas bez jedineho centu, aj ked te nebavi:) to vetsinu pomaha.... Jejda... ja sem se nejak rozepsal... zatim lidia snazte se to psp vnutit taky ucitelovi.... takovy flat out s ucitelem mito pisemky taky neni k zahozeni....
Odesláno
U nás mám PSP já , kámoš a ještě jeden z áčka...vpohodě :D A to jak ho chce každej pučit nebo čumí....to je fakt hrůza , když někdo čumí :D

Přesně tak..Když někdu čumí tak se to fakt nedá vzdycky se pak nesoustredim a podelam to...pořád puč mi to puč mi to stejne to neumis..a ja hlupec jim to vzdycky pucim...BTW:musíme někdy zahrát to VCSko i s tim grazlem co nas chce porad mlatit:)

Odesláno

Ummm...My mame 3,z toho jedno je bud nejak specielne bricknuty,ale spis je nejaky posrany pze dostalo ranu florbalkou...Druhy ma kamos kterej v nem ma prasklou MS,takze mu de kazda desata hra...Ale PSPcka urcite pribidou, po vanocich jich bude dost:)...No a pak ma jeden kluk z druhy tridy (jako z druhy 9. tridy:D) a s tim obcas neco zahrajem,ale on ted PSP do skoly nenosi,pze jak uz tady nekdo psal,na tom PSPcku si ve skole proste nezahrajete:)...Nazdar!!:D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu