yetti89 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2008 jo ja sem v tride sam PSPčkař....je to smutny ale je to tak... nebud smutnej ja sem na tom uplne stejne sem jedinej a navic to tam skoro nikoho nezajima krom ucitele elektroniky Citovat
mara69 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2008 :cry: Sem taky bohužel jedinej ve tříde je to škoda. Citovat
dexter111 Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2008 Třeba se ten s tim fatem boji o záruku, jak ho má dlouho?? 25měsícu??:D jinak ta krabice PSP3000 jsou prej mensijak od slimu, prej nevim, tak se mu tam treba i vleze, pak posli foto:D Myslim že o záruku mu nejde.... má nějakých pár UMD her :D a prej že když měl jiný PSP už s CF nebo co, tak mu nešly ty originaly :roll: Njn u nás ve třídě je prostě 75 % dementních lidí :D Citovat
kralicek 1111 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2008 hmmm tak u me ve tride ho mam jenom ja:?:? ale prej druhaci ho maji.. ale pari tekena a to me neba...:psp: Citovat
zappik Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2008 3 a na škoole asi 5 a vsechny sem flashoval Citovat
liftic Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2008 Dámi a pánové.... psp je hold u kazdeho neco jiného. pro jednoho je to pritel na na veky, pro nekoho prahravac hudby, pro nekoho okrasa na skole, pro nekoho to je neco co pry nema cenu a hry si lepe zahraje na mobilu..... Ti co maji ve tride alespon 2psp jsou za vodou, kali nostop a kaslou na ostatni. ten kdo ho ma ve skole sam se hrani casem znechuti a to je skoda. a ten kdo ho na zakladce prodal a ted dosel na stredni a tam to ma cela trida tohourcite uprimne lituje.... 4lověk sice neví co by měl dělat proto aby přemluvil i někoho jiného ve třídě aby si je kupila hráli, někdo je dokonce schání ruzne po webu a sam je aspon ve skole pujcuje ve tride, tj ze on ma dve a aby si zahral nosy kazdy den dve... i to se mi stavalo. na moji byvale skole nemel nikdo psp jen ja, ale nezanevrel sem, radsi sem presel na jinu skolu, a ze nevite co sem jao prvni zjistoval, ne to jestli v te tride sou good lidi bo pekne baby, ne ale v ktere tride je nejvice psp a tam sem sel... k memu stesti sem u nas na skole rozpoutal psp revolucia ted verte bo ne s nami hraji i ucitele, ktere sem do toho natahl... Ted uz si u mne schani info o psp i tretaci a to se mi vazne nestalo nikdy.... ale nelituju toho. takovy burnaout v sesti s druhakem o patro vis je luksus. musite se hold panove vic snazit a vychvalovat a kfo tonechce flashnou, tak si zjistete ktera hra ho nejvic zajima, stahni si ji a zamachri ze ji mas bez jedineho centu, aj ked te nebavi:) to vetsinu pomaha.... Jejda... ja sem se nejak rozepsal... zatim lidia snazte se to psp vnutit taky ucitelovi.... takovy flat out s ucitelem mito pisemky taky neni k zahozeni.... Citovat
dexter111 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2008 S tím stáhnutím hry, co má kámoš je to docela dobrej nápad na 100% vyzkouším ! 8) Dámi a pánové.... psp je hold u kazdeho neco jiného. pro jednoho je to pritel na na veky, pro nekoho prahravac hudby, pro nekoho okrasa na skole, pro nekoho to je neco co pry nema cenu a hry si lepe zahraje na mobilu..... Ti co maji ve tride alespon 2psp jsou za vodou, kali nostop a kaslou na ostatni. ten kdo ho ma ve skole sam se hrani casem znechuti a to je skoda. a ten kdo ho na zakladce prodal a ted dosel na stredni a tam to ma cela trida tohourcite uprimne lituje.... 4lověk sice neví co by měl dělat proto aby přemluvil i někoho jiného ve třídě aby si je kupila hráli, někdo je dokonce schání ruzne po webu a sam je aspon ve skole pujcuje ve tride, tj ze on ma dve a aby si zahral nosy kazdy den dve... i to se mi stavalo. na moji byvale skole nemel nikdo psp jen ja, ale nezanevrel sem, radsi sem presel na jinu skolu, a ze nevite co sem jao prvni zjistoval, ne to jestli v te tride sou good lidi bo pekne baby, ne ale v ktere tride je nejvice psp a tam sem sel... k memu stesti sem u nas na skole rozpoutal psp revolucia ted verte bo ne s nami hraji i ucitele, ktere sem do toho natahl... Ted uz si u mne schani info o psp i tretaci a to se mi vazne nestalo nikdy.... ale nelituju toho. takovy burnaout v sesti s druhakem o patro vis je luksus. musite se hold panove vic snazit a vychvalovat a kfo tonechce flashnou, tak si zjistete ktera hra ho nejvic zajima, stahni si ji a zamachri ze ji mas bez jedineho centu, aj ked te nebavi:) to vetsinu pomaha.... Jejda... ja sem se nejak rozepsal... zatim lidia snazte se to psp vnutit taky ucitelovi.... takovy flat out s ucitelem mito pisemky taky neni k zahozeni.... Citovat
Caesarus Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 bohuzel sem sam .... ale po vanocich urcite nekdo pribude Citovat
Yerk_ Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2008 ve třídě dva,na škole dva:D 1x fat,1xslim a ted pribyde moje 3000 Citovat
Hugo Toxxx1468622122 Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2008 Ve třídě jedno - moje, ale jak tak o tom naschvál básním tak bude minimálně ještě jedno:) Citovat
By Dawe Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2008 mi jich mame 5 :D a ještě tak to jedno dvě přibudou :D -multas v gta - super Citovat
dave.micik Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2008 my máme momentálně 2 já Slim a kámoš Fat ale měli sme 3 ale ten třetí s tim začal obchodovat:-D a ted má prd Citovat
tomas-kolarik Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2008 mi máme ve třídě 2, z toho jedno je moje, ale kámoš má druhý s OFW(zatím) až si to nechá flashnout tak zapaříme:psp::) Citovat
PiXel009 Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2008 no ja mel PSP ve tride jako jedinej a na skole sme bili asi dva sice sem si multak nezaparil ale ta zavist :D Citovat
Filipek Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2008 U nás mám PSP já , kámoš a ještě jeden z áčka...vpohodě :D A to jak ho chce každej pučit nebo čumí....to je fakt hrůza , když někdo čumí :D Citovat
raddek-sk8 Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2008 Ve třídě ho mám já a kámoš co sedí vedle mě... a ještě jeden, ale ten ho nema flashly. mozna pribydou tak 3-5:psp: Citovat
Muthor Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2008 U nás mám PSP já , kámoš a ještě jeden z áčka...vpohodě :D A to jak ho chce každej pučit nebo čumí....to je fakt hrůza , když někdo čumí :D Přesně tak..Když někdu čumí tak se to fakt nedá vzdycky se pak nesoustredim a podelam to...pořád puč mi to puč mi to stejne to neumis..a ja hlupec jim to vzdycky pucim...BTW:musíme někdy zahrát to VCSko i s tim grazlem co nas chce porad mlatit:) Citovat
House737 Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2008 u nas ve tride jich mame 6 fakt good multak treba syphon,gta nebo medal fakt si psp u nas ve tride uziju!!!!!!!!!!! Citovat
GameEs Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2008 Jo tak na střední se to nezměnilo, stále sem jedinej kdo má PSPčko :D Citovat
NexusWright Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2008 2 Slimy... A jeden 3000 :lol: :lol: :lol: - FAIL xD Citovat
krystoff Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2008 My máme ve třídě jen jedno, každý den někdo jiný... ...Podle toho kdo ho ode mně dřív vyzevluje Citovat
HooX Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2008 Ummm...My mame 3,z toho jedno je bud nejak specielne bricknuty,ale spis je nejaky posrany pze dostalo ranu florbalkou...Druhy ma kamos kterej v nem ma prasklou MS,takze mu de kazda desata hra...Ale PSPcka urcite pribidou, po vanocich jich bude dost:)...No a pak ma jeden kluk z druhy tridy (jako z druhy 9. tridy:D) a s tim obcas neco zahrajem,ale on ted PSP do skoly nenosi,pze jak uz tady nekdo psal,na tom PSPcku si ve skole proste nezahrajete:)...Nazdar!!:D Citovat
Filipek Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2008 No u nás ve třídě máme 2 a v Áčku má jedno...na škole tipuju že tak 5-6. Ale taky mě dobře sere , když pařím a někdo příjde s otázkou : Filipe , pls , nemůžu si zapařit?? :-D Citovat
Eridan Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2008 Jeden Fat a jeden Slim (můj :)). Tudíž si moc nezahraju, ale kupodivu mě aspoň nikdo nenutí abych mu ho půjčil. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.