F-A-N-Y-- Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 U nas mam PSP pouze ja a kamos ....coz je celkem skoda ty multiplayerovy parby by byli n1 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90. Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 my máme ve třídě asi 3 psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtree Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 my mme ve tride 3 flashly a 2 nefleshly ale i tak je uplne super MP!a jeden kluk si ho mozna taky koupi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peacemaker_1 Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 ve třídě máme 3 PSP a do školy ho nosím jen já a kluci se o něho dycky rvou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Ve třídě máme všichni flashnutý a je jich táám dohromady 7 a na škole jich bude tak 30..7od nás 5 z devítky pak maj osmáci asi 4 i sedmáci a našel jsme ve čtvrtý třídě že tam měli tři kluci a vůbec tomu nerozumněli..xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjvaca Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 U nas ve tride 3 PSP z toho 2 flashli a jedni ne.... ve skole je jich kopice a asi tak 3/5 flasheru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melys Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Ve třídě 2 a ztoho 1 moje.. jinak ho ve škole vytahuju jedině při hodině.. ptže o přestávce ho chce každý pučit xDve škole je psp dost dobrý pěkně při hodině koukat na filmečky-GooD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Ve třídě 2 a ztoho 1 moje.. jinak ho ve škole vytahuju jedině při hodině.. ptže o přestávce ho chce každý pučit xDve škole je psp dost dobrý pěkně při hodině koukat na filmečky-GooD Tááák...a melys zapoměl na mě jelikož chodíme do stejné školy a občasný Adhoc turnaj určitě je...:lol: EDIT:Jinak ve třídě jsem jediný majitel psp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1george Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 A melys zapoměl i na mě.sicke do třídy ho nenosím ale když příjdu dom tak né na kompa ale na PSP tak deset minut se vyřádit na hrách a pak na kompa lol :psp:a co melys zkus to vo vytvarce strnadka moc cumet nebude když si přitiskneš lavici k učitelskýmu stolu opřeš ho tam a budeš se dívat na film s titulkama:D:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 u náš změna místo jednoho (mého) ořibyli 2 další ... obě PSP 1000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Tak u nás taky změna. Už ho nemám jenom já, ale už si ho koupil i kámoš. Slim s CFW.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kresh Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 zatim tri 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Tak už se to rozrostlo...přinesl jsem ho do školy a hned všichni museli mít taky...takže jich máme 9 z toho jsou 2 moje...ve škole jich je celkem 12 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Tak mi zatim 7, po prázdninách se to rozrostlo o 2 (TA-88v3-všichni, chudáci) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crixus Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 U nas ve tride jsme byli tri se slimem a vsichni cfw... ale jeden zradil a prodal psp i mobil a koupil si misto toho iphone :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 U nas ve tride jsme byli tri se slimem a vsichni cfw... ale jeden zradil a prodal psp i mobil a koupil si misto toho iphone :( Á nechtěl bych, smolař s Ikrámem Jinak k tématu - Ve třídě mám jen JÁ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Mno tak v úterý jsem si koupil zároveň s kámošem dvě slimka (moje černý, kámoš má stříbrný), takže teď paříme skoro nonstop, jediní dva na škole co to máme ;-), tudíž i ve třídě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Ve třídě máme PSP já a to:slim i fat,obě flashnuté a černé Sadet:stříbrné slim,flashnuté Rey5757:černé fatko flashnuté A sennpu mněl slimko stříbrné až do té doby než ho prodal a koupil si xbox....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drchy Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 U nás máme 3 moje,kamoše a kamošky :D - Má ružovy :D trosku barbinka mno :D:-) Ale taky si moc nezahrajem :D Kazdy puc mi to puc mi to :D :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 tak u nas ve tride uz sou 3 jedno moje fat a 2 slim 2cfw moje a jedno slim a to 3ti je ofic tak jakoze ani moc mp nehrajem spis vubec :) ale tak porad se domlouvame ze zahrajem :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest ´/FoXRic(Z)k/* Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 ve třídě mame 4psp dve fatka a dve slimka NEGTO ma jedno slimko a jedno fatko obe černe SADET ma stříbrne slimko SENPU měl stříbrne slimko ale prodal ho a ted ma x box360 A JA mam černe fatko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gregi Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 jedno slim (ja) a druhe fat (spoluzak) a nikdo jiny to na skole nema :D minuly devataci to ale meli a bylo jich asi 8 dohromady, takze zadna slava, ale zaparit se da. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest /*B(L)ackFiRe*/ Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 přesně bych řekl čtyřiale měli sme pet ale senpík prodal psp a koupil si xko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 my budem mit ve tride za chvili 2 ale kamos ho bude mit az v lete:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 my máme ve třídě 6 PSP 4 flašnuté a 2 jen ofic.FW docela hodně kalíme přes wifinu a všech 6 PSP ve třídě maji jenom kluci žádná holka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.