rockyzz Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 Už jsem tu jeden topic postoval takže se omlouvám že postuju znova, sice nevim jak se to stalo ale najednou mi mikrofon funguje, takže mi nefunguje jen bluetooth? Kolik má tak cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 solokaprik Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 Podle mně větší cenu než 2000,- Kč to nemá a nikdo ti víc nedá, ale snad budeš mít štěstí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Červen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 No, tak když se kouknu na aukro tak to říká něco jiného :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ivan360 Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Proč jsi se teda rovnou nekoukl? do 3.000,-. Víc je to neprodejné a to budeš mít štěstí když to někdo vezme. S mobilem je to jako s autem. Koupíš ho a za pár měsíců ztratí 20-30% ceny. Ne-li víc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rockyzz
Už jsem tu jeden topic postoval takže se omlouvám že postuju znova, sice nevim jak se to stalo ale najednou mi mikrofon funguje, takže mi nefunguje jen bluetooth? Kolik má tak cenu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.