Luke-Hardy Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 Čau když si chci připojit psp přes wifi u nás doma tak ve sloupečku Security je napsáno Not Supported co mám dělat abych si to zprovoznil wifi máme zaheslovanou ale heslo znám prosím poraďte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 Zmen si zabezpeceni z WPA2 na WPA. PSP WPA2 nepodporuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Červen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 a jak to mám udělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 no jak? na počítači zadej ip adresu routeru, zadej uživatelské jméno a tvoje heslo a pod security nebo tak nějak nastav WPA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Červen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 a kde to na počítači najdu ? a co to obnáší když to změním ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 No normálně si do internetovýho prohlížeče, jak píšeš stránky zadáš ip adresu tvého routeru a je to. A pro tebe se nezmění nic, pouze přepneš typ šifrování z novějšího do staršího, ale ty to nijak nepocítíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Červen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 vím že to asi bude znít blbě ale pořád to nechápu a to jako mám dělat na počítači kde mám ten router nebo jak prosím mohl bys mi podrobně říct co mám dělat prosím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 uff co je na tom těžkýho k pochopení, prostě za 1) zapneš PC - to snad umíš, za 2) spustíš internetový prohlížeč, snad víš co to je - je to to v čem si prohlížíš internetové stránky například Opera, Firefox, Internet Explorer nebo Google Chrome 3) Do toho panelu tam kam zadáváš webové adresy například www.seznam.cz nebo www.google.com zadáš ip adresu svého routeru ve tvaru xxx.xxx.xxx.xxx - za to x napíšeš tu ip adresu př. 192.168.1.1 nebo 192.168.208.24, u každého routeru je to jiné ale většinou je to to s dvěma jedničkama. 4) do okýnka co ti vyskočí napíšeš svoje přihlašovací jméno a heslo 5) někde tam najdeš volbu security, nebo podobně 6 změníš WPA2 na WPA a uložíš a to je všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Červen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 super už to funguje moc dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Luke-Hardy
Čau když si chci připojit psp přes wifi u nás doma tak ve sloupečku Security je napsáno Not Supported co mám dělat abych si to zprovoznil wifi máme zaheslovanou ale heslo znám prosím poraďte :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.