kweensey Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Je ta tvoje vesnice na mape? ;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyc Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 ve třídě máme 1-slim 1-fat 1-3k v druhý třídě je 2-3k 1-fat a 2-slim potom v čtvrtý třídě je jedno slim a potom někde po škole ještě 2-slim a ve městě znam dalších 5 lidí co má slim a jednoho co má fat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 3 psp 2 černe a jedno fleshnute střibrné slim verze moje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Je ta tvoje vesnice na mape? ;D Ano je :cheesygrin: jmenuje se Francova Lhota. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Tak u nas ve tride jsme jen 2 (ja+kamos). Ja pri hodine neparim pac se celkem bojim.. Je to u nas dost prisny. Kdyz to ucitelka zabavi tak vola rodicum ktery si pro to maj prijit.. Ja si to nemuzu dovolit, protoze do skoly nesmim zatim nosit PSP :? (asi jedinej z fora :cheesygrin:). Jinak ve skole mame co ja zatim vim 7 PSP (1 fat CFW, 4 Slim CFW a 2 Brite (3k) FW) Pri hodine jsem zatim paril jen jednou (vytvarka, dovoleno ucou) pres patro s druhym co ma 3000. Docela mazec. A ono nejde hrat pres wi-fi zaroven CFW a FW?? :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 hrál jsem o hodinu zabavil učitel mi zabavil psp chvelku na něm hrál pak dal do šuplíku a nachytal ještě kamaráda a prej že mi na konce týdne psp vrátí stejně jako Romanovi na konci hodiny odešel vzal jsem si psp z jeho stolku a ještě na to nepřišel a za týden mi dal i Romanovo PSP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hersik Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 u nás ve tříde máme pockejte...6xPSPcko :) docela sranda jak si ho vsichni pujcujou a hrajou tekkena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 jak vidim tak muj topic porad funguje jinak tedkom mame ve tride 2 PSP moje fat kamosovo slim obe cfw takze pohoda sice spolu parime celkem malo ale jinak sranda aj bez mp kdyz se ve skole moc nudim tak parim dost kdyz se vybije baterka vytahnu druhou a parim dal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 To máš v klidu , že jen vyměníš baterku ... to já musím natáhnout ruku 0,5 metrů do sítě a psp pichnu na nabijecku a jedu taky dál :D , ale baterka bude asi výhodnější :D Jinak abych nebyl uplně OT : U nás mám PSP jenom já , a nikdo jiný ani neplánuje nákup .. :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 To máš v klidu , že jen vyměníš baterku ... to já musím natáhnout ruku 0,5 metrů do sítě a psp pichnu na nabijecku a jedu taky dál :D , ale baterka bude asi výhodnější :DJinak abych nebyl uplně OT : U nás mám PSP jenom já , a nikdo jiný ani neplánuje nákup .. :( :( jn druhe PSP se mi rozbilo tak mi po nem zbyla baterka a nejake nahradni dily tak sem neco poprodaval a co muzu tak vyuzivam a baterka se celkem vyplati ve skole PSP vydrzi cca 3 az 4 hodiny spis ty 3 na jednu baterku a tu za priblizne 4 az 5 vyucovacich hodin vybiju obcas tak jen vymenim a aj kdyz mam 9 hodin tak mi to vydrzi a jeste hraju pri ceste busem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 EDIT meho posledniho prispevku: Do skoly nam dnes pribil 1 PSP 3k a 3 kamosi uvazujou o PSP Slim.. Realne to zatim vypada jen u jednoho.. Zatim cus :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalsws Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Zatím jen 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 bylo jich 5 jedno odeslo takze uz jen 4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spinder Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 u nás zatim 2 PSP 1 slim já a 3k kámoš + 1 Iphone víc toho ani bejt nemůže páč víc kluků už ve třídě neni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 těd se stavy psp u nás na škole docela rozrostly. ve třídě teda stále jen 4x psp (1x fat, 2x slim (jeden můj), 1x 3k) . na škole si těď psp pořizuje hodně mladších spolužáků (starší nejsou :) ) je docela nuda jim pokaždé vysvětlovat . co to je CFW. jak se flashuje psp atd. :( Myslim že za to asi už budu vybírat peníze :D aspon 10 Kč za jednu radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nwanko Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Ve třídě máme momentálně 2 PSP, ale kámoš má bohužel PSP rozbity, takže čekám až mu PSP nekdo opravi a nebo na druhýho kamose, ktery letí na na dovcu s FISCHEREM, takže dostane PSP co nevidět :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Měl sem za celej moje roky na ZŠ sem tam měl psp jen já ..... nemyslím ve třídě ale v celé škole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 ve třídě 1. a to to moje :D jinak mám dva kámoše jeden má PSP Fat Black druhej Slim Silver a já Slim White no jo všechny základni barvy :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajakozinova Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 nyni už mají psp u nás ve škole i nějací sedmáci. myslím že čtyři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 nabijite si ve skole v zasuvce psp? ja to tam normal soupnu a uca ani nevi ze to ma 2m od nohy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 taky to házím do nabíječky normálně , ale sedím uprostřed a zásuvku mám hned vedle židle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 U NÁS ve třídě máme 2 PSP. Sedíme vedle sebe, takže se to někomu může zdát dobrý ale mě to přijde na nic, páč když paříme nemůže nás nikdo upozornit co právě probíráme nebo na jaký jsme stránce nebo když nás vyvolá učitel. Nejlepčí je podle mě sedět za křížem zasebou. Ve škole o žádných dalších PSP nevim. A nabíjim si PSP ve škole. S kámošem se vždyck "pereme" o zásufku....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G4njaMan Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Nabijecku mame hned u dveri a sedim v zadni lavici... PSP ve tride ma 5 lidi... nejlepsi narez killzone nebo WWE vs Smackdown... nejlepsi prdel..docela haluzacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 u nas ve tride je jenom 1 a to je moje a na skole jich je asi 5 a o ostatnich nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 psp sou ve tride 2 a na skole dohromady cca 6 takze v pohode a zásuvku mame v zadu takze taky v poho xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.