dalzap Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak se má postupovat, když bych si chtěl vypálit hru, která má stažená velikost například 15gb lépe řečeno, jak bych si ji mohl zahrát, pokud mám flashnutou mechaniku, když se na DVD+R DL nevejde. Děkuji za odpověď a přeji pěkný den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marco96 Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Potřebuješ 2x DVD,a pokud je to XGD3 hra tak Lite On Ihas vypaovačku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dalzap Odesláno Červen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Ok a odkázal bys mě prosím na nějaký tutoriál, jak vypalovat ty velké hry? V praxi to tedy znaména, že pokud třeba GTA IV: je větší jak 1 DVD tak stáhnu 2 isa ze kterých vytvořím .dvd soubor a vypalím to na 2 DVD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 tohle je vážně míněný dotaz ? Ptáš se skutečně jak dostat 15 GB na 8GB placku ? Když jsou to dvě ISA tak se to asi musí taky na dvě placky vypálit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dalzap Odesláno Červen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Něco tak velkého jsem ještě nestahzoval proto se ptám.. Zkusím tedy stáhnout a uvidím.. Děkuji za rady :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dallasek Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Něco tak velkého jsem ještě nestahzoval proto se ptám.. Zkusím tedy stáhnout a uvidím.. Děkuji za rady :-) se tady bavím stáhneš 15GB rozbalíš rozbalí se ti 2složky každou pak vypálíš zvlášť na DVD+DL přes ImgBurn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dalzap Odesláno Červen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Ok super dík.. Mimochodem jak to vypadá v praxi když je hra na dvou dvd? Půlka kampaně jedno dvd a druhá půlká druhé dvd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dallasek Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Ok super dík.. Mimochodem jak to vypadá v praxi když je hra na dvou dvd? Půlka kampaně jedno dvd a druhá půlká druhé dvd? ja to instaluji na HDD a pokud mě hra vyzve tak vložím 2dvd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dalzap
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jak se má postupovat, když bych si chtěl vypálit hru, která má stažená velikost například 15gb lépe řečeno, jak bych si ji mohl zahrát, pokud mám flashnutou mechaniku, když se na DVD+R DL nevejde.
Děkuji za odpověď a přeji pěkný den
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts