Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Flashovací kabel

xmod

Recommended Posts

Tohle už jsem tady jednou dával a to téma mi nějaký aktivní moderátor smazal, dost mě to naštvalo, protože to bylo v pokecu a nebyl důvod ho mazat ! Prodejce toho kabelu by měl asi dostat od někoho výprask, aby nepsal takové lži. Vydávat redukci napájení z ATX zdroje na xbox 360 za flashovací kabel, to chce opravdu žaludek. Případný kupující by mu totiž mohl přijít namlátit, když ve finále zjistí, že je mu takový kabel naprosto na nic.

edit: Napsal jsem prodávajícímu...

"Dobrý den, můžu se zeptat jak tento kabel přesně funguje a jaký je k němu potřeba program ? Díky za odpověď."

Odpověď zní opravdu velice logicky :roll:

"Zdravím,

díky tomuhle kabelu vlastně dokázete flashnout xbox, funguje to tak, že ho vlastně propojíte s xboxem, tím zajistíte vlastně napájení xboxu při flashování (přes klasický zdroj xbox nelze napájet), v kabelu jsou již upraveny potřebné kontakty pro potřeby flashe a tak vám vlastně pak už stačí jen obyčejný sata kabel (v obchodě cca 15 Kč), díky němu vlastně máte xbox spojený i s pc a zde už jen softwarem překopírujete flash, což už je pak otázka pár minut...."

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já jsem tomu prodejci na bazoš napsal negativní hodnocení. balamutí lidi . chtěl jsem po něm nějaký návod a on poslal toto : http://www.elotrolado.net/hilo_tutorial-todos-los-liteon-fat-sin-cortes-ni-soldaduras_1581701

byl bych rád,kdybych nebyl sám,kdo mu tam něco napíše.

Odkaz ke komentáři

chtěl jsem po prodejci toho kabelu nějaké vysvětlení k čemu ho budu při flashování potřebovat a dostal jsem na mail tuto odpověď :-)) :

Takže ještě jednou, pokud chci ten xbox flashnout co nejlevněji-tzn nekupovat žádné nástroje k flashování tak mi stačí tenhle kabel, uvedu dva příklady, flashuji lite on-při extrakci potřebuji mít v xboxu napětí (to musím dodat pouze tímto kabelem-v případě dodání toho napětí originálním zdroje se do paměti konzole zapíše informace, která vede později k banu-osobní zkušenost), při té extrakci tedy tímto kabelem napájím xbox a vyřazuji spoj mpx01, poté vlastně musím ještě smazat mechaniku a nahrát flash, opět potřebuji v xbox napětí, takže proto ten kabel.

2. flaoshuji benq-nejlepší flashování, protože je nejjednodušší, opět potřebuji pro flashnutí té mechaniky v xboxu/mechanice napětí, opět nemohu použít origo zdroj, ale musím použít tento kabel, pokud nechci dostat ban,

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu