Prédátor Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 Ve třídě jsme byli dva,ale kámoš ho prodal tak ho mámjen já.Možná si koupim slim a kamarád ze třídy si koupí odemě asi fat tak by jsme byli už zase dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 Ve třídě nemám ani jedno , protože do školy už nechodím , ale v práci jich máme 5 a další 2 zanedlouho přiletí z Tokya, takže nás bude 7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 my máme jenom 1 a to to moje,ale moc si ho ve škole nezahraju všichni ho pučit,a aspon mužu fajeřit že mam pspčko před celou třídou:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 ve třídě dvě a na škole tušim 4 nebo 5:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 Ve třídě nemám ani jedno , protože do školy už nechodím , ale v práci jich máme 5 a další 2 zanedlouho přiletí z Tokya, takže nás bude 7. wow v praci tolik psp tos to jo to je mega a ja jak sem videl nekolik prispevku od tebe vy snad porad cestujete do ciny a japonska nebo tak nejak tos to mate fakt dobre a umis cinsky bo japonsky? ale chtel bych se tam taky podivat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
desainerr Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 my mame ve třídě 2 ale den druhej je sračk....a boji se ho nosit takze vlastne jen ja no ana skole jen ja nikdo no........................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GodsPower Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 u nas sem jedinej s psp :D vsichni sou socky a nemaj na nej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasr. Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 3 - 1 fat , 2x slim ..... ještě by mělo minimálně 1 přibejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 tak nevím školáci....mi máme v práci 4,ale většinou hrajem jen s parťákem....ale není to prima když vás poldové neotravujou a mastí psp..????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 2bartokar : hrajete jako venku kdyz mate sluzbu napriklad ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 tak nevím školáci....mi máme v práci 4,ale většinou hrajem jen s parťákem....ale není to prima když vás poldové neotravujou a mastí psp..????? to je vyborne :D jen si hrajte a nikam nechodte jenom pro koblihy a kafe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 tak nevím školáci....mi máme v práci 4,ale většinou hrajem jen s parťákem....ale není to prima když vás poldové neotravujou a mastí psp..????? pokud jste dopravaci tak jo :lol: nejste to vy kdo hral ten "tenis" ? nez jste si koupili psp ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 hrajem venku ,hrajem v autě...a když nás to neba tak koukáme na filmy....ale pořád jsme ve střehu...:-) tak bacha....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelv Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 eSeNBákům závidím. Ty se maj, ty maj hodně času v zaměstnání na PSP, na KOBLIHY, na KAFÍKO. Až budu velkej tak chci bejt taky eSeNBák. _____________ Jinak znám jednoho člověka ve svém okolí kterej má PSP, nestýkáme se takže nic. Tady nikdo neví ani co to je PéeSPéčko.... ach jo takže NIC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 v triede 2 a na skole neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 Ve tride 2 , ve skole asi 5 ..... Ale ten co to ma ve tride se o nej moc nezajima spis pari x-box 360 a ted ceka na PS3 ... takze si moc nezaparime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 Na prstech by to spočítal slepej dělník co dělal 2 roky na cirkulárce .... V NAŠÍ TŘÍDĚ JSEM VLASTNÍKEM PSP POUZE JÁ (ale zato mám 2 :lol: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 Zdarec kolik PSP mate ve škole ve třídě mi mame ve třídě 4 PSP a možná ještě nějaký přibide možná ještě 1 nebo 2 to bude good multi ale ve 4 to taky není špatné pochlubte se :-D :-P ve třídě máme 3,a na škole asi 7 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 u nas z cely skoly jen ja :roll: sem jeste na zakladce ale je to mala zakladka cca 200 lidi....jinak vim zatim jen o jednom clovekovi kterej to ma z okoli....:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 Ve tride jsem akorat ja a na skole jsme 2 ale on se o to moc nezajima pari jen originaly a zrovna jen to co me nebavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 No u nás ve tride 7 kluků a 4 holky, na škole to ani nespocitam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 ve tride jen 2 - ja [FAT] a kamos co si ho po mem vzoru koupil take [sLIM] (a predpoklada se po nasem vzoru dalsi kamos [sLIM] - o vanocich) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jekyll Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 my máme 2 ve třídě a z kámošem paříme co to jen jde 8) , co jiného by se taky dalo ve škole dělat :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 My máme ve třídě 0 psp:cry: ale jestli to nebude tím že už do žádné nechodím :blink::lol: :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 od zitrka 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.