rosic7 Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Dobrý den mám problém koupil jsem psp 2004 dle prodejce již je tam flash já si to myslím taky když dám informace a verzi fw tak mi to napsalo fv 5.50 prome 2,takže je to asi flashlé,ale stáhnul jsem tekkena 6iso a na kompu se mi to objevila jako rar ,mám ještě staré xp a nemám program na iso ale na noteboku to napsalo normálně iso soubor,tak jsem to dal do složky iso v psp .Poté jsem se podíval na kartu a tam normálně byl tekken 6 a neběhli tam i ty ukázky,no tak jsem dal x spustit ale naskočilo tam jen to psp logo a poté mi napsalo The Game could not be started .A já si s tím nevím rady :cry:prosím o pomoc poradte,díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin2412 Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 CFW neboli flash tam máš, ale už hrozně zastaralý, Tekken 6 vyžaduje mám dojem minimálně firmware 6.20. Takže si aktualizuj na 6.60 a dej si tam 6.60 PRO B10 CIPL. Pokud budeš mít problém s chybou, že tam je fw 9.90, tak zmáčnkní SELECT, usb device změň na flash0 a restartni PSP, připoj ho k pc, otevři vsh/etc a tam soubor version, tam přepiš 9.90 na 5.50 a ulož, pak změň zpět USB Device na memory stick a resetuj PSP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosic7 Posted June 18, 2012 Author Report Share Posted June 18, 2012 CFW neboli flash tam máš, ale už hrozně zastaralý, Tekken 6 vyžaduje mám dojem minimálně firmware 6.20. Takže si aktualizuj na 6.60 a dej si tam 6.60 PRO B10 CIPL. Pokud budeš mít problém s chybou, že tam je fw 9.90, tak zmáčnkní SELECT, usb device změň na flash0 a restartni PSP, připoj ho k pc, otevři vsh/etc a tam soubor version, tam přepiš 9.90 na 5.50 a ulož, pak změň zpět USB Device na memory stick a resetuj PSP. Dobrý den děkuji za radu na netu jsem něco našel ale nevím jak to mám udělat,jsem takový o málo lepší začátečník ,takže se chci zeptat zda by bbylo možné třeba mě navigovat přez skype,nebo zda by jste mi poslal ten odkaz na to kde to mám stáhnout.Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin2412 Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Firmware 6.60 je zde http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011080004 a návod na 6.60 PRO B10 CIPL je zde http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011050014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosic7 Posted June 18, 2012 Author Report Share Posted June 18, 2012 Firmware 6.60 je zde http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011080004 a návod na 6.60 PRO B10 CIPL je zde http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011050014 Díky stáhl jsem tu 6.60 ale napsalo to coruped data a proto stahuju 6.39 oficinal fw a dám tam Downgrade bud na 6.35 nebo 6.39.Doufám že už to nenapíše corupped data jo jinak dávámto do složky psp/game,dělám to dobře ,díky za odpověd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin2412 Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Aha, tak to je jasný, totiž v tom PSP/GAME musíš vytvořit složku UPDATE a do ní ten soubor EBOOT.PBP překopírovat, pak to ukazovat corrupted data nebude, každopádně si to 100% aktualizuj na 6.60. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosic7 Posted June 18, 2012 Author Report Share Posted June 18, 2012 JJ díky,taky jsem to před chvílý zjistil takže ted už to jen nainstaluju do psp snad to pude ,ted se akorá bojim že to bude psát 9.90 to je na mě celkem složitý ale snad to zvládnu kdybych nevěděl tak napíšu každopádně díky za to jak jste mi poradil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosic7 Posted June 18, 2012 Author Report Share Posted June 18, 2012 No takž je problé píše to 9.90 kdy mám dát ten select nebo jak to mám udělat atsd. u tohoto moc nevím .Koukal jsem že tam má bejt nějaký vhs menu a to tram nemám ,díky za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin2412 Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 no normálně v menu, kde si vybíráš jestli chceš filmy, hry, obrázky, atd. tak zmáčkneš select a objeví se ti vsh menu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosic7 Posted June 18, 2012 Author Report Share Posted June 18, 2012 No konečně už to funguje fakt díky bez vás bych to nedal .:cheesygrin:už mužu :psp::wohow: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbeca Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Ahoj mám problémeček koupil jsem synovi PSP pod baterkou má 8D a mám nainstalovaný firmware 6.60. Našel jsem si že ho musím z aktualizovat na 6.60.-B10, vše jsem udělal a fungovaly mi i ISO hry. Problém nastal když jsem PSP vypnul a znovu spustil a ejhle instalace byla pryč a nic nefungovalo. Prosím můžete mi poradit zda musím něco změnit v nastavení nebo co mám dělat :bash:??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin2412 Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 ahoj, jelikož je tento CFW dočasný (je nahraný v RAM paměti), tudíž se po restartu smaže, tak je ho nutné znovu spustit, když si tam dával CFW, tak tam bylo několik složek, jako proupdate, cipl a poté i fastrecovery, tuto složku fastrecovery dej do PSP/GAME a v psp to spusť stejně jako hru a on se spustí CFW, takhle se to musí dělat pokaždé, když se restartuje PSP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbeca Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 ahoj, jelikož je tento CFW dočasný (je nahraný v RAM paměti), tudíž se po restartu smaže, tak je ho nutné znovu spustit, když si tam dával CFW, tak tam bylo několik složek, jako proupdate, cipl a poté i fastrecovery, tuto složku fastrecovery dej do PSP/GAME a v psp to spusť stejně jako hru a on se spustí CFW, takhle se to musí dělat pokaždé, když se restartuje PSP. Supr hned jsem to prubnul a funguje. Moc dík:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts