rockyzz Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Už jsem tu jeden topic postoval takže se omlouvám že postuju znova, sice nevim jak se to stalo ale najednou mi mikrofon funguje, takže mi nefunguje jen bluetooth? Kolik má tak cenu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 solokaprik Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Podle mně větší cenu než 2000,- Kč to nemá a nikdo ti víc nedá, ale snad budeš mít štěstí :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 rockyzz Posted June 17, 2012 Author Report Share Posted June 17, 2012 No, tak když se kouknu na aukro tak to říká něco jiného :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ivan360 Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Proč jsi se teda rovnou nekoukl? do 3.000,-. Víc je to neprodejné a to budeš mít štěstí když to někdo vezme. S mobilem je to jako s autem. Koupíš ho a za pár měsíců ztratí 20-30% ceny. Ne-li víc :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
rockyzz
Už jsem tu jeden topic postoval takže se omlouvám že postuju znova, sice nevim jak se to stalo ale najednou mi mikrofon funguje, takže mi nefunguje jen bluetooth? Kolik má tak cenu?
3 answers to this question
Recommended Posts