hamsterkocz Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 Hoši nedali by jste někdo MW3 multiplayer muj GT:mikinaCz určitě se domluvíme.Si mě někdo přidejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 15, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 Sice MW3 na Xko mám, ale nikdy jsem to nehrál, takže dát můžeme, ale moc mi to nepůjde :D Kdyžtak si mě přidej - Spenaterr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 Ok tak ja si tě jdu přidatjá to mám tky jen 2 dny:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crafterr Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 Přidal jsem si Vás - CrafterrCZ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Červenec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2012 Hraju survival kdyžtak GT:mendlik11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodney2000 Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 GT : r0dneyCZ ten druhy znak je nula :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.