Arcane Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 no u náš ve třídě nikdo a na škole asi taky nikdo :D :D ale zajímavý že když jsem o tom mluvil tak řikali že to je pičovina a nijak extra je to nezajímalo, no uvidíme, já si na psp eště chviličku počkám, vánoce se už ale blíží :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 U nas ve tride jsou dva a oba CFG takze super..jinak ve škole asi 10 ale jenom my dva a jeden kluk CF mame..takze zas tak nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 jo este ve skole sou ty psp zase moje rarita takze sem jediny a tak kdyz to nekde vytahnu tak na me cumi jak na ufona fakt nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 asi tak u nas to nemel nikdo a ja sem s nim prisel najdenou si ho koupil kamos a ted o tom dalsi 2 uvazujou jak videli ze parime prec wifi a na skole tak maxim 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 buddy:nn jen 8 jich bylo prece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 buddy:nn jen 8 jich bylo prece pouzivej edit ale jinak v pohode priste no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 V práci 2 :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 V práci 2 :lol: Tos to je v klidu ze to nemame jen my skolaci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 Bohužel jen jenom já...a ve škole asi jen 2 :) Ve třídě máme jednoho zmetka ten má NDS...každej ho nesnáší :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 Jsme tři Já El-BARTO a jeden kluk kterej tu možná taky je ale nwm nějak už ho PSP nebere :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 Bohužel jen jenom já...a ve škole asi jen 2 :) Ve třídě máme jednoho zmetka ten má NDS...každej ho nesnáší :cheesygrin: Ja abych pravdu rekl jsem taky chtel jeste aj DS ale nakonec jsem se rozhodl k cemu mi to bude prachy dam radsi do vybavi pc nebo psp atd koupim si neci jinyho DS je na nic krome toho displaye Jsme tři Já El-BARTO a jeden kluk kterej tu možná taky je ale nwm nějak už ho PSP nebere :D to je skoda cim vic je pspckaru tim lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 Ja abych pravdu rekl jsem taky chtel jeste aj DS ale nakonec jsem se rozhodl k cemu mi to bude prachy dam radsi do vybavi pc nebo psp atd koupim si neci jinyho DS je na nic krome toho displaye Mno já jsem měl NDS dokonce dřív něž PSP...ale NAŠTĚSTÍ jsem ho prodal a pokáral jsem se za to, že jsem na něj vůbec šáhl... ještě dneska mě přepadávají kacířskě myšlenky, že bych si ho koupil... :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 bohuzel jen 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 bohuzel jen 3 musis to brat tak ze alespon neco alespon mas s kym hrat MP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 Mno já jsem měl NDS dokonce dřív něž PSP...ale NAŠTĚSTÍ jsem ho prodal a pokáral jsem se za to, že jsem na něj vůbec šáhl... ještě dneska mě přepadávají kacířskě myšlenky, že bych si ho koupil... :D :D :D njn stane se :D:D ale tak DS by bylo mozna dobre kdyby bylo od sony :D:D ale tak to uz neni mozne aby sony udelala takovou konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 musis to brat tak ze alespon neco alespon mas s kym hrat MP No El-bato stim si zahraju ten je stejnej jako já ale ten třetí ten je takovej no no prostě na nic slušně řečeno vůbec se o PSP nebaví atd ... asi to znáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 No El-bato stim si zahraju ten je stejnej jako já ale ten třetí ten je takovej no no prostě na nic slušně řečeno vůbec se o PSP nebaví atd ... asi to znáš jn tak jakoze u nas je dobre ze se zapoji vsichni ja mam psp nejdyl mam ho uz neco pres 2 roky takze toho vim dost a ted jeden ho ma asi pul roku nebo 3/4 roku a ti dva ho maji za tento mesic nove ten jeden asi pred tydnem a ten druhy asi pred 3 tydnama ale tak maji to nove tak parime vsichni takze vklidku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starmen Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 ve tride mame 3 lidi s PSP, prvni sem mel ja, pak kamos, pak dalsi kamos, ale uz ho nema a nedavno pribyl dalsi clovek s PSP. a na skole jsem videl jeste minimalne jednoho s PSP. kazdej den hraju pri ceste do skoly a ze skoly, a pak ve skole, skoro kazdou hodinu a znamky mam 1cky a 2ky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 tak to mam jen ja a Tulaak....Lukiino ho prodal(to je ten co je zabanovanej:D) jen my dva z cely skoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 Ja sem na cely skole jedinej :D myslim a navic mam este ruplej displej + novej displej co sem si koupil je taky zkurwenej :( PS:nevite jestli se da delat neco s natrzenym kabelem u displeje?(s tim placatym oranzovym) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 my máme ve tride jen jedno PSP- to moje.....................což je smutný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 konečně máme ve třídě 3 psp:) takže peču na učení paříme non-stop:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KING-SL Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 u nas v triede mampsp len ja ,no spoluziak uz ide kupit,teraz rozdava reklamne letaky ,aby zarobil nejaky cash na psp a kartu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipsemo Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 jestli se pocitaj i ty brickly tak asi deset!- jestli ne tak dva!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 6 psp................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.