AllisMack Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Anu, já ho sem dám během dneška nebo zítřka. ještě musím znovu rozebrat psp a trošku to nafotit:roll:. Aby to pochopili i ti méně zruční :blink:. Ale předem upozorňuji, protože ty led diodky se napojují na repráčky (levá diodka na levý repráček a pravá na pravý) tak to bude návod na PSP Fat bo já Slima už nemám :blink: a Slim má repráčky jinak než Fat. Na Slima ať udělá návod někdo jiný :cheesygrin:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 ähaa.. tak to bude trochu problém mam PSP slim lae co.... zkusim to a kdyz to vyjde dam tady navod i na PSP slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rygi Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Anu, já ho sem dám během dneška nebo zítřka. ještě musím znovu rozebrat psp a trošku to nafotit:roll:. Aby to pochopili i ti méně zruční :blink:. Ale předem upozorňuji, protože ty led diodky se napojují na repráčky (levá diodka na levý repráček a pravá na pravý) tak to bude návod na PSP Fat bo já Slima už nemám :blink: a Slim má repráčky jinak než Fat. Na Slima ať udělá návod někdo jiný :cheesygrin:. slim je to blede to samy jen ty repracky jsou na stranach dysplaye a u fat nad nim a jaky diody se tam davaj kolik Voltu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AllisMack Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Mno tak u slima by to bylo lehčí, bo ten má repráčky nahoře:roll:. ale fatko je má dole,takže ty rozvody jsou složitější, ale dá se to :cheesygrin:. mno, dneska už návod nestihnu tak ho sem dám zítra :D. Vím, že by to u slima šlo líp udělat bo má repráčky nahoře, vím to protože jsem Slima měla, než jsem ho prodala s rozbitým displejem a 2gb kartou za 350kč:blink: ale nevím kolik místa je pro umístění diod pod tlačítka. Já ještě zkusím u sebe vykuchat mechaniku a nacpat místo ní harddisk z mp4ky :) snad to pujde, uvidíme.Nejtěžší bude to zapojení :roll::idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rygi Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Mno tak u slima by to bylo lehčí, bo ten má repráčky nahoře:roll:. ale fatko je má dole,takže ty rozvody jsou složitější, ale dá se to :cheesygrin:. mno, dneska už návod nestihnu tak ho sem dám zítra :D. Vím, že by to u slima šlo líp udělat bo má repráčky nahoře, vím to protože jsem Slima měla, než jsem ho prodala s rozbitým displejem a 2gb kartou za 350kč:blink: ale nevím kolik místa je pro umístění diod pod tlačítka. Já ještě zkusím u sebe vykuchat mechaniku a nacpat místo ní harddisk z mp4ky :) snad to pujde, uvidíme.Nejtěžší bude to zapojení :roll::idea:ja ho mel pred chvilej rozebranej a vim jak to v nem je jsem premejslel jak to udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AllisMack Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Tak to zkus nějak udělat:wohow:. mělo by to jít. použij pokud možno taký ty malý vysoce svítivý diody (lesklý) ať to tlačítko podsvítíš co nejlíp :roll:. Já třeba tu modrou vykuchala ze starý nabíječky na mobil siemens :). ae můžeš tam dát jakoukoli barvu. Já ještě zkusím vymyslet podsvícení i zbytku tlačítek.:idea: Dávají se tam obyčejný ledky, který běžně koupíš za pár korun nebo je z něčeho vykuchej. Ae pozor, dej tam ty lesklý, co svítí víc než ty matný. Když tam dáš matný tak to není tolik vidět.Já tu modrou použila z nabíječky a červenou ze starých repráků ke kompu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AllisMack Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Dávají se tam obyčejný ledky, který běžně koupíš za pár korun nebo je z něčeho vykuchej. Ae pozor, dej tam ty lesklý, co svítí víc než ty matný. Když tam dáš matný tak to není tolik vidět.Já tu modrou použila z nabíječky a červenou ze starých repráků ke kompu.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AllisMack Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Co budeme potřebovat 1. Dvě lesklé Led diodky (jednu větší a jednu menší) 2.Psp Fat ( na Slim je to jinak) 3.Šroubováček na Psp 4.Šikovné ruce a pevné nervy :) Začátek Konečně přínáším návod jak na PSP Fat podsvítit tlačítka L a R. Rozebereme PSP, (sundáme kryt, vysadíme lištu s klávesami Home a Start - ( na rohu z boku displeje stačí jen sroubovákem opatrně vysadit) opatrně vyndáme display, odšroubujem kovový držák na display a opatrně vyndáme základovou desku.) Na základovku opatrně protože je připojená ke čtečce karet,nejdříve jí musíme vyndavat směrem nahoru, né jí páčit do stran a poté vysunout usb konektor a konektor baterie. Pod tlačítkem L je potřeba vylomit plast, za kterým je spousta volného místa. Opatrně!! Potom si připravíme Led diodky (barva je na vás) Já jsem zvolila červenou a modrou. Tu červenou jsem zvolila záměrně větší protože až jí usadíme, není potřeba jí jakkoli lepit k tlačítku bo je usazená přesně mezi základovkou a krytem :). Na L bych zvolila větší ledku na R menší protože pod tačítkem je málo místa.:blink: Napájíme co nejtenčí drátky na diodky a odizolujeme. Instalace Diod Začínáme L tlačítkem, diodku (už odizolovanou) a vsadíme jí přesně na místo kde jsme vylomil plasta drátek od diodky provedeme směrem k levému repráčku. (Proto je nejlepší mít co nejtenší drátky aby to nedělalo problémy při skládání Psp dohromady). Naměříme si přibližně délku drátku, vyndáme levý repráček, na kontakty repráčku napálíme drátky s diodou ( na polaritě nezáleží, mě to svítílo tak i tak :cheesygrin:)a na kontakty repráčku nalepíme elektrikářskou pásku (izolování) Vrátíme zpět základovou desku a repráček zapojíme. Při vracení základové desky si nejdříve pořádně srovnejte diodku aby jste si záladovku neponičily. Chce to cit a nikam nepospíchat. Diodka by vám měla sedět mezi deskou a krytem asi takhle: Instalace tlačátka R Diodka na tlačítko R se dává na ležato, pod tlačítkem je málo místa.Vyndáme reprášek R a taktéž napájíme Drátky od Ledky na repráček, Drátek si dejte dlouhý asi tak 8 cm. Zasadíme repráček a taktéž přelepíme páskou aby jsme jej odizolovali. (Držák displeje funguje jako mínusový pól, mohl by se vytvořit zkrat :?). Přišroubujem držák na displej a OPATRNĚ vložíme displej a zapneme Psp na zkoušku aby jsme viděli zda-li jste to udělaly doteď správně. Jesli všecko funguje diodky svítí a zvuk jede, vše je v pořádku. (nezapomeňte zapojit repráčky do základové desky). Jesli vám třeba na jedné straně nefunguje zvuk a vše je správně zapojeno tak je tam někdezkrat, Psp se brání tím že odpojí celou stranu, zkontrolujte izolaci a drátky jesli nejsou někde propojeny jak nemají být pak vypněte/zapněte psp. Pokračujeme tím že si zarovnáme drátek od levé diodky asi takhle: Potom odizolujem držák displeje (ten roh) a zarovnáme diodku, obrázek je zde: Potom vložíme tlačítka L a R, zapojíme a nasadíme lištu s klávesami Home a Start , vyčistíme display a kryt , pomalu zašroubujeme a máme Podsvíceny oboje tlačítka. 8). Jak primitivní a přitom piplačka :roll::). Mě to trvalo přes 2 hodinyale vyplatilo se mi to 8). Vše provádíte na vlastní riziko!!! Kdyby byla někde chybka nebo jste něco nevěděli,tak se mě nebojte zeptat a napište mi zprávu. Snad tento příspěvek trošku pomůže 8). Jesli obrázky nepůjdou zvětšit tak tady je odkaz ke stažení do vašeho pc : http://uloz.to/1686312/PSP.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 allis . vypadá to skvěle jen škoda že mám PSP slim.. ale i tak to zkusím... dal bych to do nového topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AllisMack Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Díky. Jmenuji se Lena. Tamto je jenom přezdívka :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawli Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 hele a nehrajou ti ted ty repráčky potichu?? jen mě napsalo že když znich vezmeš energii na diody tak by to mohlo hrat o neco potišejc... jo a jeste sem videl na netu navody kde ty diody zapojovali nekam pod tlacitko X. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AllisMack Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Vůbec ne, pořád stejně:-) Protože PSP má vynikající zesilovač,takže k tomu můžeš připojit klidně i repráček odpc:-) Zkoušela jsem to a dost to řve:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 hele a nehrajou ti ted ty repráčky potichu?? jen mě napsalo že když znich vezmeš energii na diody tak by to mohlo hrat o neco potišejc... jo a jeste sem videl na netu navody kde ty diody zapojovali nekam pod tlacitko X. to ne ale bude vetsi spotreba baterie-... BTW: allis mack byt tebou zalozil bych novej topic o tomhle tuningu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AllisMack Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Baterie mi vydrží stejně:-) Jsem si to udělala spořivě :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawli Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 lidi už ste nekdo podsvítil L+R na slimku?? jestli jo tak napište tutorial... pls... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djj Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 me asi pred tejdnem vyprsela zaruka takze du do tuningu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RoFS Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 supr ae nemam tam fotky..jinak je t fest inspirativni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hell freezes over Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 prosimťe nemůžeš reuploadnout fotky ... bez nic nemá smysl se do toho poustět :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R3jpy Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 myslím,že by bylo pěkné vidět Vaše práce....ukažte nám Vaše PSP..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 myslím,že by bylo pěkné vidět Vaše práce....ukažte nám Vaše PSP..díky tady :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest doprdelecigani Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 tady :D doporučoval bych jinou diodu(zelená,modrá) takhe čirá to mco nerozzáří,dobrej display xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 je to jen provizorní(ta ledka) časem tam dám 4 a takovy ty svině maly co sou třeba v mobilech, ted je tam tušim 3ka z naky nabíječky na samsunga. a pochvala za prima displej vždycky potěší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladisak Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Páááni, ale pouštět se mi do toho moc nechce! :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Dopln ty obrazky pls smazane :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
destroy Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 prosím znovu obrázky,doporučuji stránku www.bookofjesus.org je tam jistota že to nesmažou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.