pítr Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 a co je ten tearaway completition pack uz to mam naky patek nainstalovani ale nevim kde to je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 sam jsem to nikde nenasel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 je to jen online ale hrozne divnej lvl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 nenašel by se tu prosím někdo kdo by si semnou dal ve dvou finální level .. nedávám to .. tu první potvůrku dám s max jednim životem ztraceny, ale ta hlavní potvora co hází bomby to je zlo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 vítej v pekle, taky jsem ji ještě nedal...s mejma maximálně 30 minutama co u PSV poslední dobou vydržím to ani do budoucna nevidím jinak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 taky se ti to tak seká když jedeš v multiplayeru víc lidí tenhle level :D ? je to dost pekelný :D jinak onlinovky na wifine jako je vita mi běhaj dobře, takže netem to nebude :( ve víc lidech mi to zatim připadalo horší :D ale sám to taky nedávám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 Mě připadá, že ta hra laguje už sama o sobě i v singlu. Jinak lag byl vždycky menší, když jsem hrával s někým z ČR. A ano, laguje to jako pr..e, hlavně ve 4, to mě od hry trochu odradilo, protože jsem od ní čekal něco jako LBP1 multiplayer, kterej tak zasekanej nebyl, a hle, omyl. I přesto jsem ji z PSV ještě nesmazal - čekám na lepší zítřky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 taky nemažu ale neočekávám že bych to brzo dal :D občas to zkusim, ted sem se pustil znova do raymana, nějak mi jde .. když si dám level dva deně .. tak dám všecky "kolečka" za lumy, i za skrytý bedničky a tak, když sem to jel x hodin deně, a dojel skoro za 2 dny tak sem měl málo těch koleček :D a pak sem se na to vyflák :D čili nedojetejch her u konce nebo co musim jet znova je pořád dost :D držim packy :D na lbp multi se mi nejvíc líbí když hraju s přítelkou u ps3ky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 jooo s přítelkyní jsem právě hrával pořád :D až nám přišlo líto, že jsme to pak dohráli, já jen opravdu netuším jak se za toho bosse dostat a pak to třeba dát ještě bez ztráty životů (to u toho pak strávím jeden celej den) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 ja toho bose na konci dal az na treti pokus a asi 3x mrtvej ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 na treti pokus je krasna prace :D prvniho bose z poslednich dvou sems e naucil tak po 10ti .. a toho posledniho celkove z 20 pokusu stale neuspech :D snad se to ulezi v hlave a bude lip :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 to je nejlehci boos ze vech lbp, jestli chces pomuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yarda11 Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 Ahoj, Nekdo na trofej vyhrat v 4 hracich? Multak brutalne laguje :cry: tak to normalne nedam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 muzu pomoct az budes potrebovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.