rubi27 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 U nás ve třídě maj 3lidi PSP....Slim,Slim,FAt......ve škole??kolem 30píplů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 my máme 3 celkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Takže další změna u nás Já , kamoš, kamoš , kamoška Hrajeme Juiced 2 a nebo Fight Night 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuty Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Ve třídě máme 3 PSP Já,kámoš furt spolu paříme po LANU a kamoška ho moc do školy nenosi.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falcon Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 No to unás se zapaří dobře ve třídě máme 8 fakt magorská škola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 1 a to moje a pekne mne to stve pac neamm s kym hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodixd Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 1-iba ja :-( a to je nas v triede 32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rithin Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 V naší třídě tak má PSP víc jak polovina a je nás 30 jenže asi 4 ho nosí do školy pak se přidají další 2 když jedem někam a nakonec zbytek když se domluvíme a někde paříme :D Takže v poho a u nás je dobrý to že to každej zná takže lidi nečumí jako kdyby to byl diamant a při hodině paříme pořád!!!=:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 U nás ve třídě mame PSPček 6 i se mnou a to 2 flashly. Jsou to Slim, Slim, Slim, Slim, Bright, Bright a To máme 4 slimka a 2 3004. Je to nic moc, ale co nadelas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasha Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Ahoj jsem tu NEW jen tak pro zajimavost u me ve tride sou 3 psp vsechny sou psp 3000 a vsechny piano black a na skole?asi kolem 30 pspcek jo a hele jak se vkladaj veci do podpisu treba jako jaky mam psp hry atd.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasp1468622940 Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 my máme ve třídě 6 a v hodine je to nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys129 Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 To u nás máme jen dva...a navíc ve třídě je nás jen 18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vernys Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 my máme ve tride celkem 7 psp vcetne mojeho akorat jeden kluk to ma napul s brachou takze docela looser XD jinak hrajeme multiplayer skoro porad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kal Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 jo ve třídě mám jen já a kámoš ....ale vubec na něm nehraje a to mě fakt štve:cry: protože chci hrát přes mutak=to je větší prdel :wohow::wohow::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 nikdo :D pouze já ( soucky :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*mini*<MeMbEr>02 Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 asi 3 lidi včetně me ,ale kdyz jsem jim rekl o flashi ,bali se ze jim to flasher zkazi xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLESHᵀᴹ Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 4 lidi včteně mně ve třídě a na škole kolem 20..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borec-stavitel Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 měli jsme 4, ale pak ty 2 se jich zbavili, tak jsme tam pouze 2 :wohow:, ale podle mě po prázdninách přibudou nějaký. Typuji tak 3 :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 U nás je jich přesně ... pokud dobře počítám ... vykrátit, vynásobit .... hmm .... hmm ... jo , u nás je jich přesně 0 ! xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBobes Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 U nas ve tride mam PSP jen ja :cheesygrin: machruju s nim na holky :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Osiřel sem :( Všeci kdo PSP měli tak je prodali... Ale teĎ nastupuju do jiné školy tak uvidíme jaká bude úroda tam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 no my mame asi 4, a ve skole to bych nespocital:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 ve třídě 3, jinak celkově asi 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 :psp::psp::psp:u nás ve třídě 3- 2 moe a jedno kámoše, kupujeme si skoro stejný hry aby sme mohli hrát spolu. třeba fifa 09 je good, nebo tekken:psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 u nás ve třídě mame 2 PSP(já a kamos) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.