xmod Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Hádanka - k čemupak asi slouží toto ? http://pc.bazos.cz/inzerat/16590441/Xbox-360-Flashovaci-kabel-Luxusni-nabidka-USETRITE.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Wii kabel? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 peknej kabel:blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Tohle už jsem tady jednou dával a to téma mi nějaký aktivní moderátor smazal, dost mě to naštvalo, protože to bylo v pokecu a nebyl důvod ho mazat ! Prodejce toho kabelu by měl asi dostat od někoho výprask, aby nepsal takové lži. Vydávat redukci napájení z ATX zdroje na xbox 360 za flashovací kabel, to chce opravdu žaludek. Případný kupující by mu totiž mohl přijít namlátit, když ve finále zjistí, že je mu takový kabel naprosto na nic. edit: Napsal jsem prodávajícímu... "Dobrý den, můžu se zeptat jak tento kabel přesně funguje a jaký je k němu potřeba program ? Díky za odpověď." Odpověď zní opravdu velice logicky :roll: "Zdravím, díky tomuhle kabelu vlastně dokázete flashnout xbox, funguje to tak, že ho vlastně propojíte s xboxem, tím zajistíte vlastně napájení xboxu při flashování (přes klasický zdroj xbox nelze napájet), v kabelu jsou již upraveny potřebné kontakty pro potřeby flashe a tak vám vlastně pak už stačí jen obyčejný sata kabel (v obchodě cca 15 Kč), díky němu vlastně máte xbox spojený i s pc a zde už jen softwarem překopírujete flash, což už je pak otázka pár minut...." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivosh Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 já jsem tomu prodejci na bazoš napsal negativní hodnocení. balamutí lidi . chtěl jsem po něm nějaký návod a on poslal toto : http://www.elotrolado.net/hilo_tutorial-todos-los-liteon-fat-sin-cortes-ni-soldaduras_1581701 byl bych rád,kdybych nebyl sám,kdo mu tam něco napíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivosh Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 chtěl jsem po prodejci toho kabelu nějaké vysvětlení k čemu ho budu při flashování potřebovat a dostal jsem na mail tuto odpověď :-)) : Takže ještě jednou, pokud chci ten xbox flashnout co nejlevněji-tzn nekupovat žádné nástroje k flashování tak mi stačí tenhle kabel, uvedu dva příklady, flashuji lite on-při extrakci potřebuji mít v xboxu napětí (to musím dodat pouze tímto kabelem-v případě dodání toho napětí originálním zdroje se do paměti konzole zapíše informace, která vede později k banu-osobní zkušenost), při té extrakci tedy tímto kabelem napájím xbox a vyřazuji spoj mpx01, poté vlastně musím ještě smazat mechaniku a nahrát flash, opět potřebuji v xbox napětí, takže proto ten kabel. 2. flaoshuji benq-nejlepší flashování, protože je nejjednodušší, opět potřebuji pro flashnutí té mechaniky v xboxu/mechanice napětí, opět nemohu použít origo zdroj, ale musím použít tento kabel, pokud nechci dostat ban, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 nene to je takzvany super kabel ten flashuje sam nic jinyho neni potreba.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivosh Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 tak superkabel už na bazos.cz není. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 asi uz je vsechny prodal super kabel jde na dracku:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivosh Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 nebo vyhodil do popelnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 On ten kabel není špatná věc, ale není určený k tomu, k čemu prodejce tvrdí. To že tvrdí, že je to "flashovací" kabel dělá kvůli tomu, aby se ho zbavil, o nic jiného mu nejde a to mi na tom vadí nejvíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Červen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 tak inzerát je pryč, asi prodáno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.