metrix.m Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 Bohužel taky jen 1 :( a moc lidí se nenajde na škole na kterou chodím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 U nás ve třídě mám jen já tak je to p... :cry: a žádny paření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 U nas sme jen 2 ... ja a kamos takze sem tam jen gta:vcs multiplayer ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 U nas sme jen 2 ... ja a kamos takze sem tam jen gta:vcs multiplayer ...... mymáme ve třídě 2 a za pár tydnu budeme tři :) a na škole ani newim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Nevim čím to je,ale u nás na škole ho snad kroě mně nemá nikdo.V celý Jihlavě vim tak o 4,co mi příde docela ubulený.Hlavně že když jsem si ho chtěl na loňský vánoce koupit,tak je měli jak v sonym tak v JRC vyprodaný,takže jsem musel čekat než je zase dovezou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjr.Hustler Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 tak tak bzuku ve třidě 2, ty a typek a za chvíli já ! a na škole to už nikdo nemá !( zaostalci) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Ve třídě to mají u nás 4 lidi,ale v Brně na Gymplu to má ve třídě třeba i 10 lidí :)A na škole těch PSP je celkem 6,ale já to mám strašně dlouho o proti nim sem stím pařil ještě na základce :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 já 1 z celé školy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.lampiCZka Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Ve třídě 2 a ve škle 3 no nic moc xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
APz Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Hah.. ve třídě dva.. ve škole dva x3 Jeden já, druhej spolužák, kterej má orig fw.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow406 Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 No ve třídě jsou asi 5 psp a asi 2 přibudou.Ale moc si nezapříme občas po škole .Spis se učime Jsme v devítce. Tak si dáváme bacha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bauito Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 U nás ve třídě mám PSP akorát já, ale pár spolužáků říkalo, že ho budou chtít na vánoce, tak uvidíme kolik jich bude po novém roce..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Listopad 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 jet tak dal sem rad ze tento topic porad funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystoferus Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 No my máme ve třídě 1 PSP(to moje:D) a na škole 2:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 jé..my máme ve třídě jenom 1 a to moje..........ale na minulý škole měli kromě mě eště 3 lidi..takže to docela šlo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!! vodedneska uz mame 2 psp !!! nebudu se nudit o hodinach supeer!!! :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 Aktualizace naší třídy : 3x psp slim (2 silvery jeden piano ) 3x PSP FAT (dva black jeden white ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 Třída: 1 = moje Škola: 1 = moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TUCNAK Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 4 A asi přibide 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crash5936 Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 Ani jedno, ale po Vanocich bych mel ja byt jediny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R3ynolds11@cz Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 u nas je ve tride 2 jedno moje a druhe ma Orig. FW a ve skole celkem 4 (3*Fat (2* Origo Fw a Muj ) a 1 Slim ( M33 )) Parime co to de je to docela prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patch Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 my máme 5 psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 my jedno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 sme 3... Marlow Stonebull Wartryton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 jsem sám:(:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.