Blooman Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 7 x... 2x moje 2x kámoše 1x Druhýho kámoše... a Pak maj Psp dvě holky... (ale ty ho vubec nepoužívaj.. :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DodoSK Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Bohužiaľ ja to mám v triede sám a na škole takisto asi sám :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Já,jeden ***** co si updatoval na 6.37 a vesničan co nevý co znamená UMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 u nás ve třídě asi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 :O... Jen ve třídě máme 7 pspeček... (z toho 2 holky) na škole jích bude víc jak 15náct... :D.. A to je to gympl.. (státní) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanda64 Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 my mame 5 pspeck ve tride a asi 30 ve skole vetsinou se sejdeme ve skolni knihovne a dame hromandy multi ale nekdy parime o hodine ale to to musi byt neco nenarocny (monopoly...)ale nejvic o prestavkach o hodinach si ty parby spis posilame :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 3 a jeden uvazuje o koupi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GustaFoo Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 v mojej triede mám PSP ja a 3 další spolužiaci ( jeden ma 2psp ) ale do školy ho nosim len ja :D neznášam vetu požičaj mi PSP :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Já mám sice školu nějaký ten rok za sebou, ale u nás v práci, když je čas, trochu zapařím. A ti blbci ani neví k čemu to slouží, a že by to nechtěli ani za nákup v Tescu nad tři kila. Ale dvě krabičky cigaret, to jooo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanda64 Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 u nas sme sesti a za tejden na tuty 7 takze medal of honor mapy budou maly :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Ve třídě dohromady: Dohromady-5 (isemnou) Lidi beze mne-4 OFW-3 (bezemne) CFW/HEN (no permanent-isemnou)-2 Hrajeme nejčastěji Doom Legacy nebo GTAVCS/GTALCS Jinak nemám zatím PSP (v opravně je) a jeden uvažuje o koupi a ve škole je jich snad přes 40 a to je ZŠ Jinak Epic nějaký prvňáci maj už PSP a paří tam Tekkena tvl :D A jeden z jejich třídy má Nintendo DS chudáček černoušek :D (je to afričan) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silhavyD Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 ve třídě mame 15 psp ale na škole 35 psp ja jediny mam 2 psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Ve tride mame 2 psp(z toho jedno moje) a na skole jich z 15 urcite bude:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macher Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 U nás ve třídě takoví gembleři nejsme máme jenom 5psp (včetně mě) a to o velké přestávce ideme si to zapojit na INTERACTIVNÍ TABULY kamoš má redukci ;P, bez dovolení učitelů! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 my mámě ve třídě jen 2 psp já a kámoš,jinak jeden člověk o něm uvažuje, na škole tak 15-20(základka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaDaS1468624541 Odesláno Červen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 U nás ve třídě máme 2 PSP, hráváme Tekkena přes WLAN :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 Ve třídě dohromady:Dohromady-5 (isemnou) Lidi beze mne-4 OFW-3 (bezemne) CFW/HEN (no permanent-isemnou)-2 Hrajeme nejčastěji Doom Legacy nebo GTAVCS/GTALCS Jinak nemám zatím PSP (v opravně je) a jeden uvažuje o koupi a ve škole je jich snad přes 40 a to je ZŠ Jinak Epic nějaký prvňáci maj už PSP a paří tam Tekkena tvl :D A jeden z jejich třídy má Nintendo DS chudáček černoušek :D (je to afričan) lidi s pspeckem dostavali v prvaku na stredni vzdycky nejvetsi kotel... tak na to mysli az pujdes do prvaku :lol: s pozdravem suchac500 :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triereDrymn Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 Pelham Bit Bags. This designer handbag is the latest type. It is called Pelham Bits because of the presence of bits in the design, bits that are usually used when riding horses. This kind of handbag is also made of pony hair leather, which has leather trim, giving it a more vintage look. This is popular among women who want to exhibit flamboyance to the public. This designer handbag also can carry different kinds of handy items like iPods, cell phones, make-up kits and documents. Bardot Bag. This lovely handbag was named after Bridget Bardot, one of the sexiest actresses that ever charmed the silver screen. This handbag is pleasing to the eye, a classic and timeless one that is loved by women who want to look glamorous. This is made from a high-quality material manufactured from a jacquard machine. Bardot Bag comes in two-tone combinations like black and white and dark brown and beige. You can have this type of handbag for $450. These types of gucci 財布 are cash worth. Although additional makes offer the very best of the particular craftsmanship and good quality, Gucci designer purses are much more sensible choice. Because you have seen information mentioned above, a number of Prada totes are usually named right after well-known stars. This implies Prada handbags are extremely superstars?preferred. That is why lots of women prefer this particular model due to the connection to highly successful people. Obviously, each lady want to appear like the particular stars that they appreciate. gucci 財布gucciグッチ メンズグッチ バッグgucci 財布 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triereDrymn Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 Pelham Bit Bags. This designer handbag is the latest type. It is called Pelham Bits because of the presence of bits in the design, bits that are usually used when riding horses. This kind of handbag is also made of pony hair leather, which has leather trim, giving it a more vintage look. This is popular among women who want to exhibit flamboyance to the public. This designer handbag also can carry different kinds of handy items like iPods, cell phones, make-up kits and documents. Bardot Bag. This lovely handbag was named after Bridget Bardot, one of the sexiest actresses that ever charmed the silver screen. This handbag is pleasing to the eye, a classic and timeless one that is loved by women who want to look glamorous. This is made from a high-quality material manufactured from a jacquard machine. Bardot Bag comes in two-tone combinations like black and white and dark brown and beige. You can have this type of handbag for $450. These グッチ are certainly money worthy of. Despite the fact that additional brands also provide the very best of the particular artistry and high quality, Gucci developer handbags less complicated more sensible choice. As is available observed the important points mentioned previously, a number of Gucci bags are usually known as soon after well-known superstars. Therefore Prada purses are very stars?favorites. For this reason most women choose this kind of brand name due to the connection to famous people. Obviously, all women desire to appear like the celebrities these people respect. guccigucci バッググッチグッチ バッググッチ 財布 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Srpen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2012 jelikož jsem už na střední (druhák) tak můžu svůj příspěvek zopakovat ve třídě máme 2 PSPčka a jsou tam vidět tak jednou za měsíc... je to asi tim že tam místo na PSP jedeme všichni na noteboocích FIFU, NFS atd... trochu vyšší level už Jelikož jsem si všechny PSPčka rozsekal tak plánuju koupit znova a snad i s někym zapařim třeba Bomber Mana nebo N+ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Siieldyouen Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Vim o dvou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 lidi s pspeckem dostavali v prvaku na stredni vzdycky nejvetsi kotel... tak na to mysli az pujdes do prvaku :lol: s pozdravem suchac500 :lol: Jak to mysliš ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 my 3 ale ja mam psp 3004 a oni maji takove to plastove bez WIFI takze si s nima nezahraju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikhaw Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 My mame ve třidě 3 A ve škole 8 (jednou jsme hrali 5 lidi na chodbě a učitele byli naštvani :-D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.